Tänä vuonna testaamistani itselle uusista sarjoista suurin yllättäjä on ehdottomasti ollut yhdysvaltalainen Philosophy. Myönnettävä on, että epäilin sarjan olevan yksi niistä kauniisti paketoiduista hemmottelutyyppisistä tuotteista, jotka näyttävät kivalta, mutta eivät vakuuta sisältä. Voi että, kuinka väärässä olinkaan! Olen tähän mennessä testannut kolmea Philosophyn tuotetta (kaikki saatu blogin kautta), joista kaksi on noussut ihan ehdottomiksi suosikeikseni ja haastanut aiemmat vakiotuotteeni. Myönnettävä on, etten todella olisi osannut odottaa!

philosophy 2-1

En yleensä ole sitä tyyppiä, joka ei malta olla korkkaamatta uusia tuotteita heti ne käsiin saatuaan, vaan pikemminkin päinvastoin. En halua avata kymmentä samankaltaista purkkia vaan mieluummin käytän yhden loppuun ja siirryn harkitusti seuraavaan tai sitten testailen uutuuksia varovaisesti arkituotteiden rinnalla. Monet tuotteet jäävätkin siihen, vakkarituotteiden varjoon, mutta sitten on niitä, jotka saavat unohtamaan edelliset ja jossain tapauksissa jopa tulevat korvaamaan vanhat suosikit. Usea tuote jää ensimmäiseen kategoriaan, eikä sen kummemmin säväytä, mutta sitten on niitä ihania yllätyksiä, jotka saavat kaltaiseni hitaasti syttyvän ihastumaan. Niin kävi Hope in a Jar -yövoiteen kanssa.

Tykästyin heti koostumukseen, joka on täyteläinen, muttei raskas. Voide hoitaa ja kosteuttaa, ja vaikka iho tuntuukin aamulla ihanan pehmeältä, on silti levityshetki ehkä kaikkein parasta, täyteläinen koostumus nimittäin tuntuu tosi miellyttävältä ja voide sulaa ihanasti ihoon. Tuoksu on mieto ja itselle tulee siitä mieleen limen vivahde, mutta nenäni ei ole kovin tarkka joten se voi yhtä hyvin olla ihan jotain muuta! Joka tapauksessa, mahdottoman miellyttävä tuote, joka tarjoaa iholle kunnolla kosteutta yön aikana.

philosophy 1-1

Innostuttuani yövoiteesta ajattelin avata heti myös Purity made simple 3 in 1 cleanserin. Olin tosin lähes varma, ettei se kuitenkaan toimi, sillä puhdistusainemakuni on todella vaativa ja suurempi osa putsareista ei täytä tarpeitani, niinpä skeptisenä oletin tämän menevän samaan tehottomaan kastiin. Olin väärässä ja hurahdin toistamiseen ihan lyhyen ajan sisään. Purity todella poistaa kaiken vesiliukoisen meikin yhdellä pesukerralla ja jättää ihon todella puhtaaksi. Kuivalle iholle en välttämättä suosittelisi pienesti kuivattavan vaikutuksen takia, mutta seka- tai rasvaiselle iholle on loistava! Koostumus on geelimäinen ja levittyy tosi kivasti, kaiken lisäksi tuote on hirmu riittoisa. Nappasin putsarin mukaan reissuun ja se hoiti asiansa paremmin kuin hyvin, olen aika vakuuttunut, että entinen vakkariputsari on löytänyt korvaajan, sillä hetkeäkään en ole sen perään haikaillut tätä käyttäessäni vaan päinvastoin, huokaisin tyytyväisenä, että kaapista löytyy vielä toinen samanlainen avaamattomana!

Kun pääsin Philosophyn makuun päätin testata myös kehuttua suihkugeeliä ja korkkasin herkullisen Raspberry Sorbet -pullon. En yleensä ole niin suihkugeelien ystävä, joten se saattaa olla osasyynä sihen, etten kokenut mitään sen suurempaa valaistumista tätä käyttäessäni. Toki pullo on hauska ja koostumus on riittoisa ja vaikuttaa poikkeuksellisen täyteläiseltä. Herkullisesta väristäkin plussaa! Odotin voimakkaampaa tuoksua ja vähän petyin mietouteen. Tiedä sitten oliko kyseessä vain tämä vadelmaversio, sillä muistelen kuulleeni erityiskehuja Philosophyn suihkugeeleistä ja niiden tuoksutaivaasta. Tai sitten ongelmana on hajuaistini, jonka heikkoutta epäilen yhtenään. Joka tapauksessa, positiivinen kokemus tuhdin koostumuksensa takia, muttei silti saanut käännytettyä tällaista harvemmin suihkugeelejä käyttävää aktiivikäyttäjäksi!

philosophy sorbet

Philosophyltä rantautui Suomeen (myydään Sokoksissa) yllättävän laajalla valikoimalla, ja näiden kokeilujen jälkeen erilaisten tehotuotteiden testaus alkoi houkuttaa kovasti. Sarjalla on myös kauniita lahjapakkauksia ja kuulemma juuri niiden myötä moni löytää sarjan, eli ihastuttuaan lahjaksi saatuihin tuotteisiin siirtyy asiakkaaksi. Ehkä se kertoo siitä, että kaiken kaikkiaan tosi miellyttävän oloisiin ja viimeisteltyihin tuotteisiin on varsin helppo ihastua!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

9 comments

Vastaa

Osuipa hyvään aikaan tämä postaus; perusputelit alkavat olla tyhjiä (ihme kyllä yhtäaikaisesti), joten voisin hankkia perustuotteet Philosophyltä. Itselläni oli myös hieman epäilevä fiilis, eli että onko kyseessä vain ”taas-uusi-mitäänsanomaton-sarja-kivannäköisissä-purkeissa”, mutta kokemuksiesi pohjalta rohkaistun testaamaan. Aiotko hankkia merkiltä muitakin tuotteita?

Aurinkoista sunnuntaita!

t. Tupuna

Vastaa

Tismalleen sama mielikuva mullakin oli! Tosin varmasti tässäkin, kuten suurimmassa osassa sarjoissa tuntuu olevan niitä hyviä ja sitten lähinnä täytetuotteen oloisia (jossain tietty enemmän ja jossain vähemmän), että pitäisi vain onnistua osumaan niihin helmiin :)

Sarjan seerumit houkuttelee ihan älyttömästi, mutta ne ovat vähän hintavampia, joten tällä hetkellä eivät istu budjettiini. Samoin tykästyin merkin Amazing grace -tuoksuun, jonka ajattelin jossain vaiheessa kiikuttaa kassalle (tosin sillekään ei tällä hetkellä huutaaa tarvetta ole) ja kolmantena kiinnostuksenkohteenani on silmänympärysvoide (sekin on verrattain hintava, mutta toisaalta taas niitä voiteita, mihin mielelläni panostan). Eli olen aika varma, että laajennan sarjan testaamista, mutta toki tarve (ja budjetti, heh) määrittää sitten, että mihin tuotteeseen päädyn! :)

Kiitos, ihanaa sunnuntian jatkoa myös sinulle!! :)

Vastaa

No, kas, meitsikin on tuota Hope in a Jar -purkkia tutkaillut. Ehkäpä, ehkäpä…

Vastaa

Se on kyllä mainio, etenkin jos tykkää käyttää yöllä selvästi kosteuttavampaa ja täyteläisempää voidetta :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.