Viikonloput ovat parhautta. Siitäkin huolimatta, että vanhan asunnon laatikoihin pakkaus ja muutto painaa päälle, on vapaapäivää aina mukava viettää. Eikä tänään edes muutettu, pahemmin ainakaan, huomenna sitten ensimäinen kunnollinen erä. Päivän suurena tavoitteena oli hankkia kasa muuttolaatikoita, joihin pakata pienen elämän aikana hankittu suuri tavaramäärä, mutta siinä ohessa tuli myös poikettua kaikkialla muuallakin, kuten vaikkapa Biltemassa. Etsiskelen meikeilleni sellaista salkkua. Tiedättekö, joka aukeaa keskeltä ja tarjoaa muutaman hyllyn johon pikkupurtiloita asetella? Harmikseni ei löytynyt, muutama viehesalkku kyllä, mutta rumia muovisia ja sitten jokunen metallinen työkaluille, mutta yhtälailla tarpeettoman rumia. En minä nyt sentään pinkkiä etsi, mutta olisi edes jotensakin katseenkestavä metallinvärinen tai jotain muuta hillittyä.

Laiskanlaiset etsinnät jatkuvat sen osalta, mutta Stockan Outletista tuli sentään tehtyä pari löytöä. Poikettiin siellä pari viikkoa sitten, ja bongasin matkaani Selectedin kauniin mekon vain 11 eurolla, joten nyt kun  liikuttiin kulmilla, emme voineet välttää siellä uudelleen käymistä. Valikoima oli päivittynyt ja tällä ketaa tarttui matkaan myös Selectediä, viininpunainen nahkahame johon tykästyin ensisilmäyksellä. Se sopii loistavasti yhteen esimerkiksi Lindexin alesta tänään bongaamani valkoisen mohairneuleen kanssa, ja monen muunkin.

Muuttolaatikot oli tarkoitus hakea Clas Ohlsonilta, joten matkan päätepisteenä oli Jumbo. Sieltä se neulekin löytyi. Myöhäinen lounas ajoittui siten sopivasti samaan paikkaan, Flamingon puolelle FoodCourtin wokkia maistelemaan. Olen samaisessa, tässä suht tuoreessa ravintolassa kerran aiemminkin työlounaalla käynyt, ja paikka jäi mieleen varsin viihtyisänä. Muistikuva pettänyt, maistuvaa oli ja hinnatkin oikein kohtuulliset.

Ostosreissun päätarkoitus saatiin hoidettua, eli ne muuttolaatikot, joten nyt on jotain mihin aloittaa huomenna pakkaaminen. Sitä ennen nautin kuitenkin tästä illasta ja ihanasta tekemättömyydestä. Loppuilta sujuu siis rennoissa merkeissä, lasi punaviiniä ja vaahtokarkkeja käden ulottuvilla. Siinä ohessa blogeja, leffaa ja torkkupeiton alla lämpimässä viipyilyä.

Ihanaa lauantai-illan jatkoa kaikille!

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Moikka! Tuosta ”meikkisalkusta”: ostin omani pari vuotta sitten Bauhausin työkaluosastolta, ja luulen, että se on ainakin hyvin lähellä tuota kuvaustasi. Se aukeaa keskeltä, pohjaosalle mahtuu muutamia ”osastoja”, ja sitten molemmille sivuille tulee kaksi tasoa, joille voi asetella purkkeja ja purnukoita. Tuossa Bauhausin mallissa pystyy itse määrittelemään eri ”osastojen” kokoa, eli siinä tuli mukana pieni määrä ”väliseiniä”. Hintaa en muista, mutta ei ollut kallis. En löytänyt netistä kuvaa, mutta jos haluat, voin lähettää sähköpostiin Sinulle kuvan.

(Nyt luin muuten tuon oman kuvaukseni tuosta laatikosta, ja alkoi ihan naurattaa: ennemmin kuulostaa avaruusalukselta kuin meikkiensäilytyslaatikolta…..)

Leppoisaa sunnuntaita!

t. Tupuna

Vastaa

Voih, tuo kuulostaa just sellaiselta mitä etsin! Ja nyt harmittaa, mentiin tietty eilen Bauhausin ohi Stockan Outletista Biltemaan ja Jumboon, mutta ei tietenkään tullut mieleenkään pysähtyä siellä :/ Onko se minkä kokoinen suurin piirtein? Alumiininen vai muovinen? Jos siitä ei ihan älyttömästi vaivaa ole, niin kuvasta tietty olisi mieletön apu, niin tietää kantsiiko lähteä kokeilemaan onnea, että vastaavaa vielä olisi tarjolla :)

Hih, jos tosiaan ei tietäisi mistä on puhe, voisi kyllä kuvauksen perusteella joutua ihan hakoteille ;)

Vastaa

Moikka! Lähetin Sinulle juuri sähköpostia, kuvan kera. :-)

t. Tupuna

Vastaa

Ajattelin ilmoittaa, että ainakaan omalla selaimellani ei näy enää sivun ylä- eikä alalaidassa kohtaa ”vanhemmat” tekstit..? Voi tosin johtua siitä, etten vain ole päivittänyt selaintani vähään aikaan..? Yleensä luen blogisi aamuratikassa puhelimella ja siinä vanhemmat-painike näkyy normaalisti.

Btw, onneksi olkoon mikäli olin tulkitsevinani sanamuodoista oikein, että olette muuttamassa yhteen, aivan mahtavaa!

Niin ja tosi raikas tuo uusi banneri!

Keväisin terveisin,
Riika

Vastaa

Heippa! Olenkin unohtanut mainita, että siirryin käyttämään sellaista sellaista, että kun vierittää ruutua alaspäin niin vanhat postaukset latautuvat automaattisesti jonon jatkoksi, näin ei tarvitse enää painaa ”vanhemmat postaukset” -painiketta. Se tosin ei taida toimia kännykältä lukiessani, ainakin jos kännyn kautta tulen blogiini, niin silloin edelleen tulee näkymään vanhemma postaukset -painike, mutta tosi hassua, jos sinulla ei sitten tapahdu kumpaakaan (jatku postaukset automaattisesti tai tule painiketta näkyviin). Hmm, jopas harmillista. :( En tiedä näistä teknisistä jutuista yhtikäs mitään, mutta voiskohan se päivitys auttaa asiaan?

Juu, kyllä kyllä, yhteen ollaa muuttamassa, mutta asunto on vielä etsinnässä. Vuokrissa säästääksemme siirrän tavarani nyt poikaystävn luokse, mutta oman asunnon etsintä on kiivaasti työn alla, hieman nimittäin käy neliöt ahtaiksi kun loputkin tavarani poikaystävän nurkkiin siirrän. Toivottavasti pian löytyisi kiva koti :)

Vastaa

Aivan mahtavaa! <3 Hyvää kannattaa odottaa – pätee myös kodinetsintään ;)

Meillä sama projekti käynnistymässä kunhan päästäisiin ensin Patrikin asunnosta eroon. Tähän on tulossa putkiremontti, joten luultavasti menee ensi syksyyn…

Juups, ei mitään hätää, kuten kirjoittelinkin, luen blogisi yleensä puhelimella, eikä siinä ole ollut mitään ongelmia. Työläppärillä lukiessa sivusto yrittää ladata aiempia postauksia, mutta hetken päästä tulee teksti ”no additional posts”. Kummallista. But no worries, ajattelin vain kertoa ettet kummastu, jos muutkin raportoi samasta.

Tsemppiä muuttoon!
Riika

Vastaa

Meilläkin on muutto edessä ja olen hakenut muuttolaatikoita Ikeasta. Ovat tosi halpoja ja tarjolla on paria eri kokoa. En tiedä Clasun hinnoista, mutta kurkkaa Ikeankin valikoima jos tarviit laatikoita lisää.

Vastaa

Oi, kohtalotoveri :) Vertailinkin noita Clasun ja Ikean ennen kuin lähdin ostamaan, mutta hinnoissa ei mustaakseni ollut mainittavaa eroa ja kootkin olivat samat, joten suuntasin sinne mikä sattui olemaan lähempänä. Nämä Calasun isot maksoivat muistaakseni alle 10 euroa 5kpl.

Tsemppiä muuttoonne! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.