Lauantaina startattiin auto ja otettiin suunnaksi luminen Humppila, metsän keskellä tunnelmallisessa puutalossa juhlittiin sukulaisen kuusikymppisiä, joten pitkästä aikaa pääsi pujahtamaan juhlamekkoon. Päädyin klassiseen linjakkaaseen mekkoon, joka on itse asiassa ollut päällä viimeksi tarkalleen viisi ja puoli vuotta sitten isäni häissä, mikä ehkä kertoo siitä, ettei juhlamekkojen käyttömahdollisuuksia ainakaan liikaa omaan vuosikalenteriini mahdu. Poikaystävän toiveesta nostin hiukset nutturalla ja ihan puhtaalla tuurilla kampauksesta tuli ihan kiva, pysyi jopa muodossaan koko pitkän päivän. Omilla hiustenlaittotaidoilla todella vain tuurilla voi onnistua! :)

Nilkkurit vaihtuivat tietenkin sisätiloissa avokkaisiin, mutta kuvat napattu ennen juhlien alkua ja sitten vähän viimeistelyä puuttuu (kuten vaikkapa väriä huulista, heh). Takki on huippualelöytöjäni (joita olen tehnyt muutaman erittäin kivan loppualeista viimeisen parin viikon sisään), bongasin sen viime viikolla Zaralta liki 70 prossan alennuksesta ja reilun 30 euron takiksi (ja muutenkin) se on mahdottoman ihana! Rakastan vaaleita sävyjä ja etenkin tätä tummanruskeaa mekkoa vaalea päällysvaate raikastaa mukavasti.

Meikkiin olisin todella kaivannut ammattilaisen apua, mutta koska sitä ei ollut, mentiin taas sillä samalla vanhalla, arkimeikki vain aavistuksen tummempana eli ei mitään kovin vahvaa, vaikka periaatteessa iltatilaisuudessa olisi hyvin voinut ollakin enemmän. Huuliin päätyi lopulta raikkaan persikkaista kuulasta sävyä, mutta miksei tummempikin olisi sopinut!

Lumi teki tepposet ja kameran asetukset elivät ihan omaa elämäänsä ja liuta kuvia ylivalottui korjaamiskelvottomaan kuntoon, mutta onneksi sentään jokunen kuva oli ihan ok ilman korjailua ja loppuja sai jotenkuten pelastettua pienellä säädöllä. Mutta koska en ole pro (mutta perfektionisti kylläkin = huono yhtälö), en niihin silti vielä täysin tyytyväinen ole, mutta näillä mennään. ;)

Mekko: InWear / Laukku: Jostain päin Aasiaa / Nilkkurit: NineWest, Hong Kongista / Takki: Zara / Rannekoru: Äidin vanha / Korvakorut: Malesiasta

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Kaunis asu! Se on kyllä harmi, että niitä juhlia ei ole enmmän mieluusti sitä juhlisi useamminkin! Mulla on samantapainen ja -värinen mekko, mutta venepääntiellä, InWearin mallistoa muutaman vuoden takaa, ja rakastan tuota väriä! Huippulöydön teit Zarasta!

Vastaa

Kiitos Marjukka! Niinpä, juhlapukeutuminen on ihanaa, joten soisi tilaisuuksia olevan enemmänkin, edes jokusen kerran vuodessa :) Mutta eipä noita liikaa, ainakin omassa lähipiirissä ne perinteiset juhlat on jo juhlittu tai sitten ei olekaan edes odotettavissa (vaikka mistäs sitä koskaan tietää mitä yllärikutsuja postilaatikosta tipahtaa). Hmm, ehkä se tarkoittaa sitä, että pitäisi sitten itse aktivoitua ja järjestää jotain :)

Vastaa

*kops*

Himmaa, Korundi. Jos esiinnyt kuvissa enää yhtään upeampana, minun elvyttämiseeni tarvitaan ammattiapua.

Vastaa

Hehhee, ihana Kutri <3

Vastaa

Ihana kommentti! :D

Ei voi kuin olla samaa mieltä. Olet tyrmäävän upea!

Vastaa

Hehe, niin oli! Hymyilyttää vieläkin :)

Ja ihana sinäkin, kaunis kiitos kehuistasi!! :)

Vastaa

Uuuhh,ihana muija:)

Vastaa

Hih, kiitos ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.