Otsikkoon kirjoitin vuosiluvuksi 2017 ja sitten ajatus katkesi. Ehkä se johtui siitä, että tänään oli tarkoitus olla lomapäivä, mutta päivätöiden päättyessä ensi viikolla olikin vielä sen verran tehtävää, että olen istunut osan päivästä työkoneen äärellä. Ajastus alkoi kulkea vasta kun tein kevyen iltalenkin ja sain uutta virtaa itseeni. Sen jälkeen vasta vuosilukuvirheenkin huomasin. Hyvä muistutus itselle, että kun työ siirtyy entistä enemmän kotona tehtäväksi, täytyy muistaa ottaa happihyppelyitä ja muutenkin kotoa poistumisia välissä niin mieli pysyy virkeänä.

Mutta ei mennä asioiden edelle vaan palataan vähän taaksepäin, nimittäin viime kuussa loppuneisiin tuotteisiin, joita huomattavasti vähemmän kuin edeltävässä kuussa. Kesä on yleensä aikaa, jolloin kosmetiikkaa ja meikkiä käyttää vähemmän, joten ehkäpä se näkyi jo kesäkuussa.

1 Niki Newd Skin Velvet* ja Skin Cream* ovat kotimaista tuorekosmetiikkaa, josta kirjoittelinkin enemmän ihan vähän aikaa sitten. Skin Cream nousi suosikikseni kaikista testaamistani Niki Newdin tuotteista. Se on koostumukseltaan miellyttävä ja hyvin imeytyvä, sopii erinomaisesti meikin alle. Ainoa miinus siinä saattaa olla jääkaapissa säilytettävyys. Myös Skin Velvet -seerumi oli mainio yökäytössä. Kosteuttava kevyesti öljymäinen tuote, jossa mieto ruohoinen tuoksu.

2. LUSH 1000 Millihelens Jellykasvonaamio* viehätti lapsenmielistä sieluani. Hyytelömäinen vihreä taikapähkinää sisältävä naamio, joka käsissä pyörivin liikkein hieroessa muutti koostumustaan pehmeäksi massaksi. Ehdottomasti hauska käyttää, mutta ei mitenkään erityisen tehokas. Naamio on siis puhdistava, mutta ei voimakas, eli sopi hyvin pintakuivuuteenkin taittuvalle iholle ilman kuivattavaa tunnetta. Tuote on valmistettu Suomessa ja pakattu kierrätysmuovista valmistettuun rasiaan, joten isot plussat siitä. Säilyvyys parisen kuukautta, joten kannattaa napata heti käyttöön!

3. BioEffect Volcanic Exfoliator* oli pienoinen pettymys. Odotin paljon jo ihan sen takia, että BioEffectin kasvoseerumi on yksi parhaista käyttämistäni kosmetiikkatuotteista ikinä ja myös siksi, että kirkas geelimäinen pieniä laavahippuja sisältävä aine näytti varsin kauniille kädelle pursottaessa. Käytössä kuitenkin tuote osoittautui pettymykseksi. Kuorivat laavahiput tuntuivat olevan harvassa, kovia ja melko teräviä. Kun ymmärsin käyttää tuotetta kerralla selvästi enemmän, tuntu iholla parani ja voide vaahtoutui kevyesti. Toisaalta tuntui vähän hassulle, että hintavampaa ainetta pitäisi joutua käyttämään selvästi kilpailevia kuorinta-aineita enemmän. Omalla kohdalla ei siis valitettavasti jatkoon.

4. NIVEA Refining Clear-up Strips on kuulunut luottotuotteisiin jo vuosia. Kehuin tätä miehellekin, mikä sai aikaan sen, että olen saanut ihan lyhyen ajan sisään jo pariin otteeseen utelua, että joskohan olisin ostanut näitä lisää, että hänkin voisi kokeilla. Pitäisi siis muistaa käydä ostamassa täydennystä. Kun laittaa suihkun jälkeen pehmenneelle iholle, laput poistaa ihan superhyvin mustapäät ja on suorastaan pelottavaa huomata, kuinka paljon ja tiuhaan niitä onkaan. Harmillisesti toki mustapäät tulevat takaisin, mutta säännöllisesti käytettynä tuottaa sekä tyydytystä että freesaa ihoa.

5. Lily Lolo Mineral Blusher, sävy Clementine on tosi kaunis persikkainen ja luonnollisen sävyinen poskipuna, jota käytän mieluiten näin kesäkautena kun meikki muutenkin talvea on kevyempi. Lily Lolon poskipunissa (kuten muissakin testaamissani tuotteissa) on ihan superhyvä pigmentti ja tämäkin tuote on kestänyt käytössä ikuisuuden, eli hinta-laatusuhde todella kohdallaan. Jos ei ole tottunut jauhemaisiin tuotteisiin, niin se toki saattaa olla juuri tässä miinus, mutta itse en sitä vierasta.

6. Gaya Mineral Makeup*oli tosi positiivinen ylläri ja on ollut kovassa arkikäytössä. Gaya on Italiassa valmistettu ja (ainakin) Suomessa apteekeissa myytävä sarja. Sävy MF-5 oli juuri sopiva itselle ja pohja miellyttävän matta. Riittoisa tuote, joka on kestänyt hyvin arkikäytössä. Lämmin suositus jos tykkää irtomineraalipohjista! Sarja on muuten vegaaninen huulipunia lukuun ottamatta (sisältävät mehiläisvahaa).

*tuote saatu blogin kautta

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Mulla kävi ton Lushin Millihelens-naamion kanssa niin, että en kans ollut mitenkään vaikuttunut siitä, ja lopulta se jäi käyttämättä silleen, että kun seuraavan kerran kurkistin purnukkaan, siellä ei ollut enää jellyä, vaan kovaksi kuivettunut möykky :-D Lushilla on monia hyviä tuotteita, mutta tää ei kyllä kuulunut niihin, joita tilaisin uudestaan.

Vastaa

Ou nou! :D Ymmärrän kyllä, eihän tuo itse aine tunnu mitenkään ihmeelliselle iholla! Mun sisäiseen lapseeni vetosi tuotteen hauska koostumus, tai sen olomuodon muutos, mikä teki siitä kivan käyttää. Se toki on ihan eri asia kuin vaikuttavuus :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.