Viikonloppuna aika tuntuu aina lentävän. Teki sitten jotain tai ei, sama juttu, sitä vain yhtäkkiä havahtuu siihen, että onkin jo sunnuntai-ilta ja kohta edessä uusi työviikko. Olen ollut viimeiset pari viikkoa varsin väsynyt, joten viikonlopun soisi jatkuvan edes yhdellä ylimääräisellä päivällä. Väsymyksen lisäksi selkänikin on kiukutellut, tai ehkä ne kulkevat ainakin löyhästi yhdessä, selkä ja väsymys.

En tiedä mikä siihen on iskenyt, mutta eläessäni ei vastaavaa yhtäkestoista kiputilaa siinä ole ollut. Syö kummasti voimia, plus että tietenkin kipu on aina ikävää, eikä oikein mitenkään päin ole hyvä olla. Täytynee hakeutua hierojalle tai lääkärille, riippuen mihin suuntaan tilanne kehittyy. Noh, onneksi ei sentään ole siinä tilassa, ettei liikkeelle pääsisi, ja niinpä olen siitä huolimatta tehnyt kaikkea pientä, mitä nyt viikonloppuna rennosti jaksaa; brunsseillut, poikennut äidin luona, käynyt Ikeassa ja Habitaren viimeisen päivän tunnelmia tarkastelemassa. Ihanaa ja rentoa, ja kai tällä nyt on edes vähän akkuja saanut ladattua alkavaan viikkoon! :)

habitare messut 2013 6habitare messut 2013 5habitare messut 2013 2

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Kiropraktikolle! Sieltä mä sain avun.

Vastaa

Nämä selkäjutut on mulle ihan uus juttu, mitä nyt joskus aiemmin on silleen ”normaalisti” vioitellut, mutta nyt on iskenyt ihan kunnolla ja siksi onkin ihan pihalla, että mitä pitäisi tehdä ja mikä auttaisi. Täytyykin googlailla kiropraktikoista, kiitti vinkistä!! :)

Vastaa

Hei, footbalancella on korkkareihinkin sopivia pohjallisia, suosittelen lämpimästi. Ja merrellin barefoot-lenkkareita, vaikka tiedän ettet sellasia kuitenkaan hanki ;)

Mullahan oli koko kevään selkä rikki, nyt just oon aloittanut pilateksen. Mut paras apu akuuttiin vaivaan tuli särkylääkkeiden lisäksi sekä footbalance-pohjallisista että merrelin barefooteista.

Löysin myös habitaresta mielenkiintoisen human tool-satulatuolin, joka laitetaan työtuolin päälle, se tuntui tosi hyvälle selän kannalta ja harkitsen nyt sellaista itselle

Vastaa

Ah, aivan, unohdinkin kokonaan noi Footbalancet, joista oli pikapikaa viimeksi puhetta! Kiitos muistutuksesta, täytyykin heti suunnata googlaamaan niistä lisää, voisi olal kyllä mulle enemmän kuin fiksu hankinta (ja niin olisi varmasti barefootitkin, mutta voi tosiaan olla, että etsin apua ensin niistä pohjallisista ;)).

Ja tuollainen satulatuoli! Vitsit haaveilen sellaisen perään, olen pari kertaa kokeillut ja on tuntunut tosi hyvältä. Mun ainoa haaste on se, että käytän paljon (kapeaa) hametta, ja sen kanssa se on vähän haasteellinen, mutta tuo työtuolin päälle laitettava kuulostaa aika nerokkaalta- menis hyvin vissiin hameenkin kanssa (ainakin mitä googlen kuvahaulla pystyi istuma-asennosta hahmottamaan). :)

Vastaa

Noissa human tooleissa oli kivoja 100% villapäällisiäkin uutuutena, ne mua kiinnosti erityisesti. Sit on sellainen ku backjoy, joka sopisi sulle työhön, tsekkaappa!

Vastaa

Kiitti vinkistä, tämä olikin mulle ihan uus juttu! Tuon voisi melkeinpä hankkiakin, jos ei ole ihan hirveän hintainen – täytyykin etsiä lisätietoja :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.