Poikkesin viime viikolla lounaalle Vantaan Flamingoon ja katseeni tavoitti jotain, mitä ei ennen samalla matkalla ole ollut. Sockdrawer. Pieni putiikki pullollaan pelkkiä sukkia ja sukkahousuja, eli paikka juuri minulle. Pienoisesta kiireestä huolimatta en voinut olla poikkeamatta sisään, ja tietenkin avajaistarjouksen myötä kassaan kilahti muutama sukkasetti. Kuten vaikkapa nämä, kertakaikkisen hauskat kuviosukkikset, vähän kuin pitkillä polven ylittävillä sukilla varustetut. En voinut vastustaa niiden pujottamista sääriin jo perjantaina teatteriin mennessä ja heti perään lauantain ostosreissulle, vaikka täydellisesti niihin sopivan asuyhdistelmän keksinkin tietty vasta jälkikäteen.

Sukkakauppaylläristä toivuttuani muisti alkoi pelittää, ja mielessä välähti, että tämähän on sama putiikki, joka löytyy myös Isosta Omenasta ja on minulle aiemmin lukijan toimesta suositeltu. Isoon Omenaan en ole ehtinyt, mutta Jumbo osuu silloin tällöin matkan varrelle, joten loistavaa, että rantautui nyt myös sinne! Ja onhan heillä kyllä nettikauppakin, joten kauempaakin pääsee ostoksille. Itse tosin tykkään hypistellä sukkatuotteita, jotta saan tuntuman materiaaliin ja kuviointiin läheltä, joten nettikaupassa olen käynyt vain ikkunaostoksilla.

Takki: Zara / Pusero: Zara / Vyö: 2nd hand / Kaulakoru: Lindex / Hame: Zara / Sukkikset: Veneziana / Kengät: Kookengältä saadut

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Heippa,

hauskat sukkikset olet löytänyt, noissa on jo jujua. :) Muutenkin siellä on musta kivasti tollasia erikoisempia malleja tarjolla. Ja kiva kuulla, että kyseinen liike on muuallakin kuin Omenassa nykyään, niin osuu useamman sukkisten ystävän kohdalle. Itsekään ei enää Espooseen tule niin usein eksyttyä, kun Helsingissä tätä nykyä asustelen. Flamingossa sen sijaan onkin ollut tarkoitus piipahtaa joskus, niin hyvä tietää, että noita löytyy myös sieltä.

Eipä muuta kuin superhyvää viikkoa sinulle! Ja kiitos taas mukavasta ja inspiroivasta blogistasi, tätä on aina ilo lueskella! Erityisesti viime aikojen matkajutut ovat olleet kiinnostavia päivän asujen lisäksi. :)

Vastaa

Totta, tykkään kun on vähän jotain erilaista, ja noissa Sockdrawerin sukkiksissa tuntui tosiaan kuten sanoit, monessa olevan jotain spesiaalia. Tykkään! Liike tosin osuu vähän liiankin helposti nyt omien kulkureittien varrelle, joten voi olla, että heräteostoksia tarttuu tulevaisuudessa silloin tällöin matkaan. Toisaalta, sukkiksiostoksissa on hameenkäyttäjälle se hyvä puoli, että niitä tulee kuitenkin varmasti käytettyä, eivätkä suinkaan jää käyttämättömänä kaappiin lojumaan :)

Kiitos sinulle ihanasta piristävästä kommentistasi ja oikein valoisaa loppuviikkoa sinulle! :) Ai juu, ja matkajuttuja tulee pian lisää, Brunei on työnalla ja Skotlannistakin olen luvannut kirjoitella!

Vastaa

Onpas suloiset sukkikset! Vitsit, noita voisin kokeilla itsekin :)

Vastaa

Tosi kiva kuulla, että tykkäät kanssa! Kiitoksia :)

Vastaa

Itse löysin Sockdrawerin vuoden vaihteessa… Tallinnassa on myös heidän kauppojaan… Noi on mageet.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.