Toivottavasti kaikilla on ollut kiva vappu! Koska itsellä ei vappuperinteitä (tai järin muitakaan perinteitä) ole, jokainen vappu on vähän omanlaisensa. Nyt vietin vappuaaton iltaa ihan vain kotona, mikä teki hyvää tietäen, miten paljon kaikkea on tulevina päivinä ennen lomaa. Tänään uhmasimme sinisadetakkisen seuralaiseni kanssa maisemaa ympäröivää sakeaa usvaa suuntaamalla päiväretkelle Hankoon. Mukaan pakattuina Hakaniemen  kauppahallista hankitut vappumunkit ja pieni pullo simaa. Toiveikkaana mukaan napattu piknikviltti ja serpentiinirulla saivat jäädä autoon, eikä haikailemaani vappupalloakaan löytynyt, mutta muuten päivä oli onnellinen.

Tihkusade, koleus ja harmaus eivät lannistaneet mieltä ja oikeastaan sumu sopi merelliseen maisemaan kauniisti. Tammisaaressa kävelimme rantaa pitkin, ihastelimme tummasta maasta puskevan nurmikonalun vihreitä sävyjä, vakoilimme alueen koiria ja hivuttauduimme kaupungin vapputapahtumaan omine eväinemme. Hangossa lounas paikallisessa pienessä bistrossa vain venyi ja venyi, ja loppupäivän kävely satama-alueella tarjoili syvää ympäröivää hiljaisuutta.

Nyt ulkona ja liikkeessä vietetty päivä tuntuu, joten ehkä tänään ei tarvitse odottaa unta. Huomenna on syntymäpäivä, se virallinen päivä, mutta ilman juhlallisuuksia. Ehkä aloitan jo pakkaamisen, kunhan työpäivä on ensin taputeltu.

Mutta niin, asukuvia. Tänään olisin mielelläni pukenut päälle jotain tämän tyylistä, mutta sadetakki ja paksu neule olivat se paras varuste. Silti aika ihanaa, että on jo pääsääntöisesti niin lämmin, että bleisereissä pärjää! Tämä asu siis viikon takaa, suurinpiirtein.

Bleiseri: Mango / Neulepoolo: Zara / Hame: Vila / Nilkkurit: Zign, saatu blogin kautta
Kuvat: Elsa, Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Ihana ajatus, että jokainen vappu voi olla omanlaisensa! Minä menen lauantaina naimisiin ja vaikka olin vakaasti päättänyt, että häihin en askartele yhtään mitään, on vappu kulunut juuri askarrellessa. Edes skumppalasillista en muka ehtinyt nauttia, mutta otetaan vahinko lauantaina takaisin! :D

Vastaa

Oi, miten jännittävää!! Mutta tuo on kyllä erinomainen syy skipata perinteiset vappujutut – juhlat ihan taatusti hyvittävät käytetyn ajan ja ohitetut vappuskumpat :D Upeita ja ikimuistoisia juhlia, sekä tietenkin tuhannesti onnea jo näin etukäteen! <3

Vastaa

Tyylikäs tuon talkin kanssa sopisi myös nahkahousut:)

Vastaa

Kiitti! Totta, ne sopisivat tosi hyvin myös tähän yläosayhdistelmään :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.