Viikko on ollut yhtä hullunmyllyä ja tänään perjantaina, viikonlopun ollessa jo ihan kynnyksellä, meinasi jaksaminen tyystin loppua. Tuijotin onttona työkoneen ruutua ja syvä väsymys valtasi kehon. Saattoi todella syvään huokaista edessä olevan viikonlopun autuutta. Huomenna aionkin ottaa ihan rennosti ja aivan varmasti nukkua pitkään, ladata akkuja koko viikonlopun edestä, sillä sunnuntain Fashion Weekendin kirpparin takia toinen vapaapäivistä kuluu epäilemättä vilkkaissa merkeissä.

Mutta ei mennä asioiden edelle, vaan palataan jälleen vähän taaksepäin asukuvien muodossa. Tämä asu olisi melkein voinut olla päällä töissä, mutta se ei ollut, vaan eräs viikonloppuilta leffaan suunnatessa. Kokeilin aavistuksen normaalia vahvempaa silmämeikkiä ja olo oli vieras, sittemmin olen taas pitänyt visusti kiinni (tylsästä) arkimeikistäni, jossa vain on niin ihanan turvallinen ja helppo olla. Hassua miten pienet asiat, sellaisetkin kuin luomivärin sävy, voivat vaikuttaa omaan oloon niinkin paljon.

viininpunaiset avokkaat 03viininpunaiset avokkaat 26viininpunaiset avokkaat 02Toppi: Mango / Neuletakki: Zara, 2nd hand / Hame: Mango / Kaulakoru: Zara / Laukku: Massimo Dutti / Kengät: Diavolina

Katso myös nämä

16 comments

Vastaa

Nyt täytyy kyllä kommentoida että tuo asukokonaisuus on jotenkin erityisen hieno! En osaa sanoa miksi, mutta onpa vain. :) Hameen materiaali näyttää kivalta – ehkä se on se.

Vastaa

Oi, mahtavaa, että tykkäät!! Tuo hameen tekstuuri on kyllä hauskan eläväinen, heijastaa valoa kivasti ja tuo kieltämättä muuten hyvin klassiseen hameeseen uutta ulottuvuutta :)

Vastaa

Mullakin on ollut jo useamman viikon poikkeuksellisen kiire (ja sitä jatkuu varmasti vielä seuraavan kuukaudenkin) ja kotona tekisi mieli vain nukkua enkä ole jaksanut juuri käydä kommentoimassakaan. Nyt täytyy kuitenkin viikonlopun kunniaksi sanoa että tuossa on kivoin asukokonaisuutesi pitkään aikaan =)

Vastaa

Oi, ihanaa että ehdit kiireiden keskellä kommentoimaan! Sama juttu itselläkin, uudet työkuviot ja kaiken uuden sisäistäminen vievät tehokkaasti mehuja, ja töiden jälkeen kotiin päästyä tekisi mieli vain kaivautua peiton alle. Tänäkin aamuna nukuin rauhassa ja pitkään, mutta silti tekisi mieli taas mennä pienille päiväunille. Noh, ei kai tähän auta muu kuin lepo :)

Kiitos ihanasta kommentistasi ja jaksamista sinullekin kiireiden keskelle!!

Vastaa

Onnistunut ja tyylikäs kokonaisuus. Erityisesti paita on kaunis.

Vastaa

Oi, tosi kiva kuulla, että tykkäät!! :)

Vastaa

Liityn edellisten kommentoijien kuoroon kehumaan tätä asua. Aivan ihana! Koru ja pusero pistivät erityisesti silmään, mutta kaikki tässä on kohdillaan. Ja käytä ihmeessä rohkeasti voimakkaampia värejä meikissä, näytät älyttömän hyvältä!

Vastaa

Oo, mahtava kuulla, kiitos!! Jotenkin noiden meikkien kanssa olen ihan peukalo keskellä kämmentä ja heti kun on jotain vähänkään erilaista, on olo outo. Toisaalta, jos tietoisesti olen saanut itseni koulutettua käyttämään huulissakin vähän rohkeammin väriä, ehkä silmämeikinkin kanssa pitäisi sama onnistua? Tosin huulimekin teko on vähän helpompaa, silmämeikistä saan helposti aikaan suttuisen. Ei siis vissiin muuta kuin treeniä :)

Vastaa

Samaa mieltä minäkin, ihana asu! Täydelliset värit syksyyn…

Vastaa

Oi ihana, kiitos :)

Vastaa

Ihana asu, erittäin kaunis pusero.
Jaksamista kiireen keskellä, muista ottaa aikaa rentoutumiseen! :)

Vastaa

Kaunis kiitos! Rentoutumista ei kyllä sovi unohtaa, ja usein ainakin itsestä kaikkein ihanimpia ovat juuri ne hetket, kun ei tarvitse tehdä mitään, vaan voi ihan vain olla :)

Vastaa

Komppaan edellisiä; näytät tässä asussa todella hyvältä ja samaa linjaa ovat noudattaneet myös muutkin viime aikojen syysasusi! Todella kivoja ja inspiroivia.

Vastaa

Oi, aivan mahtava kuulla!! Kaunis kiitos kommentistasi ja ihanaa viikonlopun jatkoa! :)

Vastaa

Juu, ihan turhaan arastelet kyllä tuon silmämeikin kanssa. Sanoisin, että erittäin hyvä valinta erityisesti tämän asun kanssa. Kengissäsi ja laukussasi oleva viininpunaisen sävy on kuitenkin melko tumma ja erityisesti tuon hameen kanssa yhdistelmä on hyvin vahva. Joten vahvempi meikki sopii sitten silmiinkin!

Mitä hameeseen tulee, se on kyllä upea. Mitä materiaalia se on? Ihan kangasta vai onko siinä nahkaraitoja?

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii! Itselle tulee jotenkin tosi herkästi suttuinen olo kun meikkiä on paljon (etenkin näin kuulaaseen kesäaikaan, talvella vahvemman meikin kanssa on jotenkin vähän helpompi olla), tai sitten se vain johtuu omista (heikoista) meikkaustaidoista :D

Kiitti, tuo hame on kyllä hauska alelöytö tältä kesältä! Se on ihan kangasta, raidoitus menee vakoina (eli ei ole tasainen), mutta kieltämättä nyt kun sanoit, niin raidat heijastaa nahan tavoin! Tykkään just tällaisista tekstuurilla leikittelevistä, sekä yksittäisistä vaatteista ja kokonaisuuksista :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.