Päivä on mennyt hyvin rennoissa (ja saamattomissa) merkeissä. Olen ollut super väsynyt, eikä oikein mitään ihmeellistä ole jaksanut. Jottei nyt ihan koko päivää kuitenkaan olisi kotona tullut oltua, saimme itsemme nostettua jaloille ja poikettua keskustassa pikaiseen. Silleen rennosti olin pukeutunutkin. Heitin päälle viikolla ostamani Zaran ruutubleiserin, johon olen kovasti ihastunut ja mielessä risteilee ideoita, mihin kaikkeen sen voikaan yhdistää. Ihana! Ruutuun olen muutenkin tykästynyt, kaivoin viikolla kaapista ruutukuosisia vaatteitani, jotka jo kovasti odottelevat päälle pääsyä. Asun toinen tuore juttu on Tukholmasta ostamani Kate Leen nupukkilaukku, jonka tosin kauhukseni tänään kotiin päästyäni tajusin imeneneen selkäpuolelleen farkuista kunnon siniset hankaumajäljet. Voi ei! :( En tiedä voiko tai uskaltaako asialla tehdä mitään, mutta harmittaa vietävästi.

Toinen harmillinen havahtuminen tuli sään kanssa, kuinka aikaisin hämärä jo hiipiikään katukuvaan. Nämä kuvat napattiin kotimatkalla ennen kuutta ja tuntui, että hetki siitä myöhemmin olisi jo aivan liian myöhäistä yrittää vangita värejä kuviin. En todella tiedä mitä teen taas talven asukuvien kanssa, miten ihmeessä olen aiempina pimeinä kausina saanut yhtään asukuvaa otettua?


ruutubleiseri 20ruutubleiseri 14ruutubleiseri 02ruutubleiseri 2ruutubleiseri 13

Nauttikaa illasta, itse taidan koomailla loppupäivän elokuvan äärellä tai jotain muuta yhtä aktiivista! Huomenna sitten vähän enemmän liikettä; brunssille, Habitareen ja sen sellaista mukavaa :)

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Ihan samanlainen päivä ollut täälläkin. Heräsin yöllä ja aamulla moneen kertaan kaktus kurkussa ja tosi kipeän olon kanssa ei paljon jaksanut. Sen, että pikaisesti kävi miehen ja hänen kaverinsa kanssa keskustassa syömässä, joka sekin tuntui jo suoritukselta. Mutta joo, ehkä sitten huomenna! :)

Vastaa

Oih, voi ei :/ Nyt tuntuu kyllä olevan yksi jos toinenkin flunssassa tai orastelevassa sellaisessa! Itse olen toistaiseksi pysynyt terveenä, mutta saa nähdä, milloin napsahtaa omallekin kohdalle. Pikaista paranemista, toivottavasti jää vain kevyeksi flunssanpoikaseksi :)

Vastaa

Ootsä ottanu tuuhennoksen tai jotain, kun sun hiukset on näyttänyt viimeisissä postauksissa tosi paksuilta?! Jos et, niin miten sä laitat noi? :O

Vastaa

Hih, kiitti :) Yleensä en jaksa laittaa hiuksia oikein yhtään mitenkään (ei siis ole tuuhennusta, pysyttelen nyt visusti erossa kaikesta ylimääräisestä), mutta tässä ihan vikassa postauksessa olen kyllä käyttänyt niissä näin poikkeuksellisesti (viikonloppuna kun välillä jaksaa sellaista nähdä vähän enemmän vaivaa) paplarit aamulla. Ne tuovat kivasti pientä kohotusta tyveen ja hiukset tuntuvat pysyvän ojennuksessa paljon paremmin koko päivän :)

Vastaa

Voi ei, harmittaa noi tahrat niin nätissä laukussa! :/ Uskaltaisitko kokeilla pyyhekumi-viinietikkakikkaa vai pitäisikö viedä vaan jonnekin puhdistettavaksi..? Suojasitko laukun ennen käyttöönottoa?

Ruutujakku on kiva, samoin valkoinen neule! :)

Vastaa

No niinpä! En tajua miten, en tajunnut koko riskiä, vaikak näin on kerran aiemminkin päässyt tapahtumaan (sen beigen DKNY:n laukkuni kanssa), kai kun niin harvoin fakkuja käytän? :( Nyt tilanne tosin on vielä pahempi kuin aiemmin, laukun selkäpuoli on ihan sininen ja kun nupukki on kyseessä, luulen, että tälle e paljoa uskalla tehdä. Tai noh, kannattaahan sitä kokeilla, mutta silti. Hankaus on ilmeisesti niin voimakas ja uusista farkuista lähtevä väri niin vahva, ettei kevyt suihkesuojakaan pidä sitä erossa. Harmittaa, todella. Mietin vielä laukkua ostaessani, perusteluna itselle kun oli alennuksessa, että sen saisi myytyä vielä ostohintaan jos alkaa kotona tuntumaan, ettei olekaan ihan oma, mutta nyt on turha toivo – kukaan maksa mitään selkäpuolelta farkunvärisestä laukusta! :/

Vastaa

Todella upea tuo Zaran jakku. Ihanan syksyiset värit! Ikävää kuulla laukustasi. Toivottavasti saat sen vielä kuntoon. :/

Vastaa

Kiitos, olen kanssa ihan ihastunut siihen! Perjantaina yhdistin sen ruutumekkoon, ja toimi hauskasti senkin parina :) Huoh, niinpä, harmittaa kyllä tuo laukku vietävästi, mutta täytyy varovaisesti yrittää jos tilannetta saisi edes hitusen parempaan!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.