Toivottavasti kaikilla on ollut rentouttava viikonloppu! Omani alkoi oikeastaan vasta eilen aamulla, sillä perjantaina naputtelin työviestejä vielä vähän ennen yhdeksää illalla. Onneksi näinä kahtena päivänä on saanut tilaisuuksia rentoutua sitäkin enemmän. Eilen illallinen ystävien seurassa Tenhossa karkotti arkikiireet kauas ja tänään makoilimme miehen kanssa sängyssä pitkälle iltapäivään. Teki todella hyvää, vaikka tiedänkin, että tänä sunnuntai-iltana täytyy tehdä vielä vähän töitä ja ensi viikolla edessä on kovinkin kiireiset arkipäivät.

Mutta oli kuluneen viikon arkipäivät muutakin kuin töitä. Poikkesin esimerkiksi Unna Nordicin lanseerauksessa ja ensituntumalta brändi on sellainen, jota kaikkien luonnonkosmetiikan ystävien kannattaa ehdottomasti pitää silmällä.

Unna Nordic on uusi kotimainen premium-ihonhoitosarja, jonka kehityksessä helsinkiläisen Hilla Kauneushoitolan perustaja ja kosmetologi Minna on ollut mukana. Sarja on vegaaninen, ekosertifioitu ja se valmistetaan Helsingin Herttoniemessä.

Välillä mietin, kuinka eettistä lopulta on rahdata moneen kuoreen käärittyä luonnonkosmetiikkaa toiselta puolelta maailmaa, joten ihan lähellä valmistettu ja kotimaisia raaka-aineita hyödyntävä laadukas kosmetiikka on erittäin tervetullut lisä valikoimiin. Valmistajana siis sama Naviter-firma, jonka valikoimasta löytyy esimerkiksi supertehokkaat Ekopharma ja BTB13, senkin myötä uskallan ladata odotuksia Unnaan.

Positiivista on, että vaatimattomien BTB13:n pakkausten rinnalla Unna näyttää kauniilta ja modernilta. Tähän mennessä olen testannut Paju Peat-Charcoal Bambu Scrubia, jota voi käyttää naamion tapaan, sekä napannut yövoiteena käyttöön mielettömän pehmeän Lauha Nurturing Sleeping Maskin (yömaskit ovat muuten ihan parasta kosteutusta talvi-iholle!). Raaka-aineina Unnassa on käytetty mm. kotimaista koivunmahlaa, havua ja mesimarjauutetta.

Nyt Unnaa löytää ainakin Hietalahdentorin kupeessa sijaitsevasta Kauneushoitola Hillasta, jota suosittelen muutenkin. Onkin pitänyt varata itselle kasvohoito jo muutaman viikon ajan, mutta se vain on arjen kiireessä jäänyt, mutta ehkäpä tulevalla viikolla saan viimein ajan varattua.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.