Huomenta (vaiko päivää jo pitäisi toivottaa?)! Olen taas ihan intopiukeena aloittamassa uutta viikkoa pitkän, mutta ah, niin inspiroivan to do -listan kanssa. Käytiin viikonloppuna miehen kotiväkeä katsomassa ja ainakin niillä kulmilla oli ihan mieletön auringonpaiste, sellainen valoisuus, jollaista ei ole kyllä hetkeen täällä Helsingissä näkynyt (eikä kyllä näy tänäänkään, mutta ilmeisesti myös täällä oli eilen varsin kiva sää, vai?). Sekin nostatti kummasti fiilistä ja sai aikaan tunteen, että kevät on ihan kohta täällä.

Nyt hörpin aamupäivän kahvia ja kohta suuntaan keskustaan asioille. Sitä ennen pakko nostaa pieni asia esiin, joka tehnyt tästä aamusta erityisen hyvän, mulle nimittäin tuli hirvittävän hyvä mieli silmäillessäni arvontapostaukseen jättämiänne vastauksia. Moni paljasti hitusen enemmän taustoista, ei siis vain kenet veisi minilomalle vaan myös miksi. Niillä pienillä lisälauseilla on ollut yllättävän iso merkitys, sillä ne ikään kuin tuovat teitä siellä ruudun toisella puolella askeleen lähemmäksi ja muistuttivat niistä arkisista kuvioista missä kaikki me kahlataan, joku etsii töitä ja toinen remontoi, kolmas on keskellä lapsiperhearkea ja neljäs tukee läheistä stressaavassa elämäntilanteessa. Älkää käsittäkö väärin, ei siis tullut hyvä fiilis siitä, että monien arjessa on kuormittavia tekijöitä vaan siitä, että niillä pienillä arkisilla lauseilla tunnuitte jotenkin vielä paljon lähemmiltä, ne tuntuivat vähän kuin kuulumisilta teiltä minulle! Pienillä asioilla on iso merkitys.

Mistä tulikin mieleeni, että lukijakyselyn vastaukset ovat vielä purkamatta, mutta teen sen tällä viikolla. Sitä ennen asu eiliseltä, jolloin nautittiin upeasta säästä käymällä miehen perheen kesken syömässä Uudessakaupungissa.

black dress 05pantterihuivi 011black dress 08black dress 03Mekko: Esprit / Clutch: Vagabond / Huivi: NewYorker, saatu blogin kautta / Nilkkurit: Gaudi

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Täälläkin saatiin nauttia koko viikonlopun ajan auringosta – kyllä sitä olikin jo ikävä :).

Onpas kivan näköinen huivi – täydellinen huivi mustan kokonaisuuden kaveriksi :)

Vastaa

Voi niinpä, tänäänkin oli ihan mieletön auringonpaiste – heti tuli ihan kevätfiilis :)

Kiitos, huivi piristää kyllä kivasti muuten ihan kokomustaa asua :)

Vastaa

Niin tyylikäs asu taas kerran: jaksan aina vaan ihastella sitä, miten naisellinen tyyli sulla on. Ja miten näytät siinä aina niin rennolta ja luonnolliselta, vaikka mimmoisessa meikissä ja miten huimissa koroissa olisit liikkeellä :)

Vastaa

Oi kiitos ihana, olipa kauniisti sanottu <3 Aivan ihanaa viikon jatkoa!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.