Yhteistyössä Mukkulan kartanon kanssa Meillä on miehen kanssa vähän huonosti säännöllisiä traditioita ja on tunnustettava, että itse olen hillittömän huono muistamaan merkkipäiviä. Niinpä tykkäämme tehdä kahdenkeskisiä arjesta irrottautumisia enemmän fiiliksen kuin kalenterin tärkeiden päivien mukaan. Käymme mielellämme syömässä, minilomalla lähimaissa tai vaikka ihan vain majoitumme kotikaupungin hotellissa silloin tällöin. Pienikin vaihtelu tekee paljon, sekä omalle mielelle että myös parisuhteelle! Ja jos minulta kysytään, aina löytyy joku syy pieneen juhlaan tai arjen rikkovaan hemmotteluhetkeen.

Nyt lähenevä ystävänpäivä tarjoaa meille yhden hyvän syyn vaihtaa maisemaa, tai oikeastaan sen tarjoaa ihan Lahden tuntumassa sijaitseva Mukkulan kartano, jolla on vuosisatoja pitkä historia, mutta remontoituna majoituskohteena se on avannut ovensa vasta viime kuussa. Niinpä suuntaamme ensi lauantaina Mukkulaan ystävänpäivän viettoon ja herkuttelemaan kartanon ravintolan erityisen ystävänpäivää varten laaditun menun äärellä. Kyseistä viikonloppua varten on tarjolla sekä romanttinen majoituspaketti että pelkkä illallispaketti, lisätietoja kyseisistä kokonaisuuksista löytyy täältä.

132_800x450170_753x453

Olenkin eksynyt kerta toisensa jälkeen kurkkimaan kartanon kuvia ja fiilistellyt jo etukäteen tulevaa viikonloppua. Rakastan vanhoja tunnelmallisia rakennuksia, joten ainakin kuvien perusteella kartanon tilat näyttävät aivan ihanilta ja henkivän juuri sopivasti menneiden aikojen ylellistä tunnelmaa nykyaikaisin mukavuuksin. Mukkulan kartano on siis ihan vastikään uudistunut historiaa kunnioittaen ja avannut ovensa tarjoten korkeatasoisia kokous- ja juhlatiloja sekä majoitusta. Ei siis ihmekään, etten siitä ollut aiemmin kuullut, sillä vaikka historia on pitkä (lueskelin, että kartano on mainittu jo 1460-luvun teksteissä) niin vasta nyt se on valjastettu nykyisenkaltaiseen käyttöön.

Ja nyt seuraa ehkä se ihanin kohta, mikä nimittäin olisi mukavampaa kuin voida jakaa kiva myös teidän kanssa! Mukkulan kartano lahjoittaa yhden yön majoituksen hotellissa illallisella sekä aamiaisella jollekin onnekkaalle lukijalleni ja voittajan pähkäiltäväksi jää vain, kenet hän ottaisi mukaansa kartanoidylliin!

Lahjakortti on käytettävä vuoden loppuun mennessä, eli viimeinen käyttöpäivä on 31.12.2015.

mukkulan kartano 03

Majoituspakettti arvontaan kaikkien osallistuneiden kesken ja arvontaan osallistut kertomalla kommenttiboksissa
kenen kanssa sinä viettäisit viikonlopun Mukkulan Kartanossa?

Osallistumisaika päättyy to 12.2 klo 24:00.

OSALLISTUMISAIKA PÄÄTTYNYT!

Kuvat lainattu Mukkulan kartanon sivuilta.

  Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

146 comments

Vastaa

Ottaisin mukaan oman rakkaani – ehdottomasti. Vaikka arjesta koittaakin aina ottaa kaiken irti, työkiireiden ja muiden keskellä pieni yhteinen irtiotto tekisi kyllä hyvää.

Vastaa

Ottaisin mieheni mukaan. Ai että kun arpaonni kerrankin osuisi minuun!

Vastaa

Oman miehen tahtoisin mukaan…ollaan vuosi rakennettu ja tämmöinen tekis terää ;)

Vastaa

Oi että, olispa kyllä ihana irtiotto kun koulu loppuu keväällä! Tiedän kyllä kenen kanssa lähtisin relaksoitumaan, sanotaan vaikka että hän on salaperäinen Mister X <3

Vastaa

Rakkaan ottaisin mukaan. Vitsi, se olisi hienoa.<3

– Sari S.

Vastaa

Kyllä se olisi oma mieheni.Tulee aivan liian vähän vietettyä aikaa yhdessä,joten voitto olisi paikallaan tähän saumaan.

Vastaa

Oman rakkaan ottaisin mukaan! Joudutaan asumaan eri paikkakunnilla opiskeluni takia, ja olisi ihanaa päästä viettämään aikaa yhdessä tuollaiseen ympäristöön :)

Vastaa

Ottaisin mukaan parhaan kaverini Axun. Emme ole toviin lomailleet yhdessä. :)

Vastaa

Jos minä voitan, aion rohkaistua ja pyytää ihastustani mukaani. Voitto olisi iso juttu, mutta niin olisi rohkaistumisenikin.

Vastaa

Juuri olemme mieheni kanssa puhunut siitä, että kahdenkeskinen hotelliloma tekisi meille kahdelle hyvää.

Vastaa

Oi että, tää olisi täydellistä! <3 Ottaisin ehdottomasti kihlattuni mukaani, yhteisiä hemmotteluviikonloppuja kun ei vaan koskaan voi olla liikaa!

Vastaa

Aviomieheni <3

Vastaa

Ottaisin avomiehen mukaan. Meille tuli viime vuoden lopulla yhteisiä vuosia kymmenen täyteen eikä ehditty juhlia merkkipäivää. :)

Vastaa

Oma rakas avopuoliso lähtisi mukaan – toivottavasti onni suosii kun harvoin pääsemme kahdestaan mihinkään :)

Vastaa

Kysymykseen on helppo vastata – ottaisin mukaan avomieheni :). Toisaalta voisin myös kuvitella antavani yöpymisen lahjaksi jollekin läheiselleni :).

Vastaa

Ottaisin mukaan rakkaan aviomieheni! Vietämme keväällä 5-vuotishääpäiväämme ja sitä olisi ihanaa juhlistaa pienellä maisemanvaihdoksella ja hemmottelulla.

Vastaa

Poikaystävän kanssa tietysti :)

Vastaa

Ottaisin mukaan rakkaani :)

Vastaa

Ottaisin mukaan tuoreen aviomieheni. Vietimme juuri eilen häitämme ja vaikka päivä olikin ihana, niin hääyömme karsea minulle puhjenneen vatsataudin takia. Olisi kyllä mahtavaa toteuttaa hääyön uusinta jossain kartanomiljöössä. (Häitämmekin vietettiin kartanossa) Toivon siis itselleni rutkasti arpaonnea.

Vastaa

Ottaisin mukaan avomieheni kymmenennen yhteisen vuoden kunniaksi.

Vastaa

Oi, onpa ihanan näköinen ja kuuloinen paikka! Vanhoissa rakennuksissa on oma viehätyksensä! Minä veisin mieluusti tuonne espanjalaisen mieheni. :) Jos oikeasti arpaonni osuisi kohdalle, niin varmastikin lahjottaisin sen kuitenkin tädilleni, joka asuu tuolla suunnalla. Meillä tuskin olisi mahdollisuutta hyödyntää lahjakorttia. Mutta osallistutaan arvontaan! :D

Vastaa

Noin ihanan romanttiseen paikkaan menisin kyllä mieheni kanssa.

Vastaa

Mukaan ottaisin ehdottomasti rakkaan mieheni. Lasten ja arjen kiireiden keskellä tekisi pieni kahdenkeskinen vapaa hyvää:-)

Vastaa

Lähtisin minilomalle poikaystävän kanssa. :)

Vastaa

Avopuolisoni ehdottomasti <3

Vastaa

Oma rakas kainaloon ja romanttisen, rentouttavan viikonlopun viettoon! Toivottavasti arpaonni suosii! :)

Vastaa

Tänne lähtisin ehdottomasti oman kullan kanssa, romanttinen viikonloppu arjen keskellä piirtäisi kummasti!

Vastaa

Oi ihana arvonta! Veisin kartanoon mieheni, tottakai, jota pitää helliä kaikilla mahdollisilla tavoilla. Tyyppi on ihan väsynyt suuren työurakan ja pikkumiehemme jäljiltä, joten lepo ja herkut tulisivat tarpeeseen (myös mulle ;) ).

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Vastaa

Rakkaan mieheni ottaisin mukaan, karattais hetkeksi tätä arki-lapsiperhehässäkkää…

Vastaa

Veisin parhaan ystäväni Johannan, hän tarvitsee piristystä.

Vastaa

Oman miehen kanssa veisin! :) tekis hyvää pitää vähän hengähdystaukoa talonrakennuksesta ja saada vähän kahdenkeskistä aikaa ilman lapsia.

Vastaa

Ottaisin mukaan oman rakkaan mieheni. Pienen vauvan tuoreina vanhempina parisuhde on jäänyt taka-alalle ja pieni irtiotto arjesta tekisi taatusti meidän molempien jaksamiselle ihmeitä :)

Vastaa

Lähtisin viikonlopun viettoon parhaan ystävättäreni kanssa. Hän elää hektistä lapsiperheen äidin elämää ja samalla tekee vaativaa työtä. Pieni naisten hemmotteluloma tulisi hänelle tarpeeseen.

Vastaa

Oi mä tarvitsisin tämän voiton! Veisin miehen, hän yllättyisi niin. Ja meillä olis synttäritkin ihan just eli voidaanko sopia että tämä voitto olis mun? ;)

Vastaa

Ihana arvonta ! Mieheni ottaisin mukaan :)

Vastaa

Ottaisin mukaan avopuolisoni. Olisi mukavaa hemmottelua hänelle väitöskirjan palauttamisen jälkeen! :)

Vastaa

Voi tämä olisi enemmän kuin tarpeeseen. Rakkaan kanssa kahden noissa puitteissa, tuskin voisi enempää toivoa <3

Vastaa

Miehen kanssa menisin. Maaliskuussa on 26-vuotishääpäivä.

Vastaa

Ottaisin mukaan parhaan ystäväni. Hänen seurassaan tunnen olevani niin vapaa! Rauhallinen kartanovierailu tekisi varmasti hyvää ystävyydellemme.

Vastaa

Mieheni kanssa ilman muuta tuonne! Irtiotto arjesta tulisi niiin tarpeeseen.

Vastaa

Tätä kaipaisimme mieheni kanssa, siinä siis olisi seuralaiseni. Tykkäämme olla kotona ja olemmekin aika huonoja ottamaan yhteistä aikaa, joten pieni irtiotto olisi paikallaan.

Vastaa

Ehdottomasti mieheni. Muutto paikkakunnalle jossa ei ole tukiverkostoa on verottanut yhteistä aikaa. Joten loma ilman lapsia olisi oikein tervetullut.

Vastaa

Oman miehen ottaisin mukaan, totta kai! Ja pikku loma tekisikin meille oikein hyvää.

Vastaa

Oih! Vaikea valinta.. Joko veisin tuonne kihlattuni (tuoreen sellaisen ;)<3) juhlistamaan synttäreitään ensi kuussa taikka sitten lahjottaisin hemmotteluhetken äidilleni, joka voisi sitten taas yllättää oman mielitiettynsä romanttisella minilomalla.

Vastaa

Ihana arvonta! Ottaisin mukaan mieheni, hän on tehnyt todella paljon töitä viime aikoina ja ansaitsisi ehdottomasti pientä hemmottelua. Opiskelijan budjetilla on harmittavan hankalaa järjestää tällaisia yllätyksiä miehelle, joten olisipa vallan mukavaa jos voitto osuisi kohdalle.

Vastaa

Mun ainoana kriteeri seuralaiselle on se, että se on ylittänyt uhmaiän. :) Mutta kyllähän parhaaseen irtiottoon se oma mies kuuluu mukaan. Ihania kuvia!

Vastaa

Rakkaan avomieheni kanssa olisi ihana viettää laatuaika. Teen pääasiassa ilta-ja viikonlopputyötä, joten hemmottelu olisi tervetullutta ja keväällä vietämme myös 12-vuotispäivää.

Vastaa

Kyllä se miekkonen mukaan lähtisi. On tässä jo kuukauden verran lusittu kaukosuhdetta 7h aikaeron kera, joten pieni parisuhdeloma ei liene pahitteeksi sitten kun molemmat ovat taas samalla mantereella.

Vastaa

Mieheni kanssa ilman muuta lähtisin ihanalle pienelle lomalle :)

Vastaa

Miehelläni ja itselläni syntymäpäivät juuri tällä viikolla eli olisipa loisto juttu juhlistaa molempien vuosia Mukkulan Kartanossa Lahdessa vaikkapa jo ystävänpäiväviikonloppuna, Sibelius-talossakin voisi samalla reissulla piipahtaa musiikin lumoissa, HeidiS

Vastaa

Murulla synttärit ens kuussa ja tämä ois loistava lahja!!

Vastaa

Miehen kanssa tietysti :) <3

Vastaa

Oi että olisi ihanaa, jos arpaonni kerrankin suosisi!
Ottaisi mukaan mieheni, jonka kanssa tulee liian harvoin kahdenkeskistä aikaa.
Kummankin vuorotyö aiheuttaa sen, että olemme hyvin harvoin yhtäaikaa vapaalla. Tämä olisi loistava tapa viettää aikaa yhdessä!

Vastaa

Oman rakkaan mieheni veisin tietenkin yllätysmatkalle, välillä näinkin päin;)

Vastaa

Olisi ihana yllättää oma mies pienellä hemmottelumatkalla! :)

Vastaa

Romanttinen kartanoloma mieheni kanssa…hmm…ihanaa.

Vastaa

Joko oman mieheni tai sitten tyttöjen hemmottelumatka siskon tai hyvän ystävän kanssa!

Vastaa

Onpas mukavannäköinen paikka! Mukaan ottaisin tietysti tuon oman miehekkeen. :)

Vastaa

Ottaisin mukaan Hyvän Ystävän ja tarjoaisin hänelle hengähdyshetken hektiseen arkeen.

Vastaa

Oma rakkaani ottaisin mukaan! Yllätyksenä tietenkin hänelle ;)

Vastaa

Tähän ei ole juuri nyt parempaa ehdotusta kuin poikaystäväni, joka on ollut viime aikoina todella masentunut, siis siihen tyyliin, että mikään ei huvita. Suurin ongelma on työ, joka ei tunnu mielekkäältä. Sen takia viikonloppu kuluu pelkkään ”toipumiseen”. Hän haluaisi tehdä jotakin muuta, mutta kun siitä muusta ei ole mitään selvää ideaa, ei irrottautuminen työstä kokonaan tunnu hyvältä (varsinkaan kun itse teen töitä hyvin pienellä palkalla). Luetutin hänellä muuten joitakin sinun kirjoituksiasi työpaikasta lähtemisestä! Jotakin pitäisi kuitenkin keksiä, sillä masennus muuttuu helposti kokonaisvaltaiseksi, mikä on itsellenikin aika raskasta. Pieni miniloma ei olisi varmasti pahitteeksi.

Vastaa

Kaunis paikka.
Ottaisin mukaani oman tyttäreni 16v. Kun tyttären maailma näyttää valoisammalta, masennuksen tumma pilvi vain taustalla, olis mukava viettää yhteistä aikaa ilma perheen miehiä.

Vastaa

Veisin lomalle rakkaan avopuolisoni, kahdenkeskistä aikaa ollut perheenlisäyksen myötä vähemmän, sille olisi tarvetta. ♡

Vastaa

Oman miehen kanssa ehdottomasti. Pienet minilomat ovat kyllä ihan mahtava keino irroittautua perusarjesta :)

Vastaa

Aviomieheni tänne veisin :)

Vastaa

Helppo kysymys, poikaystäväni ottaisin mukaan :) Tämä olisi loistava palkinto sen jälkeen, kun hän onnistuu ensimmäisen oikean työpaikan saamaan (kovin on haku päällä) ja valmistumaan yliopistosta.

Vastaa

Olisi mukavaa irrottautua arjesta näin upeassa paikassa rakkaan mieheni kanssa. Kevät on työkiireinen, joten tälläinen miniloma tekisi kyllä terää kummalekin.

Vastaa

Hmm… tällä hetkellä sanoisin, että ottaisin mukaan erään mielenkiintoisen miehen, jota olen nyt muutaman kerran tapaillut. Joten jos juttu vain jatkossakin luistaa, niin hänet ottaisin mukaan. Ja jos ei… niin enköhän löydä jonkun muun, vaikka jonkun ihanista ystävistäni :)

Vastaa

Veisin minilomalle oman ihanan mieheni <3
En ole koskaan yöpynyt tuollaisessa kartanossa, joten paikka olisi kiva uusi kokemus myös! :)

Vastaa

Ottaisin mukaan rakkaan ystäväni. Hän on jaksanut tukea minua eron jälkeen ja pitänyt minut pinnalla niinä kaikkein vaikeimpinakin hetkinä.

Vastaa

Voisin viedä avomieheni ja viettää laatuaikaa kahdestaan, mutta yhtä hyvin voisin valita ystäväni, joka sairastui vakavasti reilu vuosi sitten ja ehdottomasti olisi ansainnut pienen irtioton ja rentoutumisen. Maisemanvaihdos, hyvä ruoka ja kaunis ympäristö varmasti piristäisi!

Vastaa

Mieheni ottaisin mukaan ja juhlistaisimme 4-vuotispäiväämme :)

Vastaa

Ihanan tunnelmallinen paikka <3 Ottaisin mukaan poikaystäväni. Jo pienikin hemmottelu arjen keskellä piristää, joten tällainen yllätys vasta luksusta olisikin :)

Vastaa

Tämäkin ottaisi mukaan oman miehensä.

Vastaa

Hei, oman puolisoni ottaisin ehdottomasti mukaan, uusperheen arjessa ei yhteistä aikaa aina meinaa löytyä..

Vastaa

Ottaisin mukaan ehdottomasti mieheni! Asumme aivan Mukkulan kartanon lähellä ja olen useasti ohi mennessäni pohtinut, minkälaista kartanon sisällä mahtaa olla. Olisi upea päästä tunnelmoimaan kartanon vanhaa henkeä ja saada pieni irtiotto arjesta näinkin lähellä omaa kotia!

Vastaa

Oman ihanan mieheni. Hän jos joku olisi ansainnut pienen lepohetken töiden ja opiskeluidensa ohelle.

Vastaa

Ottaisin mukaan rakkaan mieheni. Pieni viikonloppuloma olisi ihana irtiotto keväälle!

Vastaa

Minä antaisin tämän hemmottelun lahjana vanhemmilleni juhlistamaan heidän 25. häävuottaan. Meidän lasten kanssa on kyllä kierrelty kesäisin suomen huvipuistot moneen kertaan, mutta heidän oma häämatkansa odottelee vielä vuoroaan.

Vastaa

Ottaisin mukaani aviomieheni, ehdottomasti. Pienten lasten vanhempina kahdenkeskistä aikaa ei tunnu muutoin olevan.

Vastaa

Ottaisin mukaan mieheni! Hän valmistui lääkäriksi, eikä opiskelijabudjetilla ole hänelle mahdollista hänelle tällaista lahjaksi hankkia.

Vastaa

En tällä kertaa osallistu arvontaan, annan mahdollisuuden toisille. Meidän elämäntilanteeseen tällä hetkellä sijainti on liian kaukana vaikka kiehtovalta paikalta vaikuttaakin.

Vastaa

Viettäisin romanttisen viikonlopun kartanossa ehdottomasti poikaystäväni kanssa :) Olisi ihanaa päästä minilomalle rentoutumaan ja nauttimaan kauniista miljööstä sekä hyvästä ruuasta!

Vastaa

Hei! Mukava arvonta!
Ottaisin mukaan mieheni <3 Täytyy todeta että ollaan myös erittäin huonoja järjestämään mitään joten pakko tarttua tilaisuuteen jos onni osuisi kohdalle! :)

Vastaa

Kiva olisi päästä puolison kanssa – nyt on remontin kanssa paiskittu hommia sen verran tiiviiseen tahtiin :)

Vastaa

Aah mikä tunnelma kuvista välittyikään!!! I’m already in love with the place. Jos onni potkaisee, niin mukaan lähtisi ehdottomasti oma avopuoliso romanttisen get away-viikonlopun viettoon. Ihanaa sellaista teille Ystävänpäivänä!

Vastaa

Haa, ottaisin mukaan tyttäreni. Rakastan kartanoita.

Vastaa

Pitkän harkinnan jälkeen mukaan lähtisi varmaan äitini. Maailman paras äiti kaipaa aina välillä hemmottelua ja on sen ansainnut!

Vastaa

Vietimme mieheni kanssa opiskelijavuodet Lahdessa, mutta eipä tullut koskaan Mukkulassa käytyä. Puhumme aina, että olisi kiva joskus ottaa hotellihuone esim. ihan Helsingistä ja mennä viettämään shoppailun ja ruokailun huumaa oikein pitkän kaavan kautta, mutta vielä ei olla saatu suunnitelmaa toteutettua. Lahtikin kävisi oikein kivasti, käydään aina välillä kesäisin pyörähtämässä Lahdessa, fiilistelemässä mennyttä.

Vastaa

Mieheni kanssa – ei kysymystäkään!

Vastaa

Voi oman kullan tietenkin :) tai sitten ihanan mummini joka nauttisi ihanasta kahden keskeisestä lomasta kauniissa kartanossa :)

Vastaa

Viettäisin miniloman kartanossa ehdottomasti aviomieheni kanssa! Asumme ulkomailla, mutta esimerkiksi juuri nyt olemme kuukauden eri maissa työ- ja opiskelukuvioiden vuoksi. Kaipaisin siis meille kahdelle tällaista erityistä hemmottelua! Arvonnan voitto tekisi seuraavasta yhteisestä suomi-reissusta aivan ihanan!

Vastaa

Äitini tai siskoni. <3

Vastaa

Mukaan Mukkulan kartanoon lähtisi ihan ehdottomasti oma aviomieheni. Pienten lasten kanssa yhteinen aika on minimissä, joten pieni get-away olisi aivan ihana juttu. Varmasti pakkaisimme mukaan myös lasketteluvälineet ja kävisimme moikkaamassa parasta ystävääni Hollolassa.

Vastaa

Mukkulan kartanoon ottaisin ihan ehdottomasti mukaan rakkaan mieheni. Yhteinen aika on minimissään pienten lasten kanssa, joten juuri tällainen get-away sopivan matkan päässä olisi aivan ihana juttu. Mukaan pakkaisimme lasketteluvälineet ja kävisimme kotimatkalla moikkaamassa parasta ystävääni Hollolassa. :)

Vastaa

Onpa ihana arvonta! Ottaisin kartanoon ehdottomasti mukaani aviomieheni. Meillä oli viime viikonloppuna 5v-hääpäivä ja vietimme sitä pienimuotoisesti kakkukahveilla lasten kanssa, joten nyt olisi mukavaa päästä vielä kahdestaankin sitä juhlistamaan.

Vastaa

Rakkaan aviomieheni tietysti <3

Vastaa

Ottaisin mukaan rakkaimpani eli mieheni, meillä on ollut nyt remontti kotona ja olemme saaneet remontoida flunssan ja muiden kulkutautien keskellä niin tuollainen luksusviikonloppu olisi aivan taivaallinen yllätys

Vastaa

Miehen ottaisin. 20 v hääpäivän kunniaksi, jolloin mies osoitti romanttisen luonteensa ja muisti minua useammalla kuin yhdellä tavalla. Itsellä olisi petrattavaa…

Vastaa

Äidin♡ hän tarvitsee sitä

Vastaa

Ottaisin mukaani pikkusiskoni, koska rento siskoaika on parasta! Olen myös muuttamassa loppuvuodesta pois yhteisestä kotikaupungistamme eli aika ennen sitä pitää käyttää hyödyksi :)

Vastaa

Ottaisin mukaan hyvän ystäväni, joka kolmen lapsen yksinhuoltajana on ansainnut vähän ylellisyyttä ja hemmottelua! Toki itsekin pienen lapsen äitinä nauttisin pienestä irtiotosta.

Vastaa

Oma aviomies lähtisi mukaan!:)

Vastaa

Rakkaan aviopuolisoni kanssa menisin jos onni potkaisis.. tänään 14v hääpäivä! <3 seitsemän ihanaa lasta pitää arjen kiireisenä ja työntäyteisenä. Olis niin ihanaa jos päästäis pienelle lomalle<3 mukana arvonnassa:-)

Vastaa

Oman aviomieheni veisin viettämään romanttisen kartanoyön. Ja samalla muistelisin menneitä, vietinhän lapsuuteni 10 vuotta tuossa kartanolla, jossa asuimme tiilimestarin talossa..

Vastaa

Mieheni kanssa ollaan oltu yhdessä yli 11 vuotta, olisi ihanaa mennä tuttuun Mukkulan kartanoon juhlimaan sitä <3

Terveisin Entinen Mukkulalainen!

Vastaa

Tyttäreni kanssa. Elämä on kolhinut kovasti meitä, joten olisi mukava olla hetki ja rentoutua.. unohtaen edes toviksi ikävät asiat.

Vastaa

Oman rakkaan aviomieheni ♡ Uusperheen arjen keskeltä kaipaisi tälläista luksusta ♡

Vastaa

Mulla ei oo puolisoa mutta ottaisin mukaani mutsini joka on ollut töissä kyseisessä paikassa silloin aikanaan kun oli vielä entisessä kukoistuksessaan ravintolana ja majoituspaikkana..hän on kovasti odottanut että paikka saisi arvokkuutensa takaisin ja hyvät pitäjät pyörittämään toimintaa ja juuri niinhän on nyt tapahtunut.

Vastaa

Armas aviomies pääsisi mukaan tietysti

Vastaa

Viettäisin viikonlopun aviomieheni kanssa kahden kartanossa jossa olemme viettäneet perheellemme tärkeitä juhlia.

Vastaa

Yllättäisin tällä lahjalla aviomieheni hänen valmistujaispäivänään. :)

Vastaa

Ehdottomasti aviomieheni lähtisi mukaani.

Vastaa

aviomiehen kanssa haluaisin mennä. Meillä on 12.2. 3-vuotis hääpäiväkin ja harvoin päästään mihinkään kahden, kun on pienet lapset… Lisäksi haluaisin kovasti nähdä uudistetun kartanon, kun olen työskennellyt siellä 2000-luvun alkupuolella :)

Vastaa

Vietettäisiin aviomieheni kanssa romanttisesti kahden 40-vuotissynttäreitäni upeassa kartanomiljöössä!

Vastaa

Vaimon kanssa lähdettäisiin rentoutumaan ihan kahdestaan. Irti arjen kiireistä!

Vastaa

Kesäkuussa 2015 tulee kuluneeksi 29 vuotta siitä kun vietimme rakkaan mieheni kanssa hääjuhlaa Mukkulan kartanossa. Olisipa mukava palata takaisin muistoihin ja fiilistellä vuosipäivää uusitussa kartanomiljöössä.

Vastaa

yllättäisin ystäväni jota rasittavat tällä hetkellä kiire ja ero.

Vastaa

Mulla on 5 siskoo, niistä yks pitäs valita mukaan :D

Vastaa

Aviomieheni kanssa lähtisin juhlistamaan 20v hääpäiväämme!! Hän on aina ollut se parempi yllätysten järjestäjä, nyt onnistuisin tyylikkäästi minäkin!!

Vastaa

Ottaisin mukaan tietenkin ihanan mieheni. Meillä on vuosipäivä pian, joten mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa yhdessä oloamme kuin romanttinen viikonloppu idyllisessä Mukkulan kartanossa hienossa miljöössä. Hyvä ruoka kuuluu tietysti aina juhlaan ja voisihan sitä käydä myös saunan lämmössä ja avannossakin pulahtaa pitkän kävelyn jälkeen rantamaisemissa. Ehdottoman toivottu on tämä lahjakortti ja myös miehen mieleen. :)

Vastaa

Kuten varmasti moni muukin lukijasi, ottaisin aviomiehen mukaani. Yhteisiä rauhoittumisen hetkiä ei ole ikinä liikaa…

Vastaa

Jos voitto osuisi kohdalle, antaisin sen mielelläni eteenpäin vanhemmilleni, joista toinen taistelee tällä hetkellä vakavaa sairautta vastaan. He tarvitsisivat ehdottomasti pienen breikin ja maisemanvaihdoksen, jos kunto vain sallii. Ei se sairastavan olotila ole pelkästään tukala, vaan myös sen kaikista lähimmän.

Vastaa

Lähes kaikki ottaisivat mukaan miehensä. Aivan liian usein unohtavat ihanat ystävät. Ottaisin mukaan ihanan ystäväni, joka asuu satojen kilometrien päässä ja näemme aivan liian harvoin työkiireiden keskellä.

Vastaa

Avomiehen ottaisin mukaan! Ollaan molemmat oltu ensin opiskelu- ja nyt pätkätyöputkessa, mikä tarkoittaa sitä, että meillä ei ole koskaan yhdessäoloaikanamme ollut vielä kunnollista lomaa. Olisi kiva päästä rentoutumaan edes yhdeksi yöksi upeaan kartanomiljööseen! Miehellä on syntymäpäiväkin kohta, eli tämä olisi mahtava yllätys :)

Vastaa

Ottaisin mukaan poikakaverin, olisipa tuommoinen kiva irtiotto arjen keskelle.

Vastaa

Ihana pako arjen keskeltä :) Avomieheni kaappaisin mukaan!

Vastaa

Poikaystäväni ottaisin mukaan! Reppanalla on meneillään gradukevät valmistumisstresseineen ja tuulettuminen tekisi hänelle hyvää :D

Vastaa

Aviomiehen ottaisin mukaan :) Hän tarvitsisi rentouttavan viikonlopun ja olisi mukava yllättää kartanovisiitillä. ..huijaisin että ollaan menossa anopin luo Lahteen kylään ;)

Vastaa

Toivoisin voivani vastata tähän romanttiseen sävyyn viristettyyn esittelyyn näin ystävänpäivän alla monien edellisten tapaan, että mieheni kanssa. Miehen vielä kainalosta kuitenkin puuttuessa ottaisin mukaan isoäitini. Se kaikkein suurin tukeni elämän varrelta, jonka Alzheimerin-tauti vie pala palalta mennessään. Tästä tulisi ihana yhteinen elämys omiin muistisopukoihini!

Vastaa

Ottaisin ehdottomasti mieheni mukaan. Mies tekee pitkää päivää, joten ansaitsisi ehdottomasti pienen kotimaan matkan ja hemmottelua.

Vastaa

Ottaisin ehdottomasti oman aviomiehen. Mentiin naimisiin kesällä 2012.Silloin jäi häämatka tekemättä, eikä semmosta olla vieläkään tehty. Mikä olisikaan ihanampi kun viettää ”hääyö” uudestaan ihanassa kartanossa.

Vastaa

Veisin jonkun Tinder-deitin!!! :D

Vastaa

Yllättäisin Mukkula-viikonlopulla auringonnousuni, päivieni valon ja iltojeni ilon, hurmaavan hemmon, jota mieheksenikin kutsun.

Vastaa

Aviomies lähtisi mukaani.

Vastaa

Onpa kaunis paikka ja kiva arvonta! Jos onni suosii, otan mukaan aviomiehen. Hänellä ei ole tänä vuonna varsinaista talvilomaa, joten rentouttava minibreikki ilahduttaisi varmasti.

Vastaa

Hyvä ystäväni Anne jota harvoin ehdin livenä tavata.

Vastaa

Rakastan järjestää pieniä yllätyksiä miehelleni !
Viime viikolla laitoin henkareihin roikkumaan kolme uutta paitaa, muiden vaatteiden sekaan. Mikä aito yllätys, kun niitä löytyi sieltä muiden paitojen seasta….
Tämän miniloman pitäisin myös yllätyksenä, hemmottelisin meitä maaliskuussa hääpäivän aikaan kenties. Peukutan että onni suosii meitä :)

-nimimerkillä neljäs hääpäivä tulossa –

Vastaa

Ottaisin Mukkulaan mukaan poikaystäväni. Hänelle tarjoutuisi tilaisuus kosia minua loisteliaissa puitteissa tulevan 3-vuotis vuosipäivän kunniaksi.

Vastaa

Mikä ihana arvonta! Mukaan ottaisin miekkoseni, olisi varmasti mahtava arjen pakopaikka :)

Vastaa

Antaisin lahjaksi tyttärellemme ja hänen perheelleeen, joka töiden ohella opiskelee teknillisessä korkeakoulussa, valmistuu keväällä. Olisi varmasti iloinen pienestä irtiotosta.

Vastaa

Jos minä voitan, aion rohkaistua ja pyytää ihastustani mukaani. Voitto olisi iso juttu, mutta niin olisi rohkaistumisenikin.

Vastaa

Oi miten ihana arvonta! Ottaisin mukaan mieheni. Arjen tohinassa pussailu tahtoo unohtua. Tuolla olisi hyvin aikaa pussailla :)

Vastaa

Ottaisin ehdottomasti mukaan mieheni. Niin harvoin tulee lähdettyä yhdessä minnekään ja aina tuntuu löytyvän verukkeita käyttää rahat johonkin muuhun kuin yhteiseen tekemiseen/minilomiin. Toi olis ihana yllätys miehelle ja olis vähän niin ku ”pakko” käyttää :)

Vastaa

Oman miehen:)

Vastaa

Ihanaa, kotikulmien uusittu kartano!

Olisi aivan huippua voittaa tämä lahjakortti, koska tuo Mukkula tosiaan sijaitsee niin lähellä omaa kotia, ettei siellä luultavasti koskaan tulisi muutoin yövyttyä. Mutta olisi kiva tsekata ravintola ja muutoinkin paikka, niin sitä voisi sitten suositella omille vieraille tai harkita vaikka hääpaikaksi -sitten ehkä joskus tulevaisuudessa. :)

Veisin tuonne avomieheni romanttiselle yllätysreissulle: hän jos kuka, juuri aloittaneena yrittäjänä, olisi pienen get awayn tarpeessa. Ja suoraan sanottuna maistuis kyllä mullekin, näin työttömänä työnhakijana tuollainen heittäytyminen kartanon ylellisyyteen olisi jotain itkettävän ihanaa. :)

T: Minni

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.