Oslo on ottanut meidät vastaan hyytävän kylmässä säässä. Eilen tuuli tempoi ja riuhtoi kuin viimeistä päivää ja tänään sade on maalannut kaupungin harmaaksi. Näin päivän taituttua iltaan alkaa horisontti viimein kunnolla selkenemään, mutta kylmä on silti. Esimakua Islantiin kai. Emme ole kuitenkaan masentuneet sateesta, vaan tarponeet urheasti kaupungin katuja ja ottaneet tuntumaa Osloon. Arkkitehtuuri on mielenkiintoista, mutta yksi jos toinenkin talo tuntuu olevan paketissa ehostustöiden alla. Kahviloita on joka kulmalla, toinen toistaan viehättävämpiä, mutta jäätelöä ei löydy mistään, ja kuinka ollakaan, juuri sitä on tänään tehnyt mieli.

Ostokset ovat jääneet vähälle, mutta herkullisilta sisustusliikkeiltä ei ole voinut välttyä. Parvekehaaveita on pohdittu kodintavaraliikkeitä puolihuolimattomasti sivuttaessa, ja kaiken ohessa sain kehitettyä itselleni uuden kenkäfiksaation jalkineisiin, jotka joka toisella oslolaisnaisella on päällään. Pakko saada.

oslo2

Paljon vielä nähtävää, ja aurinkoa odotellaan. Sitä on lupailtu huomiseksi, ja pilviverhon varovainen repeily antaa uskoa, että huomenna täälläkin olisi kevät. Nyt, illallinen odottaa, ja upea näkymä kaupungin ylle hotellin 20. kerroksesta jää taakse kun palaan takaisin maanpinnalle.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Vau mikä tyylilyyli Oslossa! Oon kade!

Vastaa

Hih, voi kiitos :)

Vastaa

Kivaa reissua ! Mutta mikä tuo ihana takki kuvassa on ?

Vastaa

Kiitti! Takki on alelöytöjäni alkuvuonna Zarasta – osoittautunut oikein loistavaksi heräteostokseksi, ja maksanut itsensä jo monin kerroin takaisin :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.