Olen tänään fiilistellyt ihan todenteolla ensi viikonloppuna starttaavaa Barcelonan matkaa, pohtinut mitä kaupungista en vielä ole nähnyt ja tutkaillut silmät sädehtien erittäin mainioilta vaikuttavia lämpötiloja. Hyvä siis, etten pakannut vielä kaikkia kesäkenkiä varastoon, sillä kohta niille on vielä hetkeksi käyttöä! Kerrankin tekisi mieli jo hyvissä ajoin kellistää matkalaukku ja aloittaa pakkaaminen syysreissua varten, mutta ehkä hillitsen vielä mieleni ja palaan asiaan loppuviikosta.

Matkafiiliksissä muistui mieleen nämä laadullisesti kehnot (pikapikaa kentällä ennen koneeseen nousua napatut) asukuvat kesälomareissulta. Tapanani on pukea lennolle reissukarderobin tilaa vievintä ja painavinta pois matkalaukkua täyttämästä, niinpä päälle päätyy usein farkut. Oleellista on myös pukeutua mukavasti, lämpimästi ja kerroksittain, koskaan kun ei tiedä miten viileä koneessa on tai pitääkö perillä keventää. Kengillä ei ole niin väliä, mitkä tahansa lomajalkineista käy, sillä vaihdan ne kuitenkin heti koneeseen päästyä mukaviin villasukkiin!

lentoasu 02 lentoasu 03Pusero: Zara / Bleiseri: H&M Conscious Collection / Farkut: H&M / Kengät: Via Uno / Huivi: Monton / Korikassi: Anne’s Past & Present

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Minä myös , perjantaina Barcelonaan :) siellä on ihan hellekelit !

Vastaa

Ooh, sinäkin! :D Siellä kyllä vaikuttaa olevan säiden puolesta just täydellistä!

Vastaa

Oi miten ihana asu! Huivi on niin kivan raikkaan värinen :)

Vastaa

Kiitos!! :)

Vastaa

Oi, matkan fiilistely on parasta, sekä kaikenlainen siihen liittyvä suunnittelu ja miettiminen. :) Barcelona on niin kaunis kaupunki! Sieltä onnistuisi varmasti päivämatkakin johonkin lähitienoille, jos haluaisi nähdä jotain muutakin kuin vain kaupunkia? Toki Barcelonassa näkemistä riittää! Miusta vain myös espanjalainen maaseutu on ihanaa. :)

Jos joskus tällä tai muulla reissulla intoudutte, niin Barcelonasta pääsisi kätevästi myös Zaragozaan tutustumaan. Ja sieltä edelleen Pyreneille tai Monasterio de Piedraan. Se on niin ihana… :) Pakko suositella sitä kaikille, kun se on vaan niin huippupaikka! Siellä pääsi vesiputouksen taaksekin. 8)

Hyvää matkaa! :)

Ps. Espanjan matkaa fiilistellessä voisit käydä kurkkaamassa tämän postaukseni johon loppupäähän olen listannut mielenkiintoisia kyliä, pari niistä sijaitsee suhkot lähellä Barcelonaa. :)
Pps. Minäkin olen jo niin iloissani nyt tän tulevan viikonlopun matkasta Barcelonaan ja sieltä Zaragozaan. :) Matkalaukun pakkaamisen olen jo aloittanut, gröhöm… :D

Vastaa

No niinpä! Ennakkofiilistely on kyllä merkittävä osa koko matkaelämystä :D

Tuota päivämatkaa itsekin mietin ennen kuin meidän matkapäivät selkiytyi, mutta kun selvisi, että miehellä on vaan yksi vapaapäivä (on siellä työreissulla), niin todettiin, ettei kannata lähteä minnekään etenkin kun hän ei ole Barcelonassa aiemmin käyty :) Niinpä pysytään ”vain” siellä ja minä haahuilen päivät pääsäntöisesti omatoimisesti ja sitten iltaisin fiilistellään kaupunkia yhdessä!

Tuo Zaragona olisi kyllä aivan ihana nähdä! Mua polttelisi päästä myös Andorraan, joten olen haaveillut matkasta, joka voisi startata just Barcelonasta ja kiemurrella Pohjois-Espanjan kiinnostavien kohteiden kautta Andorraan ja sieltä takaisin, joten se täytyy kyllä joku päivä toteuttaa :)

Aivan ihana tuo kyläpostauksesti!! Harmitti kun tajusin, että tuo Ronda jäi meiltä viime kesänä välistä ja kuvasi perusteella näytti todella upealta! Pöh. Noh, toisella kertaa sitten :)

Ihanaa matkaa myös sinulle!!

Vastaa

Ilmoittaudun joukkoon, minäkin torstaina Barcelonaan :) Itsellä orientoituminen on vielä ihan alkutekijöissä, että mitä siellä haluaisi tehdä jne. Ehtiihän sitä vielä… Kerran olen käynyt aikaisemminkin, joten aika hyvä peruskäsitys paikasta on onneksi olemassa.

Vastaa

Haha, eikä! Onpas tässä Barcelonaan matkaajia ja pari muuta on ilmoittanut vielä bloginkin ulkopuolella olevansa samaan aikaan kaupungissa :D

Hyvin ehtii vielä! ;) Sitä paitsi, lennonkin aikana ehtii mainiosti suunnitella tulevaa reissua!! Ihanaa matkaa! :)

Vastaa

Onpa valloittavat rusettipeeptoet! Ai että! Miten mulla on mennyt tuollaiset kaunottaret kokonaan ohi? Fit-fiuuuuuh, viheltää hän ja toivoo että samat jalkineet nähdään pian uudestaan! Jos joskus huomaan potevani kenkäfetissiä, se alkoi sitten näistä! Ihanaa reissua!

Vastaa

Eikö olekin söpöt! Nämä on yhdet lemppareistani, eikä asiaa yhtään haittaa se, että ovat vielä hillittömän mukavat jalassa :) Niinpä nämä kulkevat reissuilla mukana ja saattavatpa lähteä tulevallekin matkalle mukaan ;)

Vastaa

Barcelona.. Nyt iski kateus. :D Siellä on niin loistavat shoppailumahdollisuudet ja ne Bilbao Berrian tapakset. ♥
Kyllä se aurinkokin kelpaisi tähän kalvakkaan nassuuni. Tuntuu, että omasta reissusta olisi jo ikuisuus!

Vastaa

Hih, kiteytytkin hyvin, mitä eniten reissulta odotan – aurinkoa ja shoppailua :D No joo, onhan se toki kiva nähdä kaunis kaupunkikin… ;) En malttaisi odottaa!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.