Joulukuussa tuntui tyhjentyvän moni purkki ja vieläpä usea varsin hyvä tuote, joiden loppuminen jätti pienen loven arkikosmetiikkaan ja aiheutti lisäyksen ostoslistaan. Tässä siis tuttu yhteenveto viime kuussa loppuun kulutettuihin tuotteisiin!

clarins eye 1

1. Isa Dora Flashing Volume -ripsiväriä olen hehkuttanut jo niin monta kertaa, ettei ehkä enää tarvitse. Kiistämättä luottotuote! Tässä kuussa tosin testissä on uusi ripsari, josta kuulette tuonnempana kokemuksia – hyvä haastaakin itsensä välillä tutusta ja turvallisesta kokeilemaan uutta, vaikka olisikin kyse vain meikeistä. ;)

2. Lumene Touch of Radiance* -valokynä oli näppärä perustuote. Peitti hyvin ja toi himpun verran valoa, sopikin hyvin silmän ympärillä käytettäväksi! Ei horjuttanut YSL:n valokynän asemaa, mutta ajoi kiitettävästi asiansa arkikäytössä. Plussaa kauniista pakkauksesta!

3. Clarins Eye Contour Gel osoittautui loistavaksi silmänympärysvoiteeksi kaltaiselleni silmänympärysihon turvotuksesta kärsivälle. Tuote oli niin erinomainen, että tämän loputtua käytin parin viikon ajan muita tuotteita, kunnes luovutin ja koukkasin Stockalta hakemassa uuden geelin. Hillitsee siis selvästi turvotusta!

4. Sensai Loose Powder oli todella riittoisa ja ylellisen tuntuinen irtopuuteri. Erittäin miellyttävä ja koostumukseltaan ihanan hienojakoinen, kuin helmipuuteria ilman hohtoa. Tykkäsin todella!

gilette satin 1

5. Gillette Satin Care Shave Gel oli hellävarainen ja erittäin riittoisa vaahtoava ihokarvojenajogeeli. Kokonsa puolesta kulki näppärästi matkoilla mukana. Ei valittamista, hyvä perustuote!

6. Yotuel Pharma B5* -hammastahna taitaa olla Yotuelin tuotteista suosikkini. Loistava hammastahna, johon en kyllästy! Lisää Yotuelin tuotteista täällä.

7. Schwarzkopf Bonacure CC Thermo Protective Color Freeze* -tuotteesta tykkäsin tosi paljon. Jätettävä hoitotuote tuntui ja tuoksui miellyttävältä ja jätti hiukset hoidetuiksi ja helposti käsiteltäviksi. Yhdistin tätä usein hiusöljyyn, mutta toimii mainiosti yksinäänkin. Plussaa lämpösuojan sisältymisestä!

8. Biozell Arganiaöljy eliksiirin* voi kai nähdä jo kuuluvan hiustenhoidon luottotteisiini, niin monta tällaista olen vuosien varrella ehtinyt käyttää! Toimii tosi hyvin voidemaiseen jätettävään hoitoaineeseen yhdistettynä tai ihan sellaisenaan. Kompaktin kokoisena kulkee hyvin reissuilla mukana.

herbina fresh 2

9. Olen huomannut, että puhdistusvaahdot tuntuvat ehkä eniten itselle sopivimmalta puhdistusainetyypiltä, niissä kun usein yhdistyy miellyttävä tuntu tehokkuuteen. Herbina Freash Puhdistusvaahto* osoittautuikin todella oivalliseksi tuotteeksi, jonka hinta-laatusuhde on todella kohdillaan. Poisti hyvin meikin ja tuntui miellyttävältä iholla, ehdottomasti siis sellainen tuote, jonka voisin hankkia uudelleenkin!

10. Yon-Ka Dry Skin Toner* osoittautui käsittämättömän riittoisaksi kasvovedeksi. En usko, että yksikään kasvovesi on aiemmin kestänyt näin pitkään näin aktiivisessa käytössä, mikä on tietenkin pelkästään hyvä juttu. Ihana raikas tuote ja kaunis eteerinen tuoksu! Lasipullo toi ylellisyyttä, mutta toisaalta taas hankaloitti mukaan ottamista.

11. Joe Blasco Anti-Aging Protective Care* -päivävoiteeseen tykästyin. Voide oli riittoisa, miellyttävän tuntuinen eikä ylellisessä pakkauksessakaan ole valittamista. Sisältää aurinkosuojan ja toimi erinomaisesti meikin alla. Tämän innoittamana otin heti käyttöön toisen Joe Blascon voiteen jos se vaikka osoittautuisi yhtä hyväksi!

himalaya

12. Himalaya Smoothing Foot Scrub* oli ihana! Todella tehokas ja koostumukseltaan ihana kuorinta-aine, jota myönnän käyttäneeni myös sääriä kuorimaan. Ei muovirakeita vaan kuorivaa saksanpähkinää, sekä hoitavaa ananasta ja kookosta. Plussaa huokeasta hinnasta!

13. Nivea Honey&Milk Shower Cream* oli perinteinen suihkugeeli, oikeastaan juuri sellainen kuin voisi olettaakin. Ajoi erinomaisesti asiansa, mutta ilman turhia kikkailuja ja ylimääräistä estetiikkaa. Käytin tätä kuorintahanskan parina sillä vaahtosi hyvin ja helpotti siten hanskan liukuvuutta iholla.

14. Estelle&Thild Spring Rose Blonde Body Wash* oli hellävarainen ja raikkaantuoksuinen vaahtoamaton suihkugeeli. Tykkään Estelle&Thildin tuotteista ja visuaalisesta ilmeestä, tätäkin oli kaikin puolin ilo käyttää. Sertifioitu luomutuote.

15. Matrix So Silver Shampoo osoittautui kivan tehokkaaksi hopeashampooksi. Sävy on hyvin tumman violetti ja annoin shampoon vielä usein vaikuttaa vähän pidempään, jolloin vaikutus keltaisuutta taittamaan oli entistä parempi. Tykkäsin!

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Estella ja Thild on kyllä sarja, johan haluan tutustua lisää. Kiva lukea aina näitä roskapostauksia, toisen roska voi olla toisen aarre;)

Vastaa

Kiva kuulla, että tykkäät! Ja tuo Estelle&Thild on kyllä mainio niin sisäisesti kuin ulkoisesti! Merkiltä löytyy monta hyvää tuotetta, kuten kasvovesi :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.