Lähdön hetki on käsillä, ja olo on vähän hölmistynyt; tässäkö se kauan odotettu reissu nyt on, aivan nenä alla? Ehkä juuri pitkän odotuksen myötä, lähdön tunnelma on nyt erilainen kuin muulloin – aiemmin rutiineilta tuntuneet pakkaukset ja lähdöt ovat vaihtuneet kutkuttavaan tunteeseen vatsan pohjassa. Mua jännittää! Hui ja ihanaa, samaan aikaan. Laukku pullistelee villavaatteista, toivottavasti olen osannut varautua viikkoon oikein, vaikken oikein tiedäkään mitä odottaa. Ainakaan kylmä ei pitäisi tulla, naurahdinkin miehelle hetki sitten, että varustukseni on moninkertaisesti parempi kuin Suomessa keskitalven kovimmissa pakkasissa. Pitäisi siis pärjätä, vaikka tuuli tempoisikin ja hileinen sade ropisisi tuulitakin huppua vasten.

Osasittejo varmasti odottaa, että läppäri lähtee matkaan tälläkin kertaa, tosin en edes yritä luvata mitään tulevan viikon suhteen. En yhtään tiedä nettiyhteyksistä, tai muutenkaan päivien pituudesta, joten katsotaan mitä ehdin. Jos vain yhteydet sallivat, tuskin pystyn pysymään poissa – voi siis hyvin olla, että kuulette minusta nopeammin kuin osasitte odottaa (tai edes halusitte, heh). Muutamia asukuvia löytyy koneelta varastosta, ja se vastauspostauksen toinen osa! Pahoittelut, piti julkaista se jo eilen, mutta noh, yllättäen kaikki viime tippaan jätetty vei niin paljon aikaa, etten mitenkään ehtinyt istahtaa enää illalla koneen ääreen. Mutta se tulee, pian – oikolukua vaille valmis kun jo on!

Mutta nyt, ajankulu ei anna armoa, pitää mennä! Alla asukuva eräältä sateiselta päivältä, niitähän tässä on riittänyt. Toivottavasti säät suosivat tulevalla viikolla siellä ja täällä. Nauttikaa viikonlopusta! :)

punainen bleiseri 06punainen bleiseri4punainen bleiseri 01punainen bleiseri 1Pusero. Zara / Farkut: Dr Denim / Jakku: Zara / Laukku: Ted Baker / Koru: Zara / Kengät: Stylesnob

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Hyvää matkaa! :) Toivottavasti reissustanne tulee ikimuistoinen.

Vastaa

Oi kiitos! Palaan pian vastaamaan edelliseen postaukseesi jättämään kommenttiin – suuri kiitos siitä, ja pöh, tietty jaksoin lukea kokonaan! :)

Vastaa

Mahtavaa matkaa, nauttikaa! Terkkuja Islantiin.

Vastaa

Kiitoksia! Aivan varmasti, tätä on niin odotettu, etten oikein tiedä miten päin olla :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.