Ei meillä lasketa, kuinka monta eri kuosia mahtuu yhteen asuun. Mutta jos laskettaisiin, vastaus olisi, että ainakin neljää. Eriasia tietenkin on kenen silmää miellyttää ja kenen ei. Kuosikimaraan uskalsin lähteä kun oli vapaapäivä ja kaikki asuun päätyneet vaatteet toistivat samoja värejä, mustaa ja valkoista. Kahdella värillä on turvallista leikkiä. Asun ainoa väripilkku oli huulet, jotka olivat syvänpunaiset. Ne veivätkin sopivasti huomiota kampaajan tarpeessa olleista likaisista hiuksista ja muuten vain vähän uneliaasta ilmestyksestä.

ruutua ja raitaa 05Takki: H&M, 2nd hand / Pusero: H&M / Housut: Veronasta / Sukat: H&M / Nilkkurit: Esprit / Vyö: Prada

Katso myös nämä

21 comments

Vastaa

Olet todella upean näköinen tuossa kuvassa… meikki ja hiukset=WAU!!

Vastaa

Oi apua, ihana sinä! Hih, olo oli kyllä tuona päivänä kaikkea muuta kuin suihkunraikas ja edustava – ehkä likaiset hiukset eivät sitten näytä ulospäin niin pahoilta kuin miltä itsestä tuntuu! ;)

Vastaa

Älyttömän upea asu ja lookki :)

Todella kaunista kuosien sekoittelua!

Vastaa

Oi vau, tosi mahtavaa kuulla, että look iskee :)

Kiitos sanoistasi ja ihanaa illan jatkoa <3

Vastaa

Ohho. Tuli kyllä mieleen jokin aivan muu sana, kuin unelias! Näytät seksikkäältä. :D Anteeksi suorasanaisuuteni.. heh

Vastaa

Haha, en mä nyt niin tosta seksikkäästä tiedä – olo ainakin oli kaikkea muuta kuin freesi ja vetävä :D Ihana sinä! <3

Vastaa

Vautsi vau, oot tosi coolin näköinen! Upeaa! Musta sekoittelu näyttää tosi freesiltä, kammoan liian matchattua lookia. Tukka on mahtava, siistillä tavalla rähjäinen, muttei kyllä yhtään likaisen näköinen. Sinulle sopii tosi hyvin tummat huulet, punaisen lisäksi joku tumma luumu näyttäisi varmasti tosi hienolta. pariksi pelkkä ripsiväri, niin näytät upealta! :)

Vastaa

Ooh, jopas, mahtavaa että tykkäät! Kaunis kiitos :) Olenkin salaa alkanut haaveilemaan luumuisen huulipunan perään sen jälkeen kun vahingossa ostin luumunvärisen huultenrajauskynän. Hmm, täytyykin vissiin pistää ostoslistalle ja laajentaa huulipunavärienkäytön opettelua vieläkin tummempiin ;) Luumu sopiikin kivasti vaaleaan ihoon ja se lakananväri löytyykin jo hyvin omasta takaa, ja just niin kuin sanoit, pelkkää ripsaria silmiin seuraksi!

Vastaa

Moikka! En tiiä lähtikö äskeinen kommentti, mutta sitä tiedustelisin että sulla oli huuto.netissä kenkiä myynnissä ja haluaisin ostaa kultaiset ja turkoosit, olisko mahdollista saada ne ostettua muuta tietä ku huuto.netistä? :) voit laittaa mulle sähköpostia tai vastata tänne :)

Vastaa

Heippa! Oho, näytti jostain syystä menneen automaattisesti vahingossa roskapostilaatikkoon, mutta nyt kun sanoit niin osasin käydä etsimässä sitä :) Kiva kuulla, että olet kiinnostunut! Jos kengät eivät mene kaupaksi huuto.netin kautta, niin ilman muuta voin ne sitten suoraankin myydä, mutta ensisijaisesti yritän saada kaiken tuota kautta kaupaksi :)

Vastaa

Kiitos paljon, kiva juttu! Jos niin käy että ei mene kaupaksi niin ostan ne mielelläni, voit laittaa mulle s.postia jos muistat :)

Vastaa

Ooh, onpa ihanan erikoinen ja jotenkin rennonnäköinen asu ja kantaja! ;) Ei miulta vain onnistuisi sekoitella noin mielikuvituksellisesti pilkkuja ja raitoja ilman, että lopputuloksesta tulisi katastrofi. Mutta siun asu näyttää (yllättävän) hyvältä! :)

Vastaa

Oi ihana, paljon kiitoksia! Hih, onpa hauska kuulla, että toimii, jotenkin ajattelin kuosien sekoittelu olisi moneen makuun ihan liikaa :)

Vastaa

Aivan loistava kuva, siis kokonaisuutena: malli, kuosit, valo, kaikki… Lisää tällaista! :-) Eikö ole jännää, miten oma ”ei ehkä niin freesi olo” innoittaa lukijoita ihaileviin kommentteihin?!

Mukavaa viikon jatkoa!

T. Tupuna

Vastaa

Oi, iso kiitos! Mahtavaa, että tykkäsit ja on kyllä tosi jännää, en yhtään osannut odottaa tällaista vastaanottoa! Kuva oli jopa itselle siinä rajoilla, että julkaisenko tällaista vapaapäivän otosta. Noh, muistuttelee taas siitä, että ehkä sitä todella on ”toisinaan” itselleen ihan tarpeettoman kriittinen. Hyvä siis saada vähän herättelyä katsoa vähän toisesta vinkkelistä omaa peilikuvaa ja kuvasatoa ;)

Keväistä viikonlopun odotusta sinulle ja iso kiitos kommentistasi :)

Vastaa

Näytät kyllä todella upealta tuossa kuvassa. Tosiaan hassua ettet tuntenut itseäsi oikein freesiksi, sillä kuvasta sitä ei millään uskoisi! Mukavaa viikonlopun odotusta :)

Vastaa

Oioi, kaunis kiitos! Olen kyllä ihan sanaton tästä, että miten oma olo onkaan voinut heijastaa ihan päinvastaista tunnetta. Niin hassua! :)

Kaunis kiitos ihanasta kommentistasi ja auringon täytteistä viikonlopun odotusta myös sinulle!

Vastaa

Kuosi-ilottelu näyttää hyvältä :).

Minulta meni tyystin ohi odotettu ilmoitus huutiksesta. Millä tunnuksella olet siellä jotta osaisi etsiä?

Vastaa

Kiitoksia! :)

Eiei, et suinkaan ole missannut mitään, en vain vielä ole hihkaissut täällä linkkiä. Mulla on vielä muutama vaate sisään syöttämättä, joten ajattelen, että annan linkin julki kun kaikki on siellä mitä pitääkin! Hoidan asian loppuun viimeistään huomenna, joten linkki tulee viikonlopun aikana, mutta kurkkimaan kyllä saa jo mennä jos jo tahtoo – kohteet löytyvät nimimerkin ama84 alta. :)

Vastaa

Tässä olet tosi rennon ja boheemin näköinen! Yleensä kun tyylissäsi on sellaista toimistotyylikkyyttä, niin tässä ei niin enää välitetä muun maailman normeista. Piristävää!

Vastaa

Oi, huikeaa kuulla, että tykkäät! Kaunis kiitos kommentistasi ja ihanaa aurinkoista alkanutta viikkoa sinulle :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.