Minun tapauksessani voidaan puhua suosikkiasusta, kun tismalleen sama asu on ollut jo kahtena päivänä päällä, töissä ja vapaalla, viimeksi eilen. Niin paljon kokonaisuudesta tykkäsin, että voisin oikein hyvin pukeutua siihen vielä uudelleenkin.

Keltaiset farkut ostin pääsiäisenä, ja väriä tasapainottaa kivasti harmaa pusero. Sheinsidelta saatu bleiseri on ollut päällä luvattoman paljon, ja kun vielä jukaisemattomia asukuviani selaan, on se ainakin joka toisessa kokonaisuudessa mukana. Onneksi ilmat tästä vielä lämpenevät, niin jakun tarvekin siirtyy taas parilla kuulla eteenpäin. Toivottavasti ainakin. Mutta älkäähän kyllästykö bleiseriin, siitä kun ei vielä asukuvissa eroon päästä! Niin, ja pahoittelut kuvien taustasta, likainen seinä on kaamea, mutta tuohon hätään ei parempaa ollut tarjolla. :/

keltaiset farkut 2keltaiset farkut 28keltaiset farkut 31keltaiset farkut 01Bleiseri: Sheinside, saatu / T-paita: Lindex / Farkut: Zara / Kengät: Nelly / Aurinkolasit: Versace

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Ihanan pirteät housut.:)

Vastaa

Kiitti! :) Nyt on kyllä housuja (ja vähän kaikkea muutakin) tarjolla vaikka missä ihanissa väreissä! Omastakin kaapista löytyy myös pinkit ja oranssiin taittuvat housut, mutta en panisi pahitteeksi värivalikoiman lajenemista viileämpiinkin sävyihin!

Vastaa

Höpö höpö, vähän ronskimpi seinä tekee hyvän kontrastin kauniiseen ja siloteltuun. :)

Vastaa

Heh, no joo, kontrastia todella ;) Kai sitä esteetikkona ei osaa katsoa rosoisuuden kauneutta, vaan kaipaa jokaisen pilkun yhteen sopivuutta – vaikka toisaalta, eikö kiinnostavuus tule juuri ristiriidoista? :)

Vastaa

Siis tosi ihana asu! Tykkään ihan kaikesta ja nuo kengät on upeat!! Mäkin olen vallan hullaantunut värillisiin housuihin (ja muihinkin alaosiin, myös kuviollisiin :) ja keltaiset on ollut mielessä lisäyksenä muihin kirkkaisiin väreihin, joita housuvalikoimastani jo löytyykin muutamat. Tämän asun myötä olen suorastaan vakuuttunut, että tarvitsen keltaiset farkut, heh ;)

Vastaa

Oi ihana, kiitoksia! :) Sama juttu, kuviolliset alaosat kiehtovat myös omaa silmää, ja ihaillen olen tiiraillut niitä muiden blogeista erilaisiin kokonaisuuksiin yhdisteltyinä! Siinä onkin oman housuostolistan seuraava hankinta, ellei nyt jotain herätehimotuksia satu vastaan ennen sitä… :)

Vastaa

Tykkään tuosta asusta ihan hurjasti! Näytät jälleen niin hehkeältä. Pistää välillä mietityttämään, että miten joku voi näyttää aina niin freesiltä. Olet selkeästi joku luonnonoikku. ;)

Vastaa

Ihana sinä, kiitos! Ja pöh, paraskin puhuja ;)

Vastaa

Pirtskat housut! Tämän kevään valikoimista on jo muutama keltainen vaatekappale tullut kotiin saakka, se on jotenkin niin ihana väri tähän alkavaan kesään. Jos väristä voi nauttia, niin keltainen on sellainen :). Housuja en vain malttaisi talven jäljiltä pitää, kun mekot ja hameet houkuttavat niin paljon. Jees, ei vähään aikaan mustia sukkahousuja!

Musta bleiseri on kaunotar, malli on yksinkertainen ja kauniisti leikattu. Yksityiskohdat kuten vetoketjut ja hihojen istutus tuovat siihen sopivasti maustetta. Ei kyllästytä ollenkaan!

Vastaa

Kiitos :) Totta, itsekin olen kovin tykästynyt keltaiseen; viime kesältä löytyy keltainen bleiseri ja pääsiäisenä tuli hankittua nämä vaaleamman keltaiset housut. Vielä olisi kiva löytää keltainen pusero tai toppi… Onneksi värejä on nyt vaikka kuinka tarjolla, joten kellertävän yläosankaan löytäminen tuskin muodostuu ongelmaksi ;)

Vähän samoilla linjoilla kyllä, nyt kun kerrankin on helppo käyttää vaaleita värejä ja hameita, niin housujen jalkaan vetäminen tuntuu melkein synniltä – kesä tuntuu jotenkin niin auttamattoman lyhyeltä, ettei kesäasupäiviäkään tekisi mieli hukata, etenkin kun jsotain syystä kaapissa tuntuu niitä kesävaatteita olevan talvisia enemmän, vaikka vuoden sääoloja katsellessa voisi olettaa asian olevan toisin päin :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.