Muistatteko kun mainitsin päätään nostelevasta ruutuihastuksestani pari postausta sitten? Noh, tässä viime torstain asussa se on todella päässyt vauhtiin, ruutua ruuduilla. Oikeastaan tässä asussa näkyy varsin hyvin sekä tuoreita hankintojani että tämän hetken lemppareitani.

ruutumekko 15ruutumekko 27ruutumekko 20

1. Marc Jacobsin laukku, joka on vähän joka asun kyljessä. Mutta kun se vaan on niin ihana ja sopii ihan kaiken kanssa yhteen. Loisto ostos, joka kirpaisi kerran, mutta sen jälkeen on ollut puhdasta iloa.

2. Ruudut. Ihana asia ja sopii mielettömän hyvin syksyyn! Ruutubleiseri on syvää ihastusta, ja viikolla heräteostoksena hankittu ruutumekko sulatti sekin sydämen ensi silmäyksellä.

3. Tukeva korko ja uudet alkusyksyn kengät, jotka ovat ihan järjettömän hyvät jalassa. Niin, ja sen lisäksi nätit ja klassiset kuin mitkä. Nappihankinta nekin, onpas mulla nyt hyvä hankintavire päällä!

4. En vielä tiedä, uskallanko lukea Tukholmasta ostamaani karvakauluria lemppariksi, mutta ehkä se on enemmänkin sellainen salainen ihastus. Suhtaudun turkikseen kielteisesti ja tekoturkikseen ristiriitaisesti, se voi olla kamala tai ihana, ja tässä keinoturkiskaistaleessa jokin viehätti, ja erityisesti näiden herkkuruutujen pariksi se vain jotenkin istui.

5. Viininpunainen, isoja sydämiä sillekin. Tuorein viininpunainen, hyvin hyvin tumma sellainen, on laivalta ostetamani OPI:n Black Cherry Chutney, joka sekin mahtui tähän asuun mukaan. Paljon kivoja juttuja yhdessä, ihmekös oli hyvä päivä.


ruutumekko 30ruutumekko 3ruutumekko 26   Bleiseri: Zara / Mekko: Mango / Vyö: 2nd hand / Karvakaulus: Stockh Lm, Tukholmasta / Kengät: Shoeshibar

Ai hei, nyt kun muistan; päivittelen asukuvia Pinterestiin aina kun muistan, joten kannattaa seurailla. Myös Bella-blogit löytyy Pinterestistä huomattavasti laajemmalla tarjonnalla kuin oma (toistaiseksi ainakin) vain asuihin keskittynyt kuvagalleriani, Bella-blogien Pinterest-sivun löydät täältä.

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Ei, sullaon mutterikassi, jee ;) Tuota olen kuolannut, mutten raaskinut ostaa. On kaunis!
Voi mulla tulee noista skottiruuduista mieleen nuoruus, kun ompelinnpaljon ja manasin aina vaatteita leikatessani noita ruutuja,,,, hihan kun piti jatkaa etuosan ruutua… tykkään edelleen kaikenlaisista ruuduista! Ne ovat aina muotia! Hauska ja jännä asu!

Vastaa

Hih, joo, hankin tuossa kuukausi sitten ja olen aivan ihastunut! Mietin hankintaa läpi kesän, kunnes lopulta en vain enää malttanut odottaa, se sopii todella yhteen kaiken kanssa! :) Oi, voin kuvitella tuon ruutujen yhteen sovittamisen! Ruudut ovat kyllä kauniita ja nyt tuntuu kyllä tarjontaa taas olevan, erityisesti tässä skottiruutuhengessä :)

Vastaa

Yllättävän kivalta näyttää ruutu ruudun päällä. Ehkä sen tekee vaaleat hiuksesi, mutta asu näyttää kuosista huolimatta tosi raikkaalta. Tykkäsin. :)

Vastaa

Hih, kiitti! Ihan totta kun sanoit, voi hyvin tuoda vastapainoa, raikkautta, asuun juurikin tuo hiusten värini! Jos olisi tummat, saattaisi koko yleisilme olla aivan toisenlainen :) Kiva kuulla, että toimii!

Vastaa

Ihanan syksyinen look kaikin puolin :). Helposti noin suuri määrä ruutua samassa asussa saattaisi näyttää tökeröltä, mutta sinä olet saanut ruudut näyttämään maailman luonnollisimmalta asialta; hillitty väriskaala tekee kokonaisuudesta pikemminkin tyylikkään :).

Ps. Blogissani olisi sinulle pikkuinen haaste :).
http://www.lily.fi/blogit/black-white-grey/kesakuvahaaste

Vastaa

Tosi kiva kuulla, että toimii! Tässä kyllä tosiaan liikutaan ja leikitään siinä rajoilla, milloin liika on liikaa, mutta toisaalta, on äärimmäisen kiehtovaa venyttää rajaa, ja kokeilla, kuinka paljon pystyy kantamaan vielä niin, että kokonaisuus kuitenkin toimii :) Ruutua tullaan näkemään asuissa vielä varmaan vaikka kuinka, sen verran ihastusta se nyt minussa aiheuttaa. Sopii jotenkin niin loistavasti syksyyn!

Oi, suuret kiitokset haasteesta, tämä täytyykin laittaa pian toteutukseen kun kesä on vielä tuoreessa muistissa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.