Kärsivällinen opettelu on kannattanut, ja tuntuu, että alan viimein olemaan aika hyvin sinut punaisten huulien kanssa. Vahvat huulet ovat värittäneet asuja varsin tiheään tahtiin ja ostoslistan kärkipäässä komeileekin hyvä pohjustusaine pitämään punaista sävyä paremmin paikoillaan, etenkin reunoilta. Punaiset olivat huulet viime maanantainakin, ja ne piristivät kivasti muuten tosi simppeliä mustavalkoista asua. Kynsissä oli ja on edelleen sitä L’Oréalin Confettis -lakkaa. On pysynyt erittäin hyvin kuten hilelakalta odotinkin, mutta tänään saa lähteä, sillä huomiseksi luvassa jotain muuta.

Viikkoon on mahtunut työkiireiden ohella itsensä ylittämistä, keväästä intoilua (kuten joka viikkoon varmaan tammikuusta asti) sekä kulttuuria. Perjantaina käytiin katsomassa Ryhmäteatterissa Huorasatu, joka ylitti odotukset olemalla yhtä aikaa kepeä ja sopivasti kantaa ottava. Näytöksiä on huhtikuun loppuun, joten vielä ehtii katsomaan! Sitä tosin en tiedä miten paikkoja on, omat liput kun tuli hankittua lähempänä vuodenvaihdetta ja nyt ainakin sali oli viimeistä paikkaa myöten täynnä. Lisäksi viikonloppuna näimme Les Misérables -elokuvan, josta siitäkin pidin. Yleensä en jaksa yli parituntisia elokuvia vaan nukahdan helposti jo paljon ennen lopputekstejä, mutta tämä piti otteessaan ja viehätti vahvalla visuaalisuudellaan. Vertailukohtaa tosin ei ole, sillä musikaalia en ole nähnyt. Huomenna viihdekokemukset jatkuvat, luvassa töiden jälkeen nollautumista Cirque du Soleilin Alegrian parissa.

 Hame: Zara / Neule: Lindex

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Mekin ollaan menossa katsomaan Alegriaa, tosin vasta lauantaina! Kerrohan huomenna mitä pidit :)

Vastaa

Oi kiva! Tämä on mun ensimmäinen kerta Cirque du Soleilia katsomassa, joten innolla odotan iltaa, niin paljon näistä on vuosien varrella tullut kuultua :)

Vastaa

Ihana asu ja hieno uusi banneri! :)

Vastaa

Kiitti, kiva kuulla, että tykkäät! :)

Vastaa

Kiitos muistutuksesta Korundi… tämä on nyt toinen kerta, kun päätin aamulla lähteä töihin punatuin huulin. Oikeastaan toinen kerta ikinä. Ja sen jälkeen kun lähdin kotona puoli yhdeksältä, en ole muistanut koko asiaa (edelliskerralla kävi ihan sama juttu) Varmaan turha mennä nyt enää peilistä katsomaankaan, tuskinpa sitä väriä enää kovin paljon missään näkyy :D

Vastaa

Heh, kuulostaa niin tutulta! Itse kun olen tottunut tosi nudesävyisiin puniin, ja muutenkin laiska, niin eipä niille ole tullut uhrattua ajatusta päivän mittaan, kun kuluu niin kulukoot – se ei näytä pahalta. Mutta annas olla kun kyseeseen tulee punaiset huulet… Siinä on todella ollut opettelua, että muistaa tsekata tilanteen ruoan jälkeen ja välillä muutenkin, sekä lisäillä viriä aina silloin tällöin. Eipä ole harvassa ne kerrat kun asian on unohtanut ja itse on lopulta huomannut tai joku huomauttanut, että väri on vähän levähtänyt ja sitä löytyy jopa leuasta tai poskesta tai ties mistä :)

Vastaa

Ihanat huulet! Mielestäni pitkät vaaleat hiukset ja punaiset huulet ovat aivan upea yhdistelmä :) Se on jotenkin niin naisellista ja näyttää hyvältä.

Vastaa

Kiitos! Punaiset huulet tuovat kyllä kivasti kontrastia vaaleaan ihoon ja hiuksiin! :) Huoh, vielä kun saisi ne pitkät hiukset takaisin… ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.