Vaikka nyt taitaa olla syksyn kauneimmat viikko käsillä, ruska on hiipinyt maisemaan ja paikoin katuja päällystää kauniit moniväriset lehtikerrokset, en silti ole vieläkään oikein innostunut syksystä. Se on sääli, sillä yleensä rakastan syksyn ruskaviikkoja, ja syksyä muutenkin. Pidän syksyn estetiikasta ja tänä vuoden aikana tyypillisesti fiilistelen syksyn visuaalisuutta ja melankolian sävyä, mutta nyt en millään tavoita sitä tunnetta.

Pohdin tänään kotiin ruskan keskellä kävellessä, että johtuukohan syysihastuksen kateissa olo mielettömästä kiireestä, joka näinä kuluvina viikkoina tuntuu painavan hartioita kasaan ja sen myötä heränneestä huutavasta valoenergian kaipuusta. Sillä siinä samalla kun syksy on saapunut, myös valo on vähentynyt ja yhä useampi päivä on harmaa. Eikä siinä mitään, löydän sateestakin yleensä mielelläni kauneuden, mutta nyt valon tuomalle ryhdille ja lisäenergialle olisi todella tarve. Mutta ei auta, syksy on täällä ja valo vähenee nopeasti. Toivoisin vain, että löytäisin vielä tavan innostua näistä ihanimmista syysviikoista. Ehkä tarvitsisin viikonloppuirtioton tai muuten vain arjen ulkopuolista ohjelmaa, joka veisi rauhassa lähemmäs syysmaisemia.

Neulemekko: Oasis (Millie Wrap Dress) / Kaulahuivi: Gina Tricot / Laukku: LUMI / Nilkkurit: Unisa
Kuvat: Sanna, Inspired by Love

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Oi, kun on taas niin ihana asu. Sinulta saa niin paljon inspiraatiota. :) Hih, Suomen syksy on kyl jotain niin ihanaa, että toivottavasti löydät sen ihanan syksyfiiliksen pian! :)

Vastaa

Oi, onpa ihana kuulla! Kiitos <3 Niin totta, syksy on kyllä täällä ihana vuodenaika! Nyt parina päivänä olen löytänyt hetken sijaa hengähtää maiseman äärellä ja heti tuntuu saavansa syksystä enemmän irti. Toivottavasti viikonloppuna on enemmän aikaa nauttia tästä kaudesta! :)

Vastaa

Niin kaunis – asu ja sinä :) Mä rakastan viininpunaista muutenkin! Tykkään myös syksystä, mutta kieltämättä täälläkin on viime päivinä ollut vähän väsymystä ilmassa… Halaus sinne!

Vastaa

Voi ihana, kiitos!! Viininpunainen on kyllä niin ihana syys- ja talviväri! Kovasti jaksamista väsymyksen keskellä. Äh, se on tylsää. Toivottavasti viikonloppuna saadaan molemmat levättyä ja kerättyä energiaa :)

Vastaa

Nonni, ja tää koko kokonaisuus, niin kaunis! Ja hei tosta syksystä, ehkä sä annoit sen mulle, koska mä en yleensä ihannoi syksyä yhtään mutta tämä syksy on ollut poikkeus.

Vastaa

Oi kiitos! Haha, pääasia sentään, jos meni toisen iloksi :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.