Jokunen vuosi sitten Islannissa käydessä ihastelin paikallisen kosmetiikan määrää ja estetiikkaa. Erityiseti iskin silmäni kauniiseen luonnonkosmetiikkamerkkiin Sóleyhin ja pohdin, mahtaakohan se joku päivä ihan kunnolla lähteä valloittamaan maailmaa. Ja kyllä! Olisikin ollut sääli, jos Sóley olisi jäänyt vain islantilaisten salaisuudeksi.

Eilen poikkesin lanseeraustilaisuudessa, joten nyt se on myös virallisesti rantautunut Suomeen. Tänään jumpassa käydessä bongasin Helsingin Stockalta hissien kupeessa pop up -myyntipisteen, joten ainakin siellä voi jo käydä hypistelemässä ihania tuotteita.

soley 2

Tuotteet sisältävät yrttejä ja öljyjä Islannin luonnosta ja brändin perustaja Sóley Elíasdóttir kerää edelleen osan yrteistä itse. Tuotteet valmistetaan pikkuisessa 300 hengen kylässä ja reseptit pohjaavat suvun naisten tietotaitoon luonnon antimien parantavista sekä rauhoittavista voimista.

Vaikka brändi itsessään näyttää ylelliseltä, tuli pressitilaisuudessa oikeastaan tunne hyvinkin kotoisasta ja konstailemattomasta merkistä. Hyviä raaka-aineita, ihania koostumuksia ja esteettisiä pakkauksia. Pakkauksia muistan hypistelleeni ja testailleeni jo vuosia sitten useassa kolkassa Islantia, niissä vallitsee ihana eheys aina koko tuotevalikoimasta yksittäisten tuotteiden pahvipakkauksista tuotteisiin. Kerrassaan ihastuttavaa. Nappasin jo saman tien pieneen lasipurkkiin kätketyn kuorintavoiteen käyttöön, enkä malta odottaa, että pääsen tutustumaan lähemmin myös muihin tuotteisiin.

Islantilaisista merkeistä puhuttaessa ei muuten sovi unohtaa Bioeffectiä, todella loistavia tuotteita, joita suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

soley 7

Tuotteet saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hei Anna-Maria en tiedä oletko kiinnostunut urheilusta,mutta tässä tiedote viasat urheilu vapaasti katsottavissa 3.2-6.2 välisenä aikana. Täytän sunnuntaina 42:)

Vastaa

Kiitos tiedosta! :) Ja myöhästyneet synttärionnittelut!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.