vienna-airport-03

Jaksan kerta toisensa jälkeen painottaa lentopukeutumisessa mukavuuden tärkeyttä. Lentomatka rasittaa aina kroppaa ja lyhyenkin lennon jälkeen olo on helposti nuhjuinen ja nuutunut, joten niinpä vähintä, mitä voi tehdä on kietoutua mukaviin ja lämpimiin vaatteisiin sekä juoda riittävästi vettä, sillä lentokoneen kuiva ilman vaikuttaa kropan ja ihon nesteytykseen. Itsellä on aina lentokentältä ostettu vesipullo mukana lennoilla siitäkin huolimatta, että vesi sentään on vielä ilmaista lennoilla, mutta näin ei tarvitse odotella juomatarjoilua ja pyytää useaa vesimukia kerralla.

Lisäksi kun on mukavat ja joustavat vaatteet päällä on helompi löytää penkiltä mukava asento sekä mahdollistaa kevyt kehon venyttely lennon aikana. Olenkin jo monesti maininnut, että lentopukeutumiseni ykkösvaruste on villasukat, jotka laitan päälle heti koneeseen noustessa – on yksinkertaisesti paljon mukavampi olla kun pääsee kömpelöistä kengistä eroon.

vienna-airport-005

Tämä asu on keväiseltä paluulennolta Wienistä kotiin ja kokonaisuus on mitä eriparisin, mutta kuitenkin mahdottoman mukava. Paksua trikoota olevat housut ja lämmin villaneule olivat juuri oikeat valinnat koneeseen ja muhkea huivi toimi sekä lisälämmikkeenä että pehmikkeenä.

vienna-airport-02

Bleiseri: Zara / Huivi: Becksöndergaard / Housut: H&M / Nilkkurit: Shoeshibar / Matkalaukku: Samsonite / Käsilaukku: Kate Spade

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.