jurlique herbal recovery 7

Olen useasti purnannut siitä, että tehokkaan kasvojen puhdistusaineen löytäminen luonnonkosmetiikasta on hankalaa. Nyt täytynee viimeistään muuttaa kantaa ja sanoa, että se on ollut hankalaa. Luonnonkosmetiikka on ottanut aimoharppauksen tälläkin saralla eteenpäin (kuten vähän kaikessa muussakin niin valikoiman laajuudessa kuin visuaalisessa ilmeessäkin) ja tarjolla on jo useita puhdistustuotteita, jotka tehoavat hyvin myös siihen haastavimpaan, eli silmämeikkiin.

jurlique herbal recovery 06

Tällä hetkellä käytössäni on muutamia blogin kautta saatuja australialaisen Jurliquen tuotteita ja niistä on noussut esiin kaksi ihan ehdotonta suosikkia, joista toinen on juurikin putsari, Balancing Foaming Cleanser.

Tuote on geelimäistä, mutta vaahtoutuu ihanasti ja kyllä, tehoaa myös vesiliukoiseen ripsiväriin mainiosti! Se sopii erinomaisesti rasvaiselle ja sekaiholle, ollen kuitenkin hellävarainen. Plussaa myös riittoisuudesta. Ihan huomaamatta havahduin siihen, että kun aine alkoi käymään vähiin, aloin säästelemään, sillä en haluaisi sen vielä loppuvan. Mutta eihän siinä nyt järkeä, mutta jostain syystä kivojen tuotteiden äärellä haluaa viipyillä mahdollisimman pitkään.

jurlique herbal recovery 2

Toinen suosikiksi kohonnut on Herbal Recovery yövoide, joka tuntuu erityisesti näin kesäkauteen täydelliseltä.

Voide itsessään on hauskalla tavalla kevyt ja kosteuttava. Käytän nykyään yleensä aina yövoiteen alla myös seerumia tuomaan lisähoitoa yön ajaksi ja tämä toimii loistavasti seerumien kanssa. Iho ei jää raskaaksi tai tukkoiseksi, vaan miellyttävän raikkaan oloiseksi, hoidetuksi ja pehmeäksi. Sopii hyvin näin 30+ iholle, eli korjaa ja tasoittaa ihoa. Tällaisten lupausten arviointi on toki aina haastavaa, mutta iho kieltämättä tuntuu aamulla ihanan pehmeältä ja voiteen hellävaraisuus sekä hengittävyys miellyttää.

jurlique balancing foaming cleanser 1

Ja kun suosikeista puhutaan, täytyy myös hehkuttaa kuvissa vilahtavia lasejani. Mitä enemmän sovittelen niitä, sitä enemmän niistä pidän. En malta odottaa, että saan ne mukaan asukuviin!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.