Hei ihanat, ja pikainen perjantaitervehdys! Viimeiset kaksi päivää ovat osoittautuneet ennakoitua kiireisemmiksi. On pitänyt pakata, huitoa työasioita kasaan muutaman päivän lomaa ennakoiden, pikasiivota koti niin, että on kiva palatakin ja tietty, käydä kierähtämässä kainalossa – niin, ja viedä rairuoho hoitoon! Se pieni juoppo tuskin olisi selvinnyt yksin muutamaa päivää, joten nyt se ainakin saa asianmukaiset kastelut ja ehkä siten kukoistaa pääsiäisenä.

Tänään suunta Minskiin, mutten osaa vielä luvata, ehdinkö kuulumisieni kera blogin puolelle vai kuullaanko taas vasta kun palaan. Instagram joka tapauksessa elää, ja IGstories, joten nähdään ainakin siellä!

Tämä asu on viime viikonlopulta, ja samanhenkistä on pakattu matkaankin, toivoen, että olisi jo kiva alkukevään sää perillä. Kuvien hame ennakoi jo kesää, mutta toimii paksujen sukkisten kanssa myös näin nollakeleilläkin.

Psst, kiitti tuhannesti edellisen postauksen matkavinkeistä! Palaan vastaamaan heti kun ehdin hopuitta koneen äärelle, ja mikäli juuri sinulla on matkavinkkejä Georgian kulmille, älä epäröi vinkkailla!

Raitaneule: & Other Stories / Hame: Minimum
Laukku: Coccinelle / Sukat: ERDEM x H&M, saatu blogin kautta / Nilkkurit: Tenpoints
Kuvat: Nina, Tunnetila

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.