Tai ei nyt ihan vielä, mutta mielessä kylläkin. Kevätfiilis valtasi pakkasesta huolimatta ja pukeuduin perjantaina kuulaisiin ja raikkaisiin väreihin. Paremmin ne ehkä olisivat sopineet toukokuuhun kuin vuoden toiseen kuukauteen, mutta mitäpä tuosta. :)

Inspiraatio sai alkunsa keveästä kukkapaidasta, jonka kanssa yhteen sopi haaleat farkut kuin nakutettu. Parina ruskeat asusteet ja pinkki huulipuna. Hiukset olivat vielä ystävänpäivän illasta laineilla, joten ne oli erityisen helppo kietaista rennolle nutturalle. Valitettavasti koko asukuvan ottamisella ei ollut mahdollisuutta, mutta yritin napsia itse huterakätisesti kuvapalasia asusta. Keväästä olen innostunut muutenkin, huomaan tiirailevani kesäkenkiä sillä silmällä ja vaikka ympärivuotista arkilaukkua parhaillaan etsinkin, huomaan siinä sivussa hakeutuvani myös kesäisempien versioiden pariin.

Pusero: Sheinside, saatu / Farkut: Stradivarius, Ranskasta / Nilkkurit: NineWest, Hong Kongista

Katso myös nämä

17 comments

Vastaa

Aivan ihana pusero! :) Ei pitäis lukea lainkaan tätä sun blogia, kun täältä tulee aina kaikenlaisia himotuksia vastaan. Mitä mieltä olet puseron laadusta ja vastaako hyvin kokoaan? :) Löysin samaisen puseron ebayn puolelta noin kymmenen euron hintaan, joten hinta ei ainakaan ole paha ;)

Vastaa

Hih, kiitoksia! :) Mulla on nyt muutama Sheinsiden vaate, ja laadussa on ollut vähän vaihtelua, tämä pusero tosin on laadultaan varsin kelpo, vertaisin suoraan H&M:n laatuun – eli ei suinkaan priimaa, mutta toimivaa ja käyttökelpoista kyllä! Ja noh, kymppi ei todellakaan ole paha hinta :)

Vastaa

No mutta hei.. Onkos siinä sun puserossa H&M:n laput kiinni? :D Sekä noissa Sheinseiden kuvissa että ebayn kuvissa näyttäis nimittäin olevan, jotenka ei mikään ihme, jos laatu vaikuttaa suht samalta ku henkkamaukalla.

Vastaa

Tässä on ihan Sheinsiden omat laput, mutta toisaalta, enpä yhtään ihmettelisi, jos ihan samoilta tehtailta tulisivat ja laputettaisiin vain eri merkeille! :) Tuntuu olevan aika yleistä se, eli uniikkimalleista tosiaan ei voi puhua ;)

Vastaa

Herkkä, upea, keväinen asu! ♥ Itse odottelen jo kuivia asfaltteja, kevätauringon ensisäteitä ja päiviä, jolloin toppatakin saa vaihtaa nahkatakkiin. Oi huhuu kevät, missä viivyt?! :)

Vastaa

Ihana, kiitoksia :) No niinpä! Hetken jo erehdyin luulemaan viikonloppuna kun tuntui sää niin leudolta, että pakkaspäivät olisivat ohi, mutta mitäs vielä – tänään hytisin pysäkillä vaikka aurinko paistoi, eikä villakerrokset tuntuneet riittävän! Avokkaat olen jo hiljalleen ottanut esille, hypistellyt niitä ja yhdistellyt mielessäni. Enää tosiaan puuttuu vain ne plusasteet ja lumettomat tiet, huoh. Kyllä ne sieltä tulevat, mutta kun ei sitten millään malttaisi odottaa… ;)

Vastaa

Minulla on ollut kevättä rinnassa jo tammikuulta, jolloin heivasin toppapompan nurkkaan ja siirryin käyttämään juurikin nahkarotsia neuleiden kanssa (kiitos harvinaisen lauhat kelit) :) Vielä pitää ootella lumien vähenemistä kaduilta, että voi korkata kevätkenkävalikoiman! ;)

Vastaa

Oi, ihailtavaa! Unelmoin ajatuksesta, että pääsisi jo välikausitakin käyttöön, mutta minunlaiseni viluksissa kulkee vieläkin paksut kerrokset villakangastakin alla, ei siis omalta osaltani toivoakaan :/ Muutamalla olen kyllä nähnyt jo nahkatakin päällä, ja miten ihana kevätfiilis siitä välittyykkään! Toivottavasti pääsen minäkin pian seuraamaan kevätkauden korkanneiden jalanjälkiä ;)

Vastaa

Kivat sävyt

Vastaa

Kiitoksia :)

Vastaa

Voi hyvä tavaton! Täydellisen ihanat kuvat ja täydellisen ihana huulimeikki! Mitä oot käyttänyt??? Täysluettelo tänne kiitos heti! Ja miten noi tummemmat kynnet voikin sopia koko hoitoon, mutta sopiipa vaan. Ehkä ton puseron ansiota. Siinäkin yhdistyy tumma ja vaalea.

Vastaa

Kiitos!! Hih, huulimeikistä tuli tällainen ihan sattumalta! Maalasin aamulla huulet punaisiksi, mutta se tuntui ihan liian raskaalta kokonaisuuteen nähden. Kiireessä ei ollut aikaa uuteen meikkiin, joten hinkkasin päälle laukusta löytynyttä nudepunaa ja tässä lopputulos ;) Tässä tosin huulipuna seissyt huulissa jo koko pitkän päivän ja paikkaillut olen sitä toisella laukusta löytyneeltä (joo, mulla on nykyään laukun pohja täynnä huulipunia :)) pinkillä. Toimi yllättävän hyvin, joten ehkä jatkossakin pitää rohkeasti miksailla olemassa olevia huulipunasävyjä!

Vastaa

Keväisen raikas kokonaisuus, kuvista puuttuu vain linnunlaulu! Tuossa on kaikki kohdillaan huulten ja kynsilakan sävyjä myöten! Täälläkin on vaihdettu pala kerrallaan kevään suuntaan, ja kuin itsestään synkemmät harmaat ja mustat värit on saaneet väistyä kirkkaiden ja hempeiden tilalta. Kevätfiiliksiä, nam!

Vastaa

Kiitos kaunis! Kevätfiilis on kyllä vallannut ja ulkona paistava aurinko tekee ihmeitä, itsellä on tänään ollut jotenkin kumman energinen olo ja mielikin on ollut jo ihan kesässä, vaikka onhan siihen vielä vähän matkaa… ;) Eniten odotan lumen sulamista, että pääsee heittämään talvikengät nurkkaan, mutta toki muutenkin lämpöasteet olisivat oikein tervetulleita!

Ihanaa valontäyteistä päivää sinulle :)

Vastaa

Kiitos :). Kesäkenkäkaipuussa olen raahannut työpaikkalle kasan iloisia korkkareita, jotta pääsee nauttimaan niistä jo nyt. Niin ihanaa kun syksyllä onkin vetää saappaat jalkaan, alkaa tässä jo aamuisin katselemaan saapaspinoa ja nilkkureita sillä silmällä että vieläkö on pakko noita käyttää…

Vastaa

Sorry mutta noi farkut näyttävät siltä kuin olisit pissannut vahingossa housuun, kun niissä on toi tummempi läikkä haaroissa..

Muuten täydellinen kokonaisuus meikkiä ja stailausta myöten.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.