Olen fiilistellyt täydellisiä syyspäiviä, kahlannut työkiireiden keskellä ja aivan erityisesti suunnitellut juhlia. Totesin jokunen viikko sitten, että nyt on aika ryhdistäytyä ja järjestää jotain kivaa, ei vain puhua siitä. Niinpä päätin löytää syyn juhlaan ja löytyihän vaikka kuinka, uusi työ, toukokuiset synttäritkin jäi juhlimatta eikä tupareitakaan ole vielä vietetty. Niinpä tulevana perjantaina pikkuinen asuntoni täyttyy lähimmistä ystävistäni enkä malta odottaa. Oikeastaan lasken jo päiviä!

Tavoitteena on tunnelmallinen ja rento ilta, ei stressiä ei kiirettä. Pelkästään parasta seuraa, hyvää viiniä ja vähän herkkuja. Ei siis vimpan päälle hiottua iltaa (vaikka pientä koristelua olenkin lähinnä omaksi iloksi väkertänyt) vaan ennen kaikkea alkusyksyn lempeää fiilistä. Toisin sanoen sekä työ ja juhlat ovat täyttäneet mieltä ja mietin jo, että mitä sitten kun perjantai koittaa ja jonkin aikaa odottamani illanvietto on ohi. Pitääkö järjestää toiset, että saan uutta puuhaa? Noh, katsotaan sitten. Liika vapaa-aika tuskin kuitenkaan muodostuu ongelmaksi, ensi kuussa kun on messuja ja pieni viikonloppureissukin, joten tekemistä riittää silloinkin.

Asut ovat jo päivittyneet syksyisiksi (mutta asukuvaaja puuttuu, joten ajantasaisista kuvista on huutava pula!), niinpä kuva ajalta kun ulkona vielä tarkeni lyhythihaisessa.

raitapaita-marimekko-1

T-paita: Marimekko / Laukku: Coccinelle / Kengät: Cafenoir

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Tervehdys onko tupareissa shampanjaa ja tsa-tsa tsaa? ;)

Vastaa

No tietty shampanjaa :)

Vastaa

En malta odottaa <3 <3 <3

Vastaa

Ihana kun olitte osa juhlailtaa <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.