Poikkesin torstaina kaimani kanssa tutustumassa Neal’s Yard Remediesin uutuuksiin aivan ihanassa Café Andantessa. Olen satunnaisesti viipottanut Fredrikinkadulla sijaitsevan Andanten ohi, mutten ole ikinä oikeasti pysähtynyt tsekkaamaan mitä sisällä on, vaikka ehdottomasti olisi pitänyt. Niille joille paikka ei ole tuttu, niin kyseessä on siis mielettömän söpö kahvilan ja kukkakaupan yhdistelmä, vähän sellaista Fleuriste-henkeä, eli tosi viehättävä! Googlailemalla selvisi, että valikoimaan kuuluu myös pöytiin tarjoiltava brunssi, joka siis on aivan ehdottomasti joku viikonloppu testattava! Tällä kertaa oli luonnonkosmetiikkamerkille sopivasti tarjolla raakakakkuja ja muita marjaisia sekä hedelmäisiä herkkuja.

neals yard remedies 01cafe andante 3andante cafecafe andante 01

Neal’s Yard Remediesiin tutustuin ekan kerran joskus reilu vuosi sitten, mutta vasta viime syksystä asti merkki on ollut, jos nyt ei päivittäisessä niin ainakin viikottaisessa käytössä, eli vakinäky kylppärissämme. Ensimmäisenä tutustuin hiustuotteisiin, mutta ne, kuten vielä mikään luonnonkosmetiikkatuote, ei ole tarjonnut riittävästi hoivaa kuiville ja käsitellyille hiuksilleni, niinpä löysin merkin kunnolla vasta kun siirryin ihonhoitopuolelle. Neal’s Yard Remediesin tuotevalikoima on valtava ja nyt lehdistöpäivässä oli esillä ihania ruusuisia uutuuksia kropalle ja kasvoille, jotka odottavat kauniisti pakattuina (tietty) tulevaa käyttöä. Sitä ennen pitäisi saada tuhottua pari jonossa olevaa kropparasvaa ja nykyiset ainakin viisi kasvoseerumia. Kröhöm, hieman kertynyt näitä avonaisia purtiloita.

Pieni kemisti sisälläni heräsi henkiin kun lehdistötilaisuudessa päästiin valmistamaan oma arganiapohjainen kasvoöljy ja suihkugeeli, ihan mahtavaa päästä rakentamaan oma seos! Suihkugeeliin ujutin energisoivia aromaattisia tuoksuja ja öljy taas sai kylkeen ekstrahoivaa tarjoavia ainesosia. Nyt en malta odottaa, että miltä omat uudet kosmetiikkatuotteet tuntuvat. Arganiaöljyn nimeenhän olen vannonut jo vuosia ja sitä(kin) edelleenkin löytyy kylppäristämme. Jos hiusöljyjä olen tajunnut tähän asti miksailla jätettävien hoitoaineiden kanssa niin koin nyt vasta herätyksen sen suhteen, että samoinhan öljyjä voi sekoitella voiteeseen myös ihonhoidossa. Otinkin vinkistä opiksi ja olen nyt edellisinä iltoina lisännyt pari tippaa öljyä kasvovoiteeni sekaan. Ei hullumpaa!

neals yard remedies 5neals yard remedies 9raakakakkuneals yard remedies 1

Neal’s Yard Remediesiä myy ainakin Jolie ja Naturelle.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Ainakin pakkaukset näyttävät kauniilta, joten täytyy ehkä kokeilla. Kahvila näyttää tosi kivalta. Itse kuljen päivittäin hauskan näköisten kahviloiden ohitse, mutta aina on muka liian kiire mennä sisään ja istahtaa kupilliselle kahvia . . .

Suloista sunnuntaita ! Sinulle on haaste blogissani.

Vastaa

Suosittelen kyllä, ne Neal’s Yardin ihonhoitotuotteet mitä olen ehtinyt testaamaan, ovat olleet kyllä tosi mainioita! :)

Oi kiitos haasteesta, täytyypä käydä heti kurkkaamassa!!

Ihanaa viikonlopun jatkoa! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.