Saako taas valittaa maanantaita? Väsymys on ollut päivän sana, mutta niinhän se joka viikon alussa tuntuu olevan kun sunnuntaina kukkuu myöhään ja maanantaiaamuna pitäisi riuhtoa itsensä kukonlaulun aikaan ylös. Vaikka kuinka juoksin, myöhästyin tänäkin aamuna bussista ja onneksi tai valitettavasti, riippuu täysin katsontakannasta, työsähköpostini jumahti koko päivän ensimmäiseksi puolikkaaksi. Sen myötä tuli väkisinkin otettua aamu vähän rauhallisemmin. Siinä odotellessa tosin sadekin kaikkosi ja päivästä muotoutui loppujen lopuksi kaunis, parin kahvikupillisen jälkeen myös oikein mukava!

Olen tässä nyt loman jälkeen kuvaillut melkein joka päivä (tai noh, mies on kuvaillut, joten kaikki kiitos hänelle) myös työasuja, ne kun ovat viimeisenä vuotena jääneet vähän vähemmälle. Nyt olen ryhdistäytynyt arkiasukuvienkin suhteen, ja harkinnut josko pitäisi lisätä ihan oma tunnisteensa sivupalkin sanapilveen myös työ-/toimistoasuille. Katsotaan mitä saan aikaiseksi, vai saanko, ensisijaisesti ehkä olisi hyvä saada ne julkaistua eikä suotta seisottaa koneella (tai pikemminkin kameran muistikortilla). Julkaisuviiveistä ehkä kertoo alempi asukuva, joka on juuri ennen lomaa napattu, tai tarkemmin, juuri loman alettua.

                  punainen neule 11punainen neule 20punainen neule 0102Neule: Lindex / Hame: H&M / Kaulakoru: Lindex / Kengät: Even&Odd

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Sä olet kyllä ihan varmasti maailmankaikkeuden ainut ihminen, jolla hopeiset sandaalit ARKIASUSSA näyttää hyvältä! Mä en käsitä miten sä teet sen.

Vastaa

Hih, kiitti ;) Olen ihan hurahtanut metalliväreihin! Hopeasta innostuneena ostin myös hopeiset avokkaat ja syksyksi toivon löytäväni kultaiset avokkaat, ja ja…mitä vielä? Pronssia? :)

Vastaa

Tuo pusero on kyllä niin upean värinen!

Vastaa

Oi kiitos! Tuo on kyllä just ”oikean” punainen, ei taitu oranssiin muttei viininpunaiseenkaan, eli juuri kiva sävy :)

Vastaa

Onpa tosiaan onnistunut kokonaisuus. Niin hyvin värit mätsää, että tekisipä melkein mieli koota asu samoista väreistä.

Vastaa

Kiva kuulla, että tykkäät! Hophop asua kokoamaan, haluan nähdä samat värit päälläsi ;)

Vastaa

Mä mietin ihan samaa mitä Kutri sanoi noista hopeisista sandaaleista! Tämä yhdistelmä toimii tosi hyvin, mutta itselle ei olisi tullut mieleenkään. Juuri tämän takia käyn sun blogia lukemassa :)

Ja mä ilahtuisin kovasti siitä työ-/toimistoasu -tagista.

Vastaa

Oo, mahtavaa, olen otettu! Tämä on just tätä, että itse miettii, että onkohan näissä asuissa nyt mitään nähtävää, mutta sitten joku toinen katsookin samaa ihan toisesta näkövinkkelistä. Siksipä tällaiset kommentit ovat älyttömän arvokkaita, niissä havahtuu siihen, mihin itselle on sokea ja mihin toiset kiinnittävät huomiota :) Kiitos siis kommentistasi!

ps. kiva kuulla, lisäilen siis joukkoon jonkun työpukeutumiseen viittaavaan tunnisteen! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.