Some-aktiivit ovat jo ehkä bonganneet, että maanantaina Lidliin (kyllä, luit oikein, Lidliin) rantautuu jotain varsin mielenkiintoista. Sellaista, joka sai minutkin havahtumaan niin, että aion suunnata vaateostoksille tuohon saksalaiseen päivittäistavaraketjuun ensi maanantaina. Ai mitäkö? No täydellisiä cashmere-neuleita. Ja kun puhun täydellisestä, niin ulkoisilta spekseiltään todella sellaisia. Täyttä kashmirvillaa, ajattomat mallit ja väri (naisille kolme klassista, vaaleanharmaa, musta ja hennon roosa) sekä sopivan paksu neulos. Niin ja hinta, senttejä vajaa 60 euroa.

Kävin Lidlin pressitilaisuudessa viikolla ja sain sieltä matkaani mustan, mutta jäin haaveisiini jäi hapuilemaan myös harmaa pyöreäpäänteinen neule. Sitä on pakko mennä katsomaan uudelleen maanantaina, jolloin siis neuleet tulevat myyntiin suurimpaan osaan Lidleistä. Vaikka kuulemma vastaavat Lidlin vaate-erät myydäänkin loppuun hetkessä. Mutta aion silti yrittää! (Ehken sentään niin epätoivoinen ole, että jonottamaan lähtisin, heh.) Hinta sormiin erittäin laadukkaan tuntuisesta neuleesta on nimittäin todella edullinen.

lidl-cashmere-neule

Kuva ei anna oikeutta mustalle neuleelleni, mutta se on todella kaunis. Klassinen. Miesten mallitkin muuten käyvät mainiosti naisille, riippuen vähän minkä tyylistä etsii!

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Ihan jokusen kerran oli hieraistava silmiä, cashmiria Lidlistä? Löytyisköhän noita täältä Ranskastakin? :D

Vastaa

Hih, no niinpä!! Mullakin oli epäusko aina siihen asti, kunnes pääsin oikeasti neuleita hypistelemään :D Mä käsitin, että toi hinta on niin edullinen sen Lidlin tilausvolyymin takia, mikä viittaisi siihen, että sitä olisi myös muissa maissa myynnissä. Kannattaa ainakin kurkata tai yrittää pikaisesti googlata jos vaikka selviäisi sitä kautta ;)

Vastaa

Mulla on se harmaa mut jäin kans haaveilemaan mustasta. Voidaan sit vaihdella jos jäädään muuten ilman ;)

Vastaa

Kuulostaa hyvälle!! ;) Se harmaa on kyllä tosi kaunis, just täydellinen harmaan sävy :)

Vastaa

Hehe, jokin tuossa lidlistä ostamisessa tuntuu epämiellyttävältä. Ehkä sitä kuitenkin haluaa myös mukavan ostokokemuksen ja ruokakaupasta ostaessa en usko sellaista saavani? :D Olen tähän asti vastustanut myös zalandolta tilaamista kun nettikaupan tunnelma ei miellytä mua. :D ehkä jotain halpaa sieltä voisin tilata, mutta mun kokemusten mukaan esim merkkilaukut on mukava tilata muualta, sellaisista kaupoista joissa on enemmän luksusfiilistä :)

Vastaa

Haha, ymmärrän tunteen! Ei mullakaan ole se paikka, johon ekana ajattelisin mennä vaateostoksille :) Mutta nyt tuota neuletta jokusen kerran käytettyäni täytyy sanoa, että se tuntuu kyllä päällä tosi laadukkaalta, että ehkä pitäisi eksyä useammin Lidliin ei vain ruoka, vaan myös vaatteet mielessä ;)

Vastaa

Näin kuvastossa kyseisen neuleen ja jäin miettimään, josko ostaisi. Olen ostanut Lidlistä vaatteita esim.kesämekkoja ja urheiluvaatteita ja olen ollut kyllä laatuun tyytyväinen.

Vastaa

Olen kanssa kuullut yllättävän paljon hyvää Lidlin vaatteista! Täytyykin jatkossa kiinnittää niihin entistä enemmän huomiota :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.