Niinä päivinä kun lähden liikkeelle t-paidassa, onkin yllättävän viileää ja kun taas pukeudun lämpimään neulepaitaan (kuten tänään), onkin yllättävän kuuma. Vielä siis on vähän hakusessa säänmukainen pukeutuminen, mutta eiköhän se tästä! Parasta on silti, että on bleiserikelit ja paljailla säärilläkin alkaa hiljalleen tarkenemaan.

valkoinen neulemekko 5valkoinen neulemekko 18

Ehkä osin siksi, että vaatekaapissa tuntuu olevan huutava pula kesävaatteista, olen tyytynyt monena päivänä farkut ja t-paita -linjaan. Tai onhan noita vaatteita, mutta voisin kertaheitolla pistää kesävaatepuolen uusiksi. Olenkin yrittänyt aktiivisesti pistää vanhaa kiertoon ja tehdä tilaa uudelle.

Nyt viehättää erityisesti väreissä valkoinen ja punainen, malleissa kepeys ja materiaaleissa ilmavuus. Niin ja pitsi, aivan ehdottomasti. Ylipäätään sellaiset vaatteet, joita voisi käyttää vuodesta toiseen, kuten vaikka jokaista tämän asun palasta. Neulemekkoa sattui lähikaupan myyjäkin kehumaan ihanan monikäyttöiseksi, ja onhan se totta, mekko on klassinen ja lähes ympärivuotinen parhaimpia hellekelejä tietenkin lukuun ottamatta.

valkoinen neulemekko 020valkoinen neulemekko 27valkoinen neulemekko 33valkoinen neulemekko 31valkoinen neulemekko 7valkoinen neulemekko 034valkoinen neulemekko 15

Neulemekko: Uniqlo / Bleiseri: Mango / Laukku: Marc Jacobs / Aurinkolasit: Versace / Korkkarit: Cafénoir
Kuva: Nina / Tunnetila

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Kaunotar! Todella tyylikäs asu! :)

Vastaa

Oi, kiitos <3

Vastaa

Niin ihana tuo mekko <3

Vastaa

Kiitos kovasti :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.