Verrattuna huhtikuussa loppuun kuluneiden tuotteiden määrään, toukokuu oli varsin hillitty, ainoastaan viisi tuotetta loppui ja yksi niistäkin oli matkakokoinen.

biozell ja absolution

1. Viimeisen vuoden aikana tuskin on kulunut viikkoakaan, etten olisi käyttänyt Biozellin tuotteita. Olen niitä jo monessa välissä hehkuttanut, mutta syystä, hinta-laatusuhde on loistava! Suosikkejani on arganiaöljy ja hopeanaamio, mutta ihan mahtavia ovat myös hopeashampoo ja lämpösuojasuihke*. Kun tämä lämpösuojasuihke kului loppuun, nappasinkin kaapista heti uuden käyttöön.

2. Biozellin hopeashampoo* on myös hyvä ja hopeashampoot muutenkin ovat säännöllisessä käytössäni ja ovat auttaneet värin pysymistä hyvänä etenkin nyt, kun väliä kampaajakäyntien välillä on sellaiset puoli vuotta. Edellisestä kampaajakäynnistä on siis ehtinyt vierähtää aikaa ja onkin ihana istahtaa huomenna pitkästä aikaa kampaajan tuoliin!

3. Absolution La Créme Gommanten* loppumisesta olen vähän harmissani, se kun oli todella hyvä kasvojenkuorintatuote ja vieläpä luonnonkosmetiikkaa. Pienet rakeet kuorivat hellävaraisesti ja muutenkin tuote oli erittäin miellyttävä käyttää. Absolutionilla niin ikään on paljon loistavia tuotteita! Nyt on kasvojenkuorintatuotteen paikka vapaana, enkä oikein tiedä mitä seuraavaksi – ostaako tuttua ja hyväksi havaittua vai kokeillako jotain uutta?

4. Rakastan OPIn tuotteita ja erityisesti kynsiä hoitavia ja vahvistavia Nail Envyjä, olen kokeillut niitä useita ja käyttänyt vuosia! Nail Envy Nail Sensitive & Peeling oli viimeisin käyttämäni ja se sopi mainiosti vahvoille, mutta kuiville ja liuskottumaan taipuvaisille kynsille, niinpä sen loppuminen jätti aukon. Nyt käyttöön astui OPI:n tavallinen pohjalakka, mutta kun seuraavan kerran nettishoppailen, kilahtaa jälleen joku Nail Envy ostoskoriin!

5. Exuviance Soothing Lotion* oli mukana reissussa ja loppui juuri matkan toiseksi viimeisenä päivänä. Exuviancen matkapakkauksia olen aiemmillakin reissuilla pitänyt mukana, sillä ne sisältävät liudan hyviä tuotteita juuri oikeissa koissa! Exuviancen kasvovettä olen käyttänyt ennenkin ja pidän erityisesti siitä, miten raikkaan ja hengittävän oloiseksi se jättää ihon. Yksi parhaista kasvovesistä, mitä olen käyttänyt!

*saatu blogin kautta

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.