Hyvin arvasitte tulevan aiheen! Taidan olla niin monta kertaa lupaillut juttua siitä, miten solmin/käytän huivejani, että tuskin tulee postaus yllätyksenä. Tai noh, ehkä se, että lopulta saan sellaisen aikaan! ;) Aihe on tavallaan yksinkertainen, muttei kuitenkaan ihan helppo ja meni hetki ennen kuin sain ikään kuin langanpäästä kiinni. Aihe on itselle jollain tapaa niin arkinen ja ehkä osin itsestään selväkin, sellainen, jolle harvemmin uhraa ajatusta, että oli pakko pysähtyä miettimään, miten siitä saisi edes jotenkin selkeän ja rönsyilemättömän kokonaisuuden. Noh, en lupaa yhtään sitä, miten onnistuin… Tarkoitus oli saada postaus ulos tänään, mutta se ei valmistunutkaan ihan niin nopeasti, joten siirretään huomiseen. Huomenna siis huivipostaus! Vihdoin.

Sitä ennen asukuvia eiliseltä kun poikkesin juhlistamassa 75-vuotiasta ACOa ja Home at Last -blogin upean Tarun kanssa nappailtiin asukuvat Espan ihanassa aamupäivän kirpeässä valossa! Kiitos Taru kuvista!

pikkumustaralph lauren laukkupikkumusta 11pikkumusta 16pikkumusta 7pikkumusta 01Huivi: Lindex / Nahkatakki: Vila / Trikoomekko: Zara / Kengät: Buffalo / Vyö: River Island / Laukku: Ralph Lauren

Ps. Nahkatakit on ihan parhaita asioita syksyssä ja syyspukeutumisessa! Ja mä niin tahtoisin sellaisen lämpimän vaaleanruskeana/konjakkisena!!

Ihanaa illan jatkoa murut!

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Kiitos itsellesi taas niin loistoseurasta ja kauniista kuvista! Kyllä oli eri tunnelma kun miehen kanssa kuvatessa… :D

Vastaa

Haha, no niinpä! :) Täytyy ottaa uusiksi!

Vastaa

Todella kaunis asukokonaisuus :)

Vastaa

Kiitos kovasti! :)

Vastaa

Hyvä look :) onko takissa pieni peplum-helma ?

Vastaa

Kiitti! Joo, kyllä, huomasit ihan oikein eli pieni pelum-helmahan siinä on! :)

Vastaa

Oi kyllä, nahkatakit on parhautta <3

Vastaa

Niinpä!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.