Sunnuntai ja aikaansaamaton sunnuntaitunnelma. Eilen oli mieletön kevätfiilis ja jotenkin ihanan energinen olo, aurinko paistoi ja kaupunki oli kaunis. Brunssin ja kaupungilla piipahtamisen jälkeen olisi tehnyt mieli tehdä päivälenkki merenrannassa, mutta siihen vaatteet olivat täysin väärät, kuten alta eilisistä asukuvista näkee. Tänään taas harmaus ei houkutellut ulkoilemaan ja nyt on muutenkin tehnyt mieli ottaa rennommin kotona pysytellen. Hassua on, että vaikka vapaa jatkuu huomenna siinä missä muinakin päivinä, niin selkärangasta yrittää vielä puskea pintaan tietty levottomuus, joka oli tyypillistä uuden työviikon ollessa edessä. Ehkä sekin tunne pikkuhiljaa lannistuu, etenkin kun yritän muistuttaa itseä siitä, että maanantai on nykyään oikein kiva päivä ja täynnä mahdollisuuksia. Ensi viikko pitääkin sisällään taas paljon kivaa, kuten vaikkapa minimatkan Tukholmaan – onkohan siellä jo askeleen keväisempää kuin täällä?

furla violetti laukku 4furla violetti 1furla violetti laukku 24furla violetti laukku 31 Toppi: H&M / Neuletakki: Zara / Hame: Selected / Laukku: Furla / Vyö: Nini´s / Sukkikset: Zara / Kengät: Andiamo (saatu blogin kautta)

Katso myös nämä

15 comments

Vastaa

Taas jälleen kerran niin piristävä ja toimiva asukokonaisuus! :) Itsellänikin oli eilen energiaa ihan eri tavalla, mutta nämä sunnuntait on tosiaankin jotenkin tietynlaisia ”hidastuspäiviä”, ei tee mieli tehdä mitään ihmeempää, ainoastaan ottaa rennosti. Onneksi sunnuntaina on lupa levätä! Eilen sain sentään lakattua kynnet keväisiksi Chanelin fuksinsävytteisellä roosalla. Vähän kevätmieltä täälläkin ;) Innostuin blogiinikin naputtelemaan kynsilakka-aiheisen postauksen, kun muissakin blogeissa vilahtelee ahkeraan piristävän keväisiä kynsiä :)

http://beauty-highlights.blogspot.fi/

Vastaa

Voi kiitos!! Aurinko taitaa kyllä tehdä ihmeitä, niin vähän sitä on tänä talvena näkynyt, että kun joukkoon astuu yksi keväinen päivä, puskee kaikki patoutunut energia pintaan :) Chanelilla on niin ihania lakkoja ja muutoinkin kevätsävyt hullaannuttavat – niillä on niin ihanan helppo tuoda ripaus kevättä kynsiin ja mieleen! TÄytyykin käydä kurkkaamassa kynsiäsi :) Ihanaa alkanutta viikkoa!!

Vastaa

Ihana väripilkku tuo laukku! :)

Vastaa

Kiitos! Tämä oli ostos, jota värinsä puolesta ensin vähän epäröin, mutta mitä vielä, sehän tuo ihanasti väriä talvisiinkin asuihin :)

Vastaa

Ihastuttava väripilkku tosiaan :) Sopii kyllä hyvin muuten musta-valkoiseen asuun :)

Vastaa

Oi kiitos! Mustavalkoisen rinnalla kirkkaat värit pääsevät kyllä aivan erityisen ihanasti esin :)

Vastaa

Ihana asu taas! :)

Selailin vanhoja postauksiasi ja löysin aivan täydellisen kimallemekon tästä postauksesta http://anna.fi/secretwardrobe/2012/01/02/hopeahileita/. Olisitko ollut halukas myymään tuota mekkoa? :)

Vastaa

Kiitos!! Voih, tulikohan tuohon nyt väärä linkki? Sen takaa nimittäin löytyy kynsilakka, vaikkakin kyllä kimallelakka? :)

Vastaa

Oho! Väärän postauksen tosiaan linkkasin. :D Tätä mekkoa siis tarkoitin! :)

http://anna.fi/secretwardrobe/2012/11/28/paljettien-peitossa/

Vastaa

Ihana mustavalkoinen asu ja laukku on kerrassaan upea väripilkku !

Tänään ei tosiaan tehnyt mieli lähteä minnekään ja päivä onkin kulunut pääosin laiskotellen mutta ehkä se on paras keino ladata akut seuraavaan viikkoon. Kivaa alkavaa viikkoa !

Vastaa

Kiitti – mustavalkoisen rinnalla väri oikein syttyvät eloon! :) Niinpä, laiskottelu on ihanaa ja sopii juuri sunnuntain hidastempoiseen tunnelmaan ja kiitos laiskottelun, tänään onkin sitten taas uutta energiaa käynnistää uusi viikko!

Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinulle :)

Vastaa

Jotenkin on mennyt sinusta mielenkiinto kun jäit töistä pois.. olet niinkuin muutkin kotinurkissa turhia tekevät työttömät. Oletko ikinä ajatellut mitä sitten tapahtuu jos miehesi lähtee tai tulee ryppyjä rakkauteen? Tai saat tietää jotain mitä et pysty sulattamaan. Jos jotakin olen oppinut, niin sen että kannattaa tukeutua vaan itseensä, vaikka parisuhteessa olisi kuinka ihanaa tahansa. Mieheni työura porskuttaa eteenpäin ja sinä jäät kelkasta. Blogien kirjoituksissa ja ajatuksen tasolla hyvä idea mutta konkreettisesti aivan painajainen. Nykyään on vaikea saada työtä, etenkin jos CV näyttää tyhjää. Huonot kortit neuvotella. Tietty vaan mun mielipide.

Vastaa

Kiitos kommentistasi! Hmm, tämä on erittäin mielenkiintoista! Juuri nimittäin mietin, etten ole vielä ollut poissa töistä niin kauaa kuin olen ollut esimerkiksi kesälomalla, eli siksi kiinnostaa suuresti mikä konkreettisesti on lukijan näkökulmasta blogissani ehtinyt muuttua huonompaan? Vai oliko tämä pelkästään ihmisenä? Jos, niin siinä herää väistämättä kysymys, että teekeekö ihmisestä kiinnostavan se, mitä työtä hän tekee (vai tekeekö)? Ymmärrän toki, että sillä saattaa olla merkittävä vaikutus blogiin jos se vaikuttaa sisältöön, mutta itse olen viime vuosina vähän jos ollenkaan puhunut töistäni, niin mietin miten poisjäännin vaikutus näkyy.

Jäin myös miettimään hauskaa lauseen alkuasi; ”oletko ikinä ajatellut”. Se saa aikaan hymyn tässä tilanteessa ja näillä taustoilla (ja ylipäänsä minut tuntien :D). Mielestäni olisi kieroa jos elämäntilanne estäisi sen, ettei suhde saisi elää normaaliin tapaa, eli molemmilla on oikeus (henkinen ja fyysinen) lähteä. Onneksi tällä hetkellä olemme molemmat valinneet olla tässä, mutta kukapa voisi tietenkään tietää tulevaisuudesta. Vaikea myös kuvitella, että olisi sellaista asiaa, mitä en pystyisi sulattamaan (jos se tarkoittaa yhtä kuin kohtaamaan ja käsittelemään), olisi pelottavaa jos niin olisi.

Mitä taas töihin tulee, tiedän että ajat ovat haastavat, mutta uskon myös siihen, että töitä on aina, joten asenne ratkaisee paljon (ja toki myös omat verkostot) enkä tietenkään ole unohtanut sitä asiaa valintoja tehdessäni, jos sitä huolit. ;) Tietenkin, elämä osaa yllättää (onneksi!), eikä oikein mitään voi pitää varmana, rinnalle saattaa tulla vaikkapa sairaus, joka estää työnteon. Niiden riskien tiedostamisen ei kannata estää elämää vaan enemmänkin ruokkia sitä, tiedostavuus on järkevää ja eikä pahitteeksi olisi elää niin, että matkaan tarttuu ihania ihmisiä, sosiaalista verkostoa, jossa kumppani on yksi mahdollinen palanen, ei koko tukiverkosto. Tällä hetkellä itse onneksi pystyn tukeutumaan taloudessa blogiini eikä cv:kään jää täyttymättä.

Pahoittelen, mutta sanasi siitä, että kannattaa tukeutua vain itseensä kuulostavat korviini jotenkin katkerilta. Tietenkin ei kuulosta järkevältä tukeutua vain ulkoiseen tai vain yhteen asiaan, elää vain jotakuta varten, mutta jos minulta kysytään, elämän yksi kauneimpia asioita on kyky tukeutua toiseen ja osata olla heikko. Tietenkin, sen täytyy olla molemminpuolista ja elää aaltoliikkeen tavoin molempiin suuntiin, yksipuolisena en jaksa uskoa kukoistukseen ja epätasa-arvoonkaan en suhteissa usko.

Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle! :)

Vastaa

Ihana väripilkku tuo laukku <3 Muutenkin kiva asu :)

Vastaa

Kiitos ihana! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.