Yleensä jos käytän farkkuja, käytän mustia tai värillisiä, mutta joskus harvoin päälle eksyy myös siniset. Kaapista kyllä löytyy perinteisen siniset fakut, siinä missä vaalempaa ja tummempaakin sinisen sävyä, mutta en oikein ole täysin sinut minkään niistä kanssa, joten ne päätyvät päälle lähinnä satunnaisesti. Ehkä en ole vielä löytänyt niitä täydellisiä farkkuja, tai sitten en vain ole farkkutyyppiä, tiedä tuosta. Mielelläni kyllä ihailen klassisia ja huolettomia farkkulookeja muiden päällä, mutta itse tunnen oloni niin paljon kotoisammaksi hameessa, tai sitten niissä mustissa lahkeissa. Tämäkään asu päällä tuskin olisi osannut tavallisena arkipäivänä olla liikkeellä, mutta lomalla on helpompi kokeilla, niinpä tämä kokonaisuus oli päällä silloin kun oli vielä vapaata. :)


farkut 01tiukat farkut 39 Farkut: Ranskasta / Laukku: Zara / Pusero: Sfera / Korvikset: Istanbulista / Kello: JustCavalli

Katso myös nämä

19 comments

Vastaa

Kaunis asu – ihanan hempeää :)

Vastaa

Oi, kaunis kiitos :)

Vastaa

Ihanaihana asu! Hih, vaikea varmasti bannerini perusteella päätellä, että tämän asun pukisin päälleni koska tahansa! ;)

Aurinkoista päivää!<3

Vastaa

Oooh, mahtavaa että tykkäät! Hih, nyt kun sanoit, niin niinpä tosiaan, hyvin menee värimaailma ja idea yksiin bannerisi kauniin kuvan kanssa ;)

Ihanaa illan jatkoa myös sinulle! :)

Vastaa

Ihanan huoleton mutta silti naisellinen asu.. Sinuna käyttäisin farkkuja useamminkin :) Ja tuo laukku sopii asuun aivan älyttömän hyvin!

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii! Olisi kyllä tosi hauska käyttää farkkuja useammin, mutta kai sitä on jotenkin liian jumahtanut hameisiin ja un farkut on päällä, tuntuu jotenkin hassulta. Hih, ehkä tässä on sama kuin vaikkapa niiden tummempien huulipunien kanssa aiemmin; ei vain ole tottunut! Eli vissiin täytyy ottaa opettelun alle farkkujen käyttö :)

Vastaa

Tää nyt ei liity tähän postaukseen, mutta nettikauppoja selaillessa törmäsin tähän alla olevaan karttaan ja tulit mieleen. Joko oot löytäny omasti tai iskeekö tuo?

http://www.hyvantuulenpuoti.fi/canvastaulu-kartta-valkoinen-p-3922.html

Vastaa

Oi, tuo on kyllä tosi upea! Itse asiassa olen törmännyt vähän samankaltaiseen posteriin (mutta enemmän harmaan sävyisenä), ja taisin sen tallentaa kirjanmerkkeihinkin muistiin, mutta tuo on kanssa tosi hyvännäköinen – simppeli ja tyylikäs!

Vielä ei ole hankintaa tehty taulun suhteen tehty, joten vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita. Iso kiitos siis vinkistä, tosi ihanaa, että tulit ajatelleeksi <3

Vastaa

Oivoi, kylläpä vaan sopii tuon väriset farkut sinulle. Ja kaunis laukku on pisteenä iin päällä.

Vastaa

Oi, ihana kuulla, että toimii! Tuo vaaleansinininen laukku oli kesälomareissun ostoksia, ja on kyllä ihastuttanut siitä lähtien hempeällä sävyllään. Seuraavana täytyykin pähkäillä miten sen saisi istumaan syysasuihin :)

Vastaa

Tosi kaunis asu kyseessä. Farkkuasut toimivat kyllä välillä tosi hyvin, vaikken itsekään ole ihan farkkuihmisiä. Kultaiset korut ja röyhelöpusero tekevät asusta tosi kivan. :)

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii! :) Farkkuasuja on kyllä kiva katsella muilla, mutta jotenkin itse en vain ole niiden kanssa niin sinut, kuin vaikkapa hameiden. Heh, ehkä tämä on vain tottumiskysymys?

Vastaa

Aivan upea asu! Jotenkin ihanaa vaihtelua nähdä tälläinen asu sun päällä! Nuo pinkit huulet vielä kruunavat asun.

Vastaa

Oi, ihana kuulla, että tykkäät!! Hih, joo, on kieltämättä vähän vaihtelua normaaliin hame + pusero linjaani, jo ihan värimaailmakin on asteenverran erilainen kuin mitä yleensä tapaan käyttää :)

Vastaa

Farkuista puheenollen, oletko yhtään lämmennyt boyfried-farkuille (ja suht siististi rei’itetyt sellaiset…). Yhdistettynä korkkareihin, siistiin ja slimmiin yläosaan + kultakoruihin voisi toimia yllättävänkin hyvin hoikassa varressasi :-)

Vastaa

Tuo on kanssa trendi, mitä on ollut ilo ihastella muiden päällä ja myönnän itsekin pari kertaa hakeutuneeni sovituskoppiin vastaavan mallisten farkkujen kanssa, katsellen tovin peilikuvaa ja palauttaen farkut paikoilleen ;) En tiedä, tavallaan kyllä ajatus houkuttaa, mutta jotenkin oma peilikuva näyttää hassulta ja tuntuu, että lantioni ei vain istu boyfriend-farkkuihin (heh, tai sitten toisinpäin), mutta toisaalta, se voi kyllä olla ihan vian omakin mielikuva joka tulee puhtaasti siitä, ettei ole tottunut. Tai sitten olen vain kokeillut väärän mallisia, ja sivuuttanut juuri ne, mitkä saattaisivatkin sopia…hmm. Mutta tuo kuvailemasi kombo kuulostaa kyllä tosi hyvältä, ja naisellisen rennolta, joten ehkä täytyy taas rohkaistua ostoksilla ollessa kokeilemaan vastaavaa farkkutyyliä :)

Vastaa

Tosi hyvännäköiset farkut! Ehdottomasti sun kannattaa käyttää useimmin farkkuja, ne sopii sulle tosi hyvin.

Vastaa

Oi kiitos!! Hih, täytynee yrittää alkaa kouluttaa itseään farkkujen käyttöön ;)

Vastaa

Aivan upea asu!!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.