Olen varsin tyytyväinen siitä, mihin suuntaan vaatekaappini sisältö on aivan erityisesti viimeisen vuoden aikana kehittynyt. Sinne on eksynyt paljon klassikoita ja olen päässyt eroon monesta ihan kivasta, mutta kuitenkin liian vähälle käytölle jääneestä. Huivivalikoimaani olen pelkistänyt klassikkoväreihin ja hyviin materiaaleihin, kenkiä olen karsinut roimalla kädellä (tosin varastossa seisoo tällä hetkellä aivan varmasti päälle parikymmentä kenkäparia, jotka pitäisi saada muuttamaan johonkin toiseen osoitteen pysyvästi) ja talvivaatekiikarissakin on pari vähän parempaa, mutta sitäkin pitkäikäisempää hankintahaavetta.

superga-tennarit-4superga-white-2

Viimeisin ostos, johon olen aivan erityisen tykästynyt, ovat nämä Supergan tennarit. Saatoinkin niitä jo aiemminkin jossain välissä hehkuttaa? Joka tapauksessa, en olisi ikinä uskonut kuinka moneen asuun ne käyvätkään. Puhumattakaan, että ovathan ne aika kivat jalassakin! Tosin sunnuntaisen Suomenlinnan reissun jälkeen valkoinen on entistä vähemmän valkoinen, mutta onhan kai tuohonkin kikkoja, miten palauttaa käytössä likaantuvaa kangasta aiempaan hehkuunsa.

superga-white-1 superga-tennarit-3superga-8superga-tennarit-10

Neule: H&M / Pusero: Zara / Kello: Daniel Wellington / Kämmekkäät: Marks & Spencer* / Huivi: Cristelle&Co / Farkut: Lindex* / Tennarit: Superga
*saatu blogin kautta
Kuvat: Elsa / Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Sinulla on ihana salaperäinen hymy kasvoilla:)

Vastaa

Heh, hauska kuulla :)

Vastaa

Nuo M&S:n kämmekkäät ovat maailman parhaat! Olin kuvaamassa perhekuvausta lauantaiaamuna hyisessä syysviimassa ja kyllä olisivat näpit jäätyneet ilman niitä! :D

Vastaa

Niinpä! Sopii ihan täydellisesti tähän aikaan kun on vähän viileä, mutta käsineet tuntuisivat liiottelulta :) Pakkasilla taas toiminevat käsineisiin yhdistettynä! Plussaa tietty siitä, että tuntuvat ja näyttävät söpöille ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.