Olen onnistunut viime aikoina kokoamaan hälyttävän usein (minulle) poikkeuksellisen värittömän asun ja tämä lauantain asu oli oivallinen esimerkki siitä. Ei ole yhtään tapaistani, ettei ole jotain väripistettä, vähintään värillistä asustetta, mutta nyt ei vain jotenkin onnistunut. Mallailin kyllä kotona keltaista, viininpunaista ja vaaleaakin laukkua, mutta loppujen lopuksi musta tuntui ainoalta oikealta vaihtoehdolta, niinpä sillä mentiin. Viime hetkellä sentään punasin huulet pinkillä, ettei nyt ihan täysin sään tapaa harmaaksi kokonaisuus jäänyt.

harmaa asu 38harmaa asu 01mango takkiharmaa asu 04

harmaa asu 001

Neule: Esprit / Takki: Mango / Huivi: Gina Tricot, saatu blogin kautta / Laukku: Vagabond / Nilkkurit: Shoeshibar / Hame: Selected

Katso myös nämä

21 comments

Vastaa

Ihana asu, huulipuna on kyllä piste i:n päälle. <3

Vastaa

Oi kiitos <3

Vastaa

Musta ei ole ehkä se imartelevin väri sinulle. Monet muut värit saavat sinut sen sijaan säihkymään ja korostavat kauneuttasi.

Vastaa

Musta on näin vaaleaihoiselle kyllä todella haastava, se kun tuppaa imevään valoa ja väriä iholta, eikä suinkaan heijasta lämpöä ympärilleen :) Siksi yleensä välttelenkin sitä ihan kasvojen lähellä, etenkin näin keskitalven kalpeudessa! ;)

Vastaa

Ihana kaunis kokonaisuus <3

Vastaa

Kiitos kovasti!! :)

Vastaa

Todella hyvin sopii sulle nuo värit. Korostavat kauniisti hiusten ja ihon vaaleutta. Suosittelen käyttämään useamminkin!

Vastaa

Kiitos kovasti, tosi kiva kuulla, että toimii! :)

Vastaa

Kaunis kokonaisuus vaikka totta kyllä ei ehkä ihan sulle ominta tyyliä. Ei silti huono vaihtoehto vaan nätti. Huulet kruunaavat kokonaisuuden :)

Vastaa

Kiva kuulla! Hassua, miten pienillä jutuilla on merkitystä siinä tuntuuko joku omalta vai ei – vaikka nämäkin kaikki ovat oman vaatekaapin sisältöä, niin siitä huolimatta tosiaan yhdessä eivät ole sitä ominta itseäni. Hassua! :)

Vastaa

Kaunis, rauhallinen kokonaisuus. Olen samaa mieltä kuin TT, että musta korostaa hiuksiasi ja ihoasi. Täältä peukutusta :-)

Vastaa

Oi, tosi kiva kuulla, että toimii! Kiitoksia :)

Vastaa

Musta-harmaa väripaletti on taas minulle se tyypillisin, värejä en oikein osaa käyttää :). ”Värikkäin” vaatekappale kaapissani taitaa tällä hetkellä olla vaaleansininen kauluspaita tai beiget housut :D.

Vastaa

Haha, mulla saa ihan hakemalla hakea, että saa näin synkän kokonaisuuden aikaan :D Musta on kyllä todella helppo väri, sitä en voi kieltää, se toimii milloin vaan ja minne vaan, eikä tällaisia sävyjä käyttäessä tarvitse pohtia mitään värien yhteensopivuuksia ;D

Vastaa

Itse huomaan pukeutuvani mustaan/harmaaseen (joita löytyy myös minun vaatekaapistani hyvin vähän kaikkien muiden värien keskeltä) kun tuntuu, että tarvitsen jonkun itseäni ”suojaavan” värin. Värin, joka muodostaa selkeän rajan itseni ja ympäröivän maailman välille. Värikkäissä vaatteissahan olet enemmän ”näkyvä” ja näin ollen paljon haavoittuvaisempi. Voi olla, että tämä on nyt vain tällaista minun omaa itsetuntemuksen opettelemis-höpinää, joillekinhan värit on vain värejä eikä niitä ajattele niin syvällisesti, mutta tulipahan tällainen ajatus mieleeni kun katsoin kuvaasi ja mietintääsi siitä miksi harmaata..? :)

Vastaa

Niin totta, että tummat vaatteet vetävät enemmän taka-alalle ja ymmärrän siten tosi hyvin tuon ikään kuin suojaavuuden, ne ovat turvallisia eivätkä tuo suotta huomiota, toisin kuin taas kirkkaita värejä käyttäessä helposti käy :) Huomaan myös, että kun en tiedä mitä laittaa päälle päädyn helpommin juuri tummiin väreihin ja sellaisina päivinä musta on ihan luottoväri – olenkin joskus naurahtanut, että asustani voi helposti nähdä kun on ”mulla ei ole mitään päällepantavaa” -päivä, silloin nimittäin päällä on aivan varmasti musta hame ja joku yksivärinen hyvin hillitty yläosa tai vaihtoehtoisesti musta trikoomekko :) Musta ja tummat värit siis todella ovat helppoja ja turvallisia, jotka myös toimivat henkisenä ”rajanvetäjänä” räiskyvien päänkääntävien värien sijaan!

Vastaa

IHANA asu!! <3
Huulipuna pääsee oikeuksiinsa tummia värejä vasten. :)

Vastaa

Oi kiitos ihana!! <3 <3

Vastaa

Tää iski. Ja meikki myös jotenkin, ihanan ”ei-Anna-Mariamainen” look vaihteeksi! ;) <3

Vastaa

Kivoja kuvia! Kuvataustat kiinnostavat eli missä kuvat on otettu? Arkkitehdin silmään kivat ovet ja koristekuviot…:D

Vastaa

Voi pahoittelut, huomasin vasta, että kommenttiisi on näköjän jäänyt vastaamatta!! Nämä kuvat on otettu Mukkalan kartanon alueella, siinä on aivan ihana sivurakennus, jota vierustaa pieni muurin pätkä ja tehostaa kauniit vanhat ovet :) Kiitos kovasti kommentistasi ja ihanaa viikonloppua! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.