Sadepisarat rummuttavat ikkunaa vasten ja Sporify soittaa viikon suosituksia. Olen kirjaimellisesti viettänyt koko päivän sängyssä, tehden ainoastaan muutaman metrin poikkeamisia jääkaapille ja takaisin. Joskus kai on ihan hyväkin ottaa näin rennosti, ajattelematta ja tekemättä liikaa? Ensi viikolla taas ehtii, alkuviikko on nimittäin kiireinen, oikeastaan viikon neljä ensimmäistä päivää, mutta vappuviikonloppua kohden hiljeneekin täysin ja itse vappusuunnitelmat ovat vielä auki. Mutta ehtiihän tässä.

Mutta näin rentoilupäivän kunniaksi ajattelin fiilistellä vähän kevättä, tai tarkemmin ottaen kevättuoksuja. Huomaan, että hajuvesi-ihastukseni kulkevat aika kausittain. Yleisesti ottaen tykkään raikkaista tuoksuista, makeus tai mausteisuus ei ole juttuni. Marc Jacobsilla on useita ihania kepeitä tuoksuja, joista omistankin useamman. Ei kai siis ihme, että tykästyin myös tämän kesän Marc Jacobs Daisy Blush -kausituoksuun, joka jatkaa raikkaan kukkaisella tuoksumaailmalla. Samaan tuoksumaailmaan menee Trussardi Delicate Rose, joka on ehkä maailman helpoin arkituoksu. Todella kiva.

Olen myös huomannut kaipaavani Lacosten perustuoksua, se on jo vuosien ajan kulkenut matkassani kausittain ja puuttunut tuoksuvalikoimastani nyt ehkäpä parin vuoden ajan, joten ehkäpä olisi aika palauttaa takaisin arkituoksuihin?

hajuvesi 01

Nyt kevään kynnyksellä olen innostunut toden teolla käyttämään myös Boss Jouria, jossa on kaunis naisellinen vivahde. Kaksi edellä mainittua ovat kaikessa raikkaudessaan jopa hivenen tyttömäisiä kun taas Jourissa on toisen tyyppistä eleganssia. Raikas ja kaunis, toimistokelpoinen ja lempeä.

Vähän toisen tyyppinen, ehkä jopa yllättävä tuoksuihastus on ollut Jo Malone Vetyver Cologne, joka on tuoksuvireeltään jopa verrattain unisex. Siksi ehkä yllättävääkin, että olen siihen tykästynyt. Pidän siitä, että tuoksu pysyy yllä pitkään eikä haihdu hetkessä. Siinä on tiettyä varmuutta ja vapautta, jos nyt hajuvettä voi niin kuvailla. Jo Malonen tuoksut ovat tämän perusteella alkaneet enemmänkin houkuttaa, joten todennäköistä on, että kun tämä kuluu loppuun, etsin uutta tuoksua juuri kyseisen merkin valikoimasta.

hajuvesi 5

Kaikki tuoksut saatu blogin kautta.

 

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Daisy Blush on kyllä ihastuttava, samoin Trussardin tuoksut iskee itseeni yleensä lujaa. :)

Vastaa

Oi, kiva kuulla, että tykkäät kanssa!! :)

Vastaa

Kaikki Daisyt ovat ihania, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Jo Malone olikin uusi nimi mulle, pitää nuuhkia jahka törmään jossakin. Ja, hah, justiinsa törmäsin ihan niinkin eksoottisessa paikassa kuin Sokoksessa Hermèsin tuoksunelikkoon, joista metsästin sitä vihreää Niili-tuoksua kissojen ja koirien kanssa Lontoossa joulukuussa. No, lohduttauduin sillä, että sain oman putelini Sokoksen hintaa edullisemmin, kun sattui olemaan tarjouksessa, mutta jotenkin huvittavaa, että ensin tuoksua ei löydy koko Suomesta, sitten matkustan Brittilään ja löydän sen sieltä, ja kohta putelia kaupitellaan kaikista maailman paikoista Porin Sokkarilla.

Vastaa

Ne on kyllä herkkuja, eikä vähiten pakkaustensa takia ;)

Noissa Jo Maloneissa mua viehättää hyvin kestävä tuoksu (tai siis ainakin tämän yhden perusteella, heh) ja tietty onhan nää pakkauksetkin jotenkin hurjan ajattoman tyylikkäitä! Ainakin lentokentällä myydään kyseistä merkkiä, mutta ei vissiin vielä muualla Suomessa?

Haha, ihana! No, pääasia kuitenkin, että haluttu tuoksu löytyi – kaikkein ärsyttävintä on se, että havahtuu jonkin kausituoksun ihanuuteen sitten, kun sitä ei oikeasti saa enää yhtään mistään :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.