Marraskuu on ollut kiireinen kuukausi, mutta se on ollut sitä ihan tarkoituksella. Kaamos vaikuttaa kehooni ja mieleeni syvästi, tuntuu melkein, että vuosi vuodelta enemmän, niinpä tänä vuonna olen taistellut sen lamaannuttavaa vaikutusta vastaan olemalla erityisen aktiivinen. Olen liikkunut paljon, nähnyt ystäviä ja joka viikonlopulle sopinut jotain kivaa tekemistä. Viime viikonloppuna vietin hyvinvointiviikonloppua Haikossa ja tänä viikonloppuna rentoutumisretriittiä ystävän mökillä. Piparin paistoa, city-joulukuusen kaatoa ja pari lasia punaviiniä. Ja niin ihanat yöunet.

Olen nukkunut viime aikoina huonosti, yksi kaamoksen aikaansaamista vaivoista. En koskaan ole hyvä nukkuja, mutta pimeys sekoittaa kehon rytmiä entisestään. Aamut ovat kuin pieniä kuolemia ja illalla uni ei meinaa tulla. Niinpä olikin taivaallista nyt hipsiä sänkyyn kun silmäluomet alkoivat painua alas ja nousta vasta kun oikeasti siltä tuntui. Mitä luksusta.

ruutupaita-5

Joulukuun aion ottaa rauhallisemmin ja tunnelmoida enemmän kotona. Kerrankin kun olen saanut vähän joulurekvisiittaakin kaivettua esiin ja maisteltua jo vuoden ensimmäiset glögit ja piparit. Ja nauttia siitä, että pitkä ja pimeä marraskuu on likimain selätetty!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.