”Onko hankalaa olla puhumatta tulevaisuuden toiveista?” kysyttiin tällä viikolla. Siihen oli helppoa nyökätä, sillä totuus on, että ajatukseni ovat viime aikoina seilanneet ihan muissa maisemissa ja on ihan tosi vaikeaa keskittyä arkisiin asioihin kun koko ajan pää kokoaa palapeliä nimeltään lähitulevaisuuden suunnitelmat. Siitä tapaa puhua mikä on mielessä päällimmäisenä, niinpä elämäni ihan kaikkein läheisimmät ovat saaneet kuunnella ajatuksieni virtaa kerran jos toisenkin.

Kasa paloja on esillä, mutta niille pitäisi vielä löytää paras mahdollinen muoto ja järjestys. Siinä riittää pureskeltavaa. Niinpä olen ollut vähän poissaoleva ja maalliset asiat (kuten muutamat sähköpostit, hups) ovat tupanneet jäämään jalkoihin mielen liidellessä jossain muualla. Mutta on sanottava, että fiilis on kaikin puolin ihana. Otaksuisin, että tunne kertoo siitä, että olen päätynyt tähyilemään oikeaan suuntaan. Niinpä pahoittelen mahdollisia sisältökatkoksia blogissa, mieleni vain on juuri nyt kiireinen. :)

polka dot jumper 30polka dot jumper 7 polka dotNeule: Mohito / Kaulakoru: J.Crew / Kauluspaita: ASOS / Shortsit: ASOS / Nilkkurit: Shoeshibar

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Tosi kiva asu ja tuo kaulakoru on todella upea! :)

Vastaa

Oi kiitos! Tuo koru onkin yksi lemppareistani, korkea hinta (rihkamaksi) sai melkein aikoinaan jättämään sen kauppaan, mutta hyvä, ettei niin käynyt, sitä on nimittäin tullut käytettyä paljon :)

Vastaa

Aivan ihana asu! <3

Vastaa

Oi, kiitos!! :)

Vastaa

Innolla odotamme lisää kuulumisia näistä suunnitelmista! Hyvää alkavaa viikkoa :)

Vastaa

Kiva kuulla, ehkäpä pikkuhiljaa täälläkin raotan verhoa, kunhan aika on kypsä ;) Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinulle!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.