Tiesittekö, että bloginaapurinani on varsinainen ripsiekspertti? En minäkään tiennyt, kunnes tutustuin Life is Beautiful -blogin Reettaan paremmin ja huomasin, että hän on loihtinut työkseen ripsiä jo viimeisen kuuden vuoden ajan omassa liikkeessään Salossa sekä nyt myös täällä Helsingissä Bio Sculpturen tiloissa Kampissa. Innostuin aiheesta ja kun Reetta kysäisi, että haluaisinko tulla kokeilemaan ripsipidennyksiä pienen yhteistyön puitteissa, vastausta ei tarvinnut miettiä kahdesti. Sen lisäksi tietenkin, että on ollut hauska kokeilla ripsiä uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen, on myös ilo nostaa esiin ihanaa ihmistä ja tietenkin kokenutta yrittäjää!

reetta e 2ripsipidennykset 09

Reetta on laittanut ripseni nyt kahdesti, ekalla kerralla tehtiin vähän lyhyemmillä pidennyksillä ja nyt viime kerralla tuotiin mittaan pari milliä lisää ja tykkään tästä pituudesta todella paljon (10-12mm)!

Pidennykset ovat pysyneet nyt paljon paremmin kuin aiemmin, ehkäpä tässä asiassa näkyy Reetan ammattitaito tai toki voi olla, että materiaalitkin ovat vuosien saatossa kehittyneet. Alussa oli hassu olo, ripset näyttivät hienoilta, mutta en oikein tiennyt miten niiden kanssa elää. Tuijottelin peilistä uusia räpsyjä, mutta kasvojen pesu vaikutti taitolajilta. Onneksi senkin taidon voi oppia ja tekniikka kyllä hioutuu ripsiin tottuessa. Toki ripsipidennysten kanssa täytyy olla varovaisempi kuin mitä omien ripsieni kanssa olisin, mutta toisaalta se korvaantuu sillä houkuttelevalla puolella, että heti herättyä ei näytä ihan niin räjähtäneeltä kuin normaalisti ja aamutoimet nopeutuu. Näin (erittäin) epäaamuihmisenä sitä arvostaa kaikkea, mikä säästää päivän ekoina hetkinä aikaa ja muutenkin helpottaa liikkeelle pääsyä!

Juuri eilen hehkutin ääneen sitä, etten oikein meinaa sisäistää sitä, että meikkaaminen tapahtuu nyt nopeammin ja varaan siihen vielä turhaan ylimääräistä aikaa. Säästää siis kummasti, että periaatteessa meikkipohja ja kulmien ehostaminen riittää huoliteltuun ilmeeseen, kuten vaikkapa näissä tämän postauksen kasvokuvissa, joissa silmissä ei ole yhtään meikkiä, ainoastaan ripsipidennykset. Luulenkin, että musta voisi mainiosti tulla ripsien kesä-/kausikäyttäjä. Reissuilla helppous on valttia ja kesällä muutenkaan ei tee mieli käyttää niin paljon meikkiä, joten ajatus kesäräpsyistä houkuttelee!

reetta e 1ripsipidennykset 06reetta e 3ripsipidennykset 010

Ripsitarjous!

Reetalla on tilaa vielä muutamalle uudelle asiakkaalle Helsingin päässä, niinpä nyt olisi loistotilaisuus varata aika ripsipidennykseen! Jos varaat ripsien ensilaiton jollekin seuraavista päivistä; pe 24.4, pe 8.5 tai pe 22.5 saat sen hintaan 75 € (norm.120 €), eli huippuhyvä etu kyseessä! HUOM: tarjous umpeutunut.
Ajan voit varata numerosta 044-277 9646 ja tarjoushinnan saat kun mainitset blogini nimen varauksen yhteydessä! Bio Sculpture hoitola sijaitsee Lönnrotinkadulla Helsingissä.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Onpa todella kauniit ja luonnollisen näköiset ripset. Itse tykkään enemmän juuri luonnollisen näköisistä ripsistä. Näitä kun näkee aika övereiksi vedettyjäkin eikä se minun silmääni ole enää kaunista. Lähinnä naurettavan näköistä, mutta tyylinsä ja makunsa kullakin :) Itselleni en voi ripsiä laitattaa, joten on tyytyminen noihin omiin. Kesällä kun olisi kiva olla vähän ekstraa :)

Vastaa

Oi kiitos, tykkään kanssa tosi paljon! Tuo luonnollisuus oli mullekin tosi tärkeä asia, en halua ripsien herättävän liiaksi huomiota tai näyttävän kenotekoisilta ja muovisilta vaan pikemminkin niin, että tehostavat kauniisti katsetta :) Mutta kuten sanoit, makuja on monia ja kukin tietty tavallaan :)

Vastaa

On kyllä todella hyvän näköiset ripset. Itekin oon vähän haaveillut, mutta saa nähdä jääkö sit vain haaveeksi. Rahaa kun varmaan menis noittenkin hoitamiseen :/

Vastaa

Kiitos kovasti!! Ylläpitoon saa kyllä menemään rahaa, mutta toisaalta vaivattomuus houkuttaa. Osin juuri noiden kulujen takia itse näenkin ripset enemmänkin kausihuvina, kuten vaikka loma-aikaan vaivattomuutta tuomaan tai muiden erityistilanteiden luksuksena. Silloin voi hyvin selvitä yhdellä laitolla tai vain yhdellä tai kahdella huollolla palaten sen jälkeen omiin ripsiin ja laitattaa taas väliaikaisesti kun tekee mieli :)

Vastaa

Todella kauniit ja luonnolliset ripset! Mulla on niin huonoja kokemuksia ripsienpidennyksistä itsellä, et oon viihtynyt omissani jo melkein vuoden päivät. Nyt alko vähän kutkuttelemaan, ehkä mä joskus tuunkin Reetan laitettavaksi ;D

Vastaa

Oi kiitos, mä tykkään kanssa kovasti! Hihi, nyt vaan Reetalle aikaa varaamaan ;)

Vastaa

On kyllä niin nätit ja ihanan luonnolliset! Ei yhtään sellaiset tekoripsimäiset. :) Reissuun kyllä kelpais räpsyttimet, niin ei tarvisi ripsarin kanssa pelleillä..

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.