Jos vappu saapui ihan yllättäen, niin miten nopeasti tipahtikaan eteen viikonloppuvisiitti Osloon. Siis onhan matka varattu jo aikaa sitten, mutta ehkä juuri siksi siihen tuntui olevan koko ajan vielä paljon aikaa. Nyt matka on ihan nenän edessä ja laukku pakattu, jotenkuten. Viime tipassa tietty, mutta eiköhän sillä mitä on mukana, pärjää pari päivää! :)

Koska matka-aika on niin lyhyt, voi olla, ettei minua juuri blogin puolella näy. Siksipä ajattelin, että nyt voisi olla oiva hetki kerätä kysymyksiä kysymys-vastaus – postausta varten. Sellainen on ollut mielessä jo pienen ikuisuuden, mutta aina joku muu on ajanut ohi. Enkä toki ole myöskään tiennyt, että kuinka paljon kyselypostaukset teitä sytyttävät. Henkilökohtaisempia postauksia tunnutaan kuitenkin aina toivovan, niin ehkä tämä on kiva (ainakin minua suuresti inspiroiva) väylä siihen, voitte kysyä me vastaamme. Me? Mies ystävällisesti lupasi vastata kysymyksiin minusta, siihen tapaan kuin ystävätkin aikoinaan.  Hän on tarkka omasta yksityisyydestään, joten kysykää suosiolla minuun tai blogiin liitännäisistä asioista, tai miksei myös suhteeseen. Pientä tai suurta, mitä mieleenne tuleekaan. Tai tietenkin saa kysyä myös minulta suoraan, vastaan mielelläni myöskin!

Eli antaa palaa :)

a21 1 a21 2

Yllä kuvia eilisiltä synttäreiltä, jotka olivat aivan ihastuttavat! Jos ei olisi niin kiire koneeseen, kirjoittaisin mielelläni niistä enemmänkin, mutta ehkäpä palaan yksityiskohtiin reissun jälkeen. Joka tapauksessa, ihana ilta; hyvää meksikolaista ruokaa, jälkkäriksi suklaata ja kukkaisat drinkit, mutta kaiken kruunasi mainio seuraa. Nukahdin onnellisena ja heräsin Osloon lähtöä sopivasti jännättäen. Ja nyt mennään, heippa!

Aurinkoista viikonloppua kaikille, nauttikaa keväästä!

Katso myös nämä

27 comments

Vastaa

Mitä työtä miehesi tekee? Miksi ette asu omistusasunnossa vaan vuokralla?

Vastaa

Minkälaisia urasuunnitelmia tai -haaveita sinulla on?

Vastaa

Oi, kiitos kysymyksestä! Palaan tähän sitten omassa postauksessaan :)

Vastaa

Minua kiinnostaisi (yllä olevaan kysymykseen liittyen), haluaisitko vielä opiskella? Vai oletko jo sellaisessa työssä, että lisäopinnot eivät varsinaisesti avaisi kovin suuria ovia?

Vastaa

Miten teette matkasuunnitelmanne eli kiinnostaako kumpaakin samat kohteet?

Vastaa

Itsekin esteetikkona (ja myös toivottomana pilkunviilaajana, heh) kysyisin, kuinka kauan sinulla menee aikaa kuvien käsittelyyn ja postausten tekemiseen? Kokonaisuudet näyttävät aina niin viimeistellyiltä ja harkituilta :).

Vastaa

Muutamakin kysymys tuli mieleen:
-Olisi kiva kuulla enemmän suhteenne alkutaipaleesta. Jotain olet tainnutkin kertoa, mutta ehkä nyt vaikka miehen näkökulmasta..? ;) Olivatko molemmat yhtä ihastuneita vai oliko jompi kumpi aktiivisempi alussa? Mihin piirteisiin toisissanne ihastuitte?
-Koska olette ilmeisesti etsimässä asuntoa, kiinnostaisi tietää millainen olisi aivan unelmakämppäsi. Siis sijainti, minkälainen talo/asunto, kuinka iso, mitä materiaaleja, sellainen jossa asuisi jos rahaa olisi aivan rajattomasti.
-On selvää että rakastat matkustelua, mutta onko joku maa/paikka, joka ei lainkaan kiinnosta sinua? Tai mikä kiinnostaa vähiten ja miksi?
-Seuraatko esim. julkisuuden henkilöiden tyyliä ja pukeutumista, ketkä ovat mielestästi tyylikkäitä julkkiksia? Seuraatko muuten jonkun julkisuuden henkilön uraa, onko sinulla ”esikuvia” tai vastaavia esim. ammatillisessa mielessä tai muuten?

Taitaa olla enemmän sinulle suunnattuja kysymyksiä, mutta toki mieskin saa vastata omalta osaltaan :)

Vastaa

Oi, ihanan inspiroivia kysymyksiä! Suuri kiitos! Palaan ehdottomasti näihin(kin) omassa postauksessaan :)

Vastaa

Miehesi voisi kyllä paljastaa mitä mieltä hän oikein on ystävistäsi! ;)

Tai jos kysytään vähän järkevämpää (tai yritetään ainakin), onko hänen mielestään elämääsi ja ”sisäpiiriisi” (perhe, ystävät, kaverit) ollut helppo päästä mukaan? Miksi / miksi ei?

Utelee anonyymi ;)

Vastaa

Hih, anot kyselee aina hassuja ;) Eikä tietty mitään painetta vastaamiseen – etenkin kun tämä ”sisäpiiri” on niin kovin laaja.. ;)

Vastaa

Mie haluaisin kysyä, että mikä on ollut mieleenpainuvin/upein/lumoavin paikka, jossa olet käynyt ulkomailla/Suomessa? Siis joku ihan konkreettinen paikka, se voi olla kapunki, kylä, nähtävyys tai luonnonpuosto. :) Ja miksi?

Mitä sie teet työksesi? Siis työskentelet ymmärtääkseni liiketalouden puolella, mutta teet mitä? :) Oletko saanut hyödynnettyä työssäsi stylistin kurssia, jonka silloin joskus kävit?

Vastaa

Mitä mieltä olet kauneusleikkauksista ja muista kosmeettisista toimenpiteistä esim. täyteaineista? Voisitko kenties harkita turvautuvasi vastaaviin itse?

Vastaa

Hei, tuli vielä mieleen yksi kysymys, hih. :) Missä kaikkialla olet matkustanut kotimaassa ja onko jotain kohdetta, jonne haluaisit mahdollisesti matkustaa (kotimaassa)? :)

Tarkennan vielä tuota aikaisempaa yllä olevaani kysymystä mieleenpainuvimmasta paikasta ulkomailla/Suomessa, koska lumoavia paikkoja on varmasti niin monta, mutta mikä niistä tulee sinulle ensimmäiseksi mieleen? Eli toisin sanoen, mikä paikka/nähtävyys on tehnyt sinuun lähtemättömän vaikutuksen? :)

Vastaa

Ruokajutut kiinnostaa mua. Kun teet itse ruokaa, mitä teet mieluiten? Entä syötkö koskaan eineksiä? :D

Ja liikunta! Blogissasi harvemmin puhutaan mitään siihen liittyvää, mutta kuuluuko elämääsi minkäänlaista liikuntaa? Siis enkä nyt tarkoita mitään kävelyä kaupungilla vaan tyyliin trikoot jalkaan ja salille?

Ja vielä yksi kysymys: minkälainen tyyli sulla oli teininä? Ja mitkä asiat siihen silloin vaikuttivat – kaverit, idolit, muotilehdet, viikkorahan määrä…

Vastaa

Hei, ompeletko vielä itse tai käytkö kirppareilla? Niistä kirjoittelit joskus blogisi alkuvaiheilla. Olisi myös kiva kuulla harrastuksistasi blogin ja vaatteiden lisäksi. Eniten minua kuitenkin kiinnostaa työpukeutumisesi. Olen ajatellut, että blogissa olevat asut ovat pääasiassa vapaa-aikaan?

Vastaa

Minua kiinnostaisi tietää että mitä te molemmat teette työksenne? :)

Vastaa

Tän voi ottaa ihan huumorilla: löytyiskö sun blogihistorian asukuvista joku asu, jota et enää ikimaailmassa laittaisi päällesi? :D

Entä onko sun elämään koskaan kuulunut lemmikkieläimiä?

Vastaa

Lempivärisi? Oletko eläinrakas? Luetko paljon, mitä? Laihdutatko koskaan? Seuraatko urheilua?

Paras piirteesi sinussa ja miehessäsi (ulkonäkö ja luonne, vaikka molemmat erikseen :))? Entä miehesi mielestä? Haluaisitko lapsia tulevaisuudessa?

Olipas siinä paljon kysymyksiä, jos joku tuntuu liian tungettelevalta niin jätä vastaamatta :)

Vastaa

Mitä ajattelet avioliitosta? Haluatko joskus naimisiin?

Vastaa

Minkä verran seuraat uutisia sanomalehdistä, netistä tai televisiosta? Olen hämmästellyt monien bloggareiden aamiaispostauksia, jossa pöydällä lukemisena on jokin muoti- tai sisustuslehti. (Sinulla en tosin tällaista muista nähneeni.) Itselleni tuntuisi mahdottomalta ajatukselta, että aamukahvin seurana olisi mitään muuta kuin Hesari, ja muutenkin uutisten lukeminen on rutiini, josta olisi vaikea luopua.

Vastaa

Miten hoidat ja huollat vaatteitasi? Kuluvatko vaikki illat silitysrauta kädessä? Kiitos ihanasta blogista!

Vastaa

Minuakin kiinnostaisi suhteenne alku, ja mikä toisessa oli ”se” juttu, mikä kiinnosti/herätti huomion? ;)

Vastaa

Moikka! Minua kiinnostavat jossain määrin henkilökohtaisemmat asiat, joten ymmärrän jos haluatte sensuroida tai olla vastaamatta.

Oletteko molemmat hyvin parisuhdekeskeisiä? (En halua kuulostaa stalkkerilta, mutta sinkkuvuotenaan Korundi tuntui käyvän useammin menoissa ystävien kanssa ja keskittyvän nyt enemmän parisuhteeseen.)

Oliko jännittävää lähteä kesällä pitkällä yhteiselle matkalle – ette käsittääkseni olleet seurustelleet kovin kauaa?

(poikaystävälle)
Millainen henkilö kuvittelisit Korundin olevan vanhana?Rauhallinen, keinutuolissa istuskeleva mummo vai aktiivinen maailmanmatkaaja?

Blogi ei ole huumoripainotteinen (ja hyvä niin, usein vakavia tekstejä on ihana lukea), mutta millainen huumorintaju Korundilla on?

Vastaa

Heissan ja kiitos inspiroivasta blogista! :) Minua kiinnostaisi tietää, minkä pituinen olet. Usein nimittäin asukuviasi katsellessa olen bongannut kiinnostavan vaatteen ja miettinyt miten vastaava sopisi omiin mittasuhteisiin.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.