Ihmeiden aika ei ole ohi. Kestin kameran edessä melkein kolme minuuttia ja tein täysin turhan höpöhöpövideon, jonka katsominen käy kidutuksesta. Yritän elää ajan tasalla ja opettelen videoilua, mutta tällainen videotapa ei ehkä ole ihan sitä ominta itseä (no joo, aika kaukana itse asiassa siitä, kuten ehkäpä huomaatte), mieluiten jos tekisin videosisältöä, tekisin sitä aiheesta. Niinpä nyt on tuhannen taalan paikka vaikuttaa; jos joskus – siis todella vain joskus – olisi videosisältöä, niin millaisista aiheista? Ihan vain kuulumisia, päivän maisemia vai jotain puolihyödyllistä?

Ja vielä kun joku kertoisi, miten tuohon videon aloituskuvaan voi vaikuttaa… Yritin vaihtaa sitä youtubessa, mutta ei onnistunut.

Ps. Video on kuvattu eilen, jolloin oli hyvin harmaata, tänäänhän on ollut aivan ihana ilma!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

52 comments

Vastaa

Jee. hyvä sinä – tosi luontevastihan tuo meni!

Vastaa

Oi kiitos <3

Vastaa

Ihana sinä! <3 Tuli ihan sellainen olo, että nyt mennään kaffille, nainen! :D Laitan sulle jossain vaiheessa postia, jos ei törmätä taas jossain tapahtumassa ennen sitä :)

PS. Millä ihmeellä saat itsesi säteilemään noin? Mäkin kaipaisin jotain säteilyä antavaa hippusta ylleni :D Ehkä se luontainen hehku tulisi sillä, kun ehtisi nukkuakin kaiken tämän vilskeen keskellä. Täytyy kokeilla pitkiä yöunia ensi alkuun, eiköhän sillä saa jo vähän "säteilyä" ;) Joka tapauksessa, sä ihan hehkut!

Vastaa

Voi eikä mikä ihana kommentti!! Ihana olet <3 Ja voi joo, ehdottomasti mennään kahville ja toivottavasti muutenkin törmätään pian jossain tilaisuudessa :)

Hihi, en mä kyllä mistään hehkusta tiedä… :D Mutta kiitos kovasti! Uni on kyllä iso juttu, mulla ainakin on vaikuttanut mielettömästi kun viimein tässä elämänvaiheessa saa nukuttua oikeasti kunnollisia yöunia – tekee kyllä ihmeitä! :)

Vastaa

Hei!
Olen pitkään lukenut blogiasi, kirjoituksistasi on välittynyt lämminhenkisyys joka vahvistui videon myötä, saaden kasvot blogillesi. Jään mielenkiinnolla odottamaan tulevia videokohtauksia.

Vastaa

Kiitos kovasti kommentistasi, olipa kauniisti sanottu! Toivottavasti rohkaistun pian yrittämään videoilua uudelleen :) Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

Vastaa

Ihana, ihana säteilevä sinä! <3 <3

Vastaa

Voi kiitos ihana <3

Vastaa

On aina mahtavaa, kun joku uskaltaa hypätä pois omalta mukavuusalueeltaan! Kiitos inspiraatiosta, ehkä teen tänään itsekin jotain normaalista tavoistani poikkeavaa! :)

Vastaa

Kiitos ihanasta kommentistasi!! Tästä tulikin mieleen, että luin jostain, että joka päivä pitäisi tehdä jotain pienesti eritavoin kuin edellisinä; astua tutuista kuvioista ja tavoista ulos tai vähintään ujuttaa ajatuksia pois vanhoilta urilta :)

Vastaa

Hyvä sinä! Sulla on ihanan pehmeä ja rauhallinen puheääni, olisin helposti voinut kuunnella sitä pidempäänkin. :) Mitä taas tulee videoiden aiheisiin niin ehkäpä tuo mainitsemasi kysymys -ja vastausvideo voisi olla sellainen hyvä startti, sillon sulla olisi selkeät aiheet mistä puhut. Ja jos ideana on itsensä haastaminen niin silloin ei ehkä kannata mennä sinne kameran taakse vaan pysyä siinä epämukavuusalueella. ;)

Vastaa

Oi kiitos, olipa ihanasti sanottu! :) Niin totta, se vaikuttaisi jo varmasti paljon, että olisi selkeä aihe mistä puhua – kun aiheet pitää temmata tuulesta kameran käydessä lyö mielikin entistä enemmän tyhjää :) Hih, ja oikeassa olet myös kameran edessä pysymisen merkitystä näin niin kuin omaa kehitystä ajatellen. Voisin ehkä myös yrittää jotain yhdistelmää, jos siis vain ensin oppisin käyttämään läppärini editointiohjelmaa… ;D

Vastaa

Siulla on kaunis ääni! :) Hyvinhän se meni. Minä taas toivoisin videokuvaa matkoilta, jos se olisi mahdollista? Liikkuvaa kuvaa, maisemia ja voisin niin kuvitella siut selostamassa lomasuunnitelmia tms… Videosta paikka avautuisi ihan eri tavalla kuin kuvista. :)

Minäkin olen pitkään pyöritellyt mielessä tuota, että olisipa kiva tehdä video… mutta kameran edessä höpöttäminen ei itsellekään tunnu luontevalta. :P

Vastaa

Oi kiitos!! Hih, jännitti kyllä aika tavalla :D Ja niin tiedän tunteen, mustakaan kameran edessä höpöttely ei todellakaan tunnu luontevalta – ei ajatuksen tasolla eikä kyllä käytännössäkään! Mutta ehkäpä siihenkin jossain vaiheessa tottuu? ;)

Ja tuo oli muuten ihana idea tuo matkateema/matkoilla kuvaaminen! Olenkin itse asiassa varovaisesti jotain vastaavaa aikoinaan ajatellut, mutten koskaan tullut kokeilleeksi – täytyykin pitää mielessä ja kokeilla vaikka seuraavalla reissulla! :)

Vastaa

Hei! Kuten joku tuossa ylempänä onkin jo kommentoinut – aivan ihanaa, että olet niin rohkea, että tartut johonkin ei-niin-omaan juttuun! Puit hienosti sanoiksi tuon onnistumisen tunteen, jonka voi saada omalla epämukavuusalueellaan.

Minun mielestäni videoiden ei tarvitse olla ”hyödyllisiä” ts. sisältää kovinkaan painavaa asiaa – ellet sitten itse lopulta innostu sellaisesta. Ihan tavalliset höpöttelyt ovat myös mukavaa katsottavaa. Vaikutat tosi lämpöiseltä ihmiseltä!

Vastaa

Oi, kiitos!! Olipa ihan mielettömän ihana ja kannustava kommenttisi :) Mukava kuulla, ettei videon sisällössä välttämättä tarvitse olla ihmeempiä, ehkä voisikin olla ihan hyvä lähtökohta itselle olla asettamatta rimaa heti turhan ylös vaan harjoitella asiaa pikkuhiljaa ja sitä kautta löytää uusia aiheita/ja lähestymistapoja. Jos nyt tässä vielä rohkaistun… ;) No enköhän, sen verran ihana vastaanotto videolle oli, vaikka todella paljon julkaisua(kin) jännäsin!

Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

Vastaa

En ole pitkään aikaan lukenut blogeja, en edes sinun vaikka niin kovasti siitä pidänkin ja oli todella mukava yllätys törmätä videoon :) Olen saanut sinusta herttaisen, syvällisen ja ystävällisen kuvan, mutta en ikinä olisi uskonut, että olet noin herttainen! Sinussa todellakin on jotain erikoista säteilyä (samaa jota oli maagisessa Marilyn Monroessa), joka tulee ”elävän kuvan” kautta näkyviin. Sinun pitäisi mennä elokuvien koekuvauksiin!!!

Vastaa

Voi ihana, menin ihan häkellyksiin sanoistasi :) Kiitos kovasti, olen todella otettu! Hihi, olen aina pitänyt itseäni aina hyvin epäkuvauksellisena ja etenkin kammonnut ajatusta liikkuvasta kuvasta, joten onpa kannustavaa kuulla sanasi. En kyllä tuosta isommalle yleisölle/ammattimaisemmasta näkymisestä tiedä, mutta ehkäpä vielä uskaltaudun näin pienimuotoisesti blogivideon äärelle ;)

Aivan ihanaa viikon jatkoa sinulle!

Vastaa

Ihastuttava olet! Mä kiinnitin huomion myös tuohon säteilyyn ja sielukkaisiin silmiin. :)

Sun heleä, rauhallinen ääni olisi täydellinen johonkin meikkipainoitteiseen videotutoriaaliin. ”Tässä on poskipuna sävyltään pink lady ja levitän sen mallin kasvoille leveällä siveltimellä.” :)

Vastaa

Hih, voi että, olipa kauniisti sanottu! Ihan punastun :)

Vastaa

Ihanaa, kun rohkaistuit tekemään videon :) Jatkossakin olisi videoita kiva nähdä esimerkiksi matkoilta?

Sä sovit hyvin kameran eteen ihan videollakin, sulla on niin rauhallinen ääni :). Tietkö vähän sellainen luonto-ohjelma ääni, jota voi vaan kuunnella hamaan tappiin asti sen rauhallisuuden takia :D. Videolla olo on kyllä itsellenikin hankalaa, mutta olen siihenkin yrittänyt nyt totutella videopostausten avulla. Aina se on kuitenkin jotenkin hieman pelottavaa katsella omaa videotaan, kun jotenkin kuulee oman äänensä eri tavalla ja saa aina kauhistella, että tuoltako mä oikein näytän, kun puhun. Mutta nämä videolla olotkin ovat niitä ”pelkoja”, joista pääsee, kun vaan yrittää rohkeasti :).

Vastaa

Voi kiitos! Hih, mua niin nauratti tuo luonto-ohjelmaääni – ihana! :D Niin jännä kyllä tuo mitä sanoit, ei vain yhtään pysty samaistumaan siihen, miten muut oman äänen kuulee! Oma ääni kuulostaa lähinnä aina hassulta :)

Nuo reissuvideot olikin kiva idea! Olen itse asiassa vastaavaa vähän itsekin pähkäillyt, joten todella mukava kuulla, että se voisi kiinnostaa :)

Vastaa

Kyllä vain, videoita vaan useamminkin, aina kun siltä tuntuu. Peruutan puheeni, ettei ne välttämättä toimi meidän ikäisillä ”vanhuksilla”, tykkäsin itseasiassa todella paljon. Ja mieleen tuli ehdotuskin, eli sellainen ”päivä kanssani”- video. Hetkiä sieltä täältä. Haluaisin tehdä sellaisen itsekin, mutta en osaa! Autatko, nyt kun olet jo ihan pro :) <3

Vastaa

Haha, mä en ole vielä itse niin vakuuttunut, että toimiiko :D Mutta kaikkea pitää kokeilla, vai mites se meni ;)

Ehdottomasti mäkin kyllä liputan just vastaavan päivä kanssani (tai sitten jonkun muun sisältörikkaamman) videon puolesta :) Kuvaaminen periaatteessa on ihan helppoa, mutta kameran edessä olo ei puhumattakaan editoinnista :D Tosin sä oot aina niin luonteva, että sun kohdalla voisikin tulla ihan huippukivaa katsottavaa! Ei siis muuta kuin kokeilemaan :)

Vastaa

Kiitos videosta, on aina todella mielenkiintoista nähdä bloggaaja elävän kuvan välittämänä. Vaikutat erittäin herttaiselta, herkältä ja suloiselta tyypiltä näin videon välityksellä, toki myös still-kuvien ja tekstien perusteella olen saanut sellaisen kuvan, mutta tämä nyt jotenkin syvensi ja vahvisti käsitystäni. Niin kuin tuolla ylempänä jo kommentoitiin, rauhallista ja pehmeää ääntäsi on kiva kuunnella. Mun toive tulevien videopostausten suhteen on, että niitä a) tulisi ja b) olisit itse kameran edessä. :) Joku tyyliin Lempimeikkituotteeni-postaus olisi kiva.

Hienoa, että uskalsit lähteä epämukavuusalueellesi, sellainen on aina hatun noston paikka!

Vastaa

Voi kiitos, olipa mukava kuulla! Mä niin jännäsin tämän julkaisua, mutta näin ihanan vastaanoton myötä taidan rohjeta vielä kokeilemaan… ;) Tuo lempimerkit oli muuten aika kiva ajatus, just joku tuollainen voisi olla sellainen helppo ja kevyt aihe, josta lähteä liikkeelle videoilun harjoittelu – tai etenkin se kameran edessä olon opettelu :)

Kiitos näistä ihanista kannustavista sanoistasi ja ihanaa viikonlopun odotusta!

Vastaa

Olipas kiva videopätkä, toivoittavasti näitä tulee lisää! Aimmein mainittu videokuva matkoilta olisi mun mielestä ainakin huippuidea! Ja hiusten laitto ja meikkausvideotkin olisi mieleeni :)

Vastaa

Oi kiitos, tosi kiva kuulla, että pidit! Tuo ajatus matkavideosta oli kyllä mainio, täytyy ehdottomasti kokeilla ensi kerralla reissussa :) Mä kanssa tykkään silloin tällöin katsella hius- ja meikkitutoriaaleja, mutta väistämättä mietin, onko mulla niillä osa-alueilla mitään annettavaa kun olen näin kaavoihin kangistunut :D Mutta mikäänhän ei estä arkimeikin tai -hiusten teko videon ääressä tietty. Ehkä ei vaan pidä asettaa omaa rimaa turhan korkealle ;)

Vastaa

Ihana! Mielestäni blogi sai aivan uudenlaisen näkökulman tämän myötä. Pääsi jotenkin ihan erillä tavalla kaikkiin sinun kirjoituksiin sisälle! Sinulla on ihana ääni ja minusta esiintymisen ei tarvitse olla mitään samaa varmaa, mitä yleensä aina näkee vaan juuri tuollainen persoonallinen! Mielelläni katson ja kuuntelen useammankin videon, vaikka juuri siitä, että vastailet lukijoiden kysymyksiin :) En malta odottaa seuraavaa!

Vastaa

Oi kiitos, olipa kauniisti sanottu! Kommentistasi tuli hirveän hyvä mieli :) Tosi kiva siis kuulla, että video toi uutta ulottuvuutta ja että jatkossakin videosisältö voisi kiinnostaa! Tuo kysymys-vastaus -video voisi olla suht helppo toteuttaa ja toisi itsellekin jotain kunnollista aihetta mistä puhua ;)

Kiitos näistä sanoistasi ja ihanasta kannustuksesta! Mukavaa viikonlopun odotusta <3

Vastaa

Tosi hurmaava olet videolla. Kaunis olet kuvissakin, mutta videolla myös säteilevä ja luonteva. Joku ohjevideo voisi hyvin toimia.

Vastaa

Oi ihana, kiitos kovasti sanoistasi! <3

Vastaa

Olet juuri sellainen tyyppi, josta Susan Cain kirjassaan puhuu. Soft-spoken woman, jota on mukava kuunnella. Annat itsestäsi myös henkisesti vahvan vaikutelman. :)

Itse en kyllä myöskään ole ”höpöttelyn” ystävä, vaikka tässä ekassa videossa sisällön puute ei millään lailla haitannutkaan. :) Pitäisin eniten jostain tutorialista, päivästä kanssasi, juurikin vastauksista ennalta valmistelluihin kysymyksiin, tai vaikka jonkun toisenkin haasteen toteuttamisesta videolla.

Vastaa

Voi kiitos! Ihanan kaunis ja kannustava kommenttisi! :) Ja kiitos kovasti ideoista, tuo päivä kanssani voisi todella myös toimia videolla (kunhan vain ensin opin edes vähän käyttämään koneeni editointiohjelmaa, pöh kun meni päivittymään, vanha versio nimittäin oli mielestäni paljon selkeämpi!)! Ehdottomasti itselleki olisi helpompi kun olisi selkeä aihe, varmasti vähentäisi jännitystä kun tietäisi mistä puhua ja punainen lanka olisi tiedossa – plus tietty antaisi katsojallekin varmasti vähän enemmän :)

Kiitos sanoistasi ja ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Ihana olet! Ja täysin luontevasti sujui esiintyminen tuossa videollakin. Itseasiassa mun mielestä on luontevampaa (ja ehdottomasti mielenkiintoisempaa), että välillä vaikka vähän hakee sanoja tms. kuin että latelee jotain valmiiksi opeteltua spiikkiä. Hyvä sinä! :)

Vastaa

Voi kiitos, olipas kivasti sanottu <3 <3 Ihanaa viikonloppua!!

Vastaa

Olet kyllä videollakin juuri niin suloisen ja sydämellisen oloinen ihminen kuin mitä vuosien varrella blogiasi lukiessa olen antanut itseni ymmärtää. Olen tosiaan lukenut blogiasi melkein alusta asti, mutta hyvin hyvin harvoin kommentoiden. Alusta asti minulla on ollut tunne, että olet ihminen, johon olisi ihana tutustua oikeastikin! Ja mitä enemmän paljastat itsestäsi, sitä mielenkiintoisemmalta vaikutat. Meissä on paljon samaa.. Itsestäni vaan tuntuu vähän pöhköltä ottaa yhteyttä bloggaajaan ja tarjoutua kaveriksi. :)

Vastaa

Oi kiitos aivan erityisen ihanasta kommentistasi! Tulipas hyvä mieli :) Ihan kuin muistaisin kommentin tai pari sinulta vuosien varrelta, mikäli tietenkin nyt osaan yhdistää oikein, mutta luulisin vahvasti niin ;) Ihanaa siis, että päädyit kommentoimaan ja olen tosi otettu, että olet pysynyt matkassa jo niin pitkään!

Hih, voin hyvin samaistua tunteeseen! Mun on ihan hirveän vaikea ottaa kontaktia ihmisiin ihan ylipäätään, olen yleensä se passiivinen näissä asioissa siitäkin huolimatta, että olen aina ihan superotettu ja iloinen kun joku ottaa kontaktia :) Olen itse yrittänyt ihan tietoisesti rohkaistua näissä asioissa ja ajatella, ettei oikeastaan ole mitään menetettävää vaan parhaassa tapauksessa voi löytää jotain uutta ja ihanaa – tai ainakin kokemuksen jos ei muuta :) Jos siis tuntuu siltä, niin laita ihmeessä sähköpostia!!

Vastaa

Olet aivan ihana videolla, ei näytä yhtään siltä, että jännittäisit tai tuntisit olosi epämukavaksi!! Näitä lisää ehdottomasti ihan mistä aiheesta tahansa :)

Vastaa

Voi kiitos, onpa ihana kuulla! Hih, sen niin helposti unohtaa, että se miltä itsestä tuntuu ei todella välttämättä näy yhtään samoin ulospäin :) Eli ei siis muuta kuin uusi videoyritys työnalle ;)

Ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Olet melkein kauniimpi videolla kuin kuvissa, jos se ylipäänsä on mahdollista. Ehdottomasti rohkeasti ja anteeksipyytelemättä lisää videoita! Olet luonteva ja miellyttävä esiintyjä, videosta välittyy että olet siinä ihan oma hurmaava itsesi ja niitä olisi jatkossakin ilo katsoa :) Ainiin, ja hiuksesi ovat ihanan tuuheat videolla, voisiko tästä kampauksesta saada tutorialin? Aurinkoista ja iloista viikon jatkoa!

Vastaa

Voi eikä, ihana olet <3 Kiitos kauniista sanoistasi, olen todella otettu! Ehkäpä siis vielä uskaltaudun yrittämään… ;) Joku tutoriali voisikin olla hyvä idea vaikka itsekritiikki herkästi iskeekin kuvaan ja ajattelen, etten tiedä mistä videon muodossa vinkkailla, mutta eihän sen tarvitse olla niin ihmeellistä – vaikkapa näistä hiuksista! :) Kiitos kovasti vinkistä ja kannustuksesta!

Ihanaa viikonloppua!!

Vastaa

Aivan ihanasti välittyy sun olemus videolla, jatka ihmeessä jos vaan yhtään resonoi! Mä palasin blogimaailmaan pienen tauon jälkeen nimenomaan vloggaamis innostuksen johdosta…jotenkin se välittää niin erilailla tunnelmaa kuin pelkkä teksti :) sä olet mahtava kirjoittamaan ajatuksiasi auki, mutta itselle ja omalle levottomuudelle vlogien tyypilliset nonsense -höpinät sopii paremmin useimmiten.

Ja kuten moni muukin sanoi….näytät aivan upealle ”livekuvassa”!!

Vastaa

Oi kiitos aivan ihanasta kommentista ja kannustuksesta!! Ja vitsit, kiitti vinkistä, täytyykin käydä tutustumassa blogisi videosisältöön! :) Mä olen vasta ihan hiljalleen lämmennyt videosisällölle, eka ajattelin ettei se olisi yhtään mun juttu tekijänä tai katsojana, mutta nyt se hiljalleen alkaa vetää puoleensa ja olen asteittain alkanut katsella muidenkin videoita enemmän. Taidan olla vähän hiljalleen lämpiävää sorttia… ;)

Ihanaa viikonloppua!!

Vastaa

Ihana sinä! Turhaan vähättelet omaa esiintymistäsi, tosi hyvinhän tuo video meni :). Siula on miellyttävä ja mukavan rauhallinen puhetyyli, sitä oli kiva kuunnella :).

Vastaa

Voi kiitos kannustuksesta!! Olipas ihana kommentti <3 Mukavaa viikonloppua – toivottavasti saadaan paljon auringonpaistetta! :)

Vastaa

Ihana!! Kiitos, kun uskalsit.:)

Vastaa

Oi kiitos!! <3

Vastaa

Sä olit oma, aito ihana ja kaunis itsesi! Mä en voinut kuin tuijottaa ja hymyillä. Sun positiivisuus huokuu tänne asti. Voisin lainata sua kahvittelemaan joku pvä. Saisin kaapattua sulta tota energiaa. :D

Vastaa

Ihanaa positiivisuutta :) Ois upeaa saada videoita vlog -tyyliin eli kuvaat esim mitä teet päivän aikana. Kuten kun käyt kahvilla tai haet kahvia, käyt kaupassa, kävelet tai mitä nyt ikinä. Niitä on aina aivan ihana seurata :) Toivottavasti videoita tulee jatkossa vaikka ihan viikottain :)

Vastaa

Onpa ihanaa VIHDOINKIN kuulla miten puhut ja miten elehdit. Tuli syvempi olemus koko blogille. Kuin uusi ulottuvuus! Äänesi on kaunis ja aivan erilainen kuin odotin. Olemisesi ja eleesi olivat juuri sitä mitä kuvat ovat antaneet olettaakin, hyvin hienostuneet siis.

NÄITÄ LISÄÄ! Olet oikein luonteva videolla, vaikka varmasti jännitti ;)

Vastaa

Ai niin! Kysymys-vastaus videopostaus voisi olla hyvä, tai esim. joku ”näin koostan päivän asun”-video, tai esim. ”miksi valitsin tämän huivin tähän asuun, mutten tätä”. Myös kotiesittely videolla olisi kiva :) Ja tämä ”päivä kanssani” on oikein hyvä idea :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.