Tänä iltana olen selvästi potenut pahoja keskittymisvaikeuksia. Olen haahuillut yhden asian ääreltä toisen luokse, palannut, suunnannut huomion kolmanteen, tiskannut ja palannut taas pisteeseen A, saamatta oikeastaan mitään valmiiksi. Paitsi tiskit, kunnes sain niitä aikaan lisää. Tänään siis tällainen päivä, mutta huomenna ehkäpä paremmalla sykkeellä!

Niinpä tyydyn lainaideoihin ja lainakuviin. Lopusta siis lainavinkki, joskin niin hyvä, että kannattaa tarttua! Sitä ennen kuitenkin luonnonkosmetiikkapaketin arvonnan voittaja!

Arpaonni suosi nimimerkkiä Toffeetiikeri. Onnea! Laitathan sähköpostiini osoitetietosi, niin saan tuotepaketin matkaan pikimmiten :)

clipper tea

Kuva: Oi mutsi mutsi

Luonnonkosmetiikkaan liittyen vinkkinä Elsan blogissa oleva arvonta, jossa voi voittaa pääsyn mukaan luonnonkosmetiikkaan keskittyneen Kauneushoitola Hillan synttäribrunssille 7.5. Itse olen ehdottomasti suuntaamassa paikalle ja muutama hurmaava tyyppi myös, joten jos yhtään kiinnostaa ja päivä on kalenterissa vapaana, kannattaa käydä ottamassa osaa arvontaan! :)

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Onnea voittajalle ja sinulle Iloista Vappua!

Vastaa

Voi kiitos, ihanaa vappua myös sinulle :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.