Meinasin melkein tässä väsyneenä unohtaa Diego Dalla Palman meikkivoiteen arvonnan, mutta sohvalle lysähtäessäni näin sen nököttävän pöydällä uuden omistajan ilmoille tuloa odottamassa, joten ei muuta kuin arvontakone käyntiin! Tällä kertaa onni suosi Suvia, jee, onnea! Laitathan sähköpostiini osoitteesi, niin pistän postia tulemaan. :)

Tähän saumaan vielä vanha asukuva, joka jäi melkein julkaisematta kun nopealla vilkaisulla kaikki kuvat vaikuttivat ylivalottuneen. Onneksi lähemmällä tarkastelulla joukosta löytyi muutama käyttökelpoinen otos, niinpä pääsi tämäkin parin viikon takainen asukuva julki. Tummia sävyjä ja syksyistä fiilistä, niihin taitaa kiteytyä tämän toimistoasun tunnelmat – onneksi viime päiviin on mahtunut paljon enemmän väriä!

kuviollinen neuletakki 24kuviollinen neuletakki 08kuviollinen neuletakki 22Farkut: H&M / Pusero: PartTwo / Neuletakki: H&M / Kengät: Mango

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Ihana asu, nuo farkut on nätit. :)

Vastaa

Kiitos! Olen todella hurahtanut viininpunaiseen, ja niinpä nämä tummat viininpunaiset farkutkaan eivät vain voineet jäädä kauppaan ;)

Vastaa

Voi, miten hauska yllätys! :) Harvemmin olen blogiarvonnoissa mitään voittanut, ja nyt uusi meikkivoide tulee kuin tilauksesta, kiitos siis! Nyt vaan jännittämään, osuuko sävy kohdilleen. ;)

Vastaa

Hih, toivottavasti osuu kohdilleen ja pääsee käyttöön! Kiitos viestistäsi, yhteystiedot tulivatkin perille ja pistän postia pian tulemaan! :)

Vastaa

Siinäpä juuri passeli asu toimistolle, ei lainkaan tätimäinen mutta sopivan asiallinen.

Vastaa

Sepä se, tuota on viime päivinä monesti tarvinnut, asiallista linjaa, mutta itse ei ole kuitenkaan halunnut sortua täyteen tylsyyteen :)

Vastaa

Ääks, katsoin just uusimman postauksesi ja ihastuin siihen, mutta tää on vielä ihkumpi! You rock, girl ;-)

Vastaa

Hih, mahtaavaa, että iskee! Thanks! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.