Olen yllättynyt siitä, kuinka hyvin olen onnistunut vähentämään shoppailua viimeisen vajaan puolen vuoden aikana. Sitä helpottaa kummasti kun ei saata itseään alttiiksi houkutuksille ja haahuile kaupoissa huvin vuoksi – heräteostokset vähenevät kohisten! Päivätöistä pois jäädessä myös peruutin useiden nettikauppojen uutiskirjeet säästyäkseni jatkuvilta tarjous- ja uutuusilmoitusryöpyltä. On nimittäin vähän liiankin helppoa klikkailla uutta ostoskoriin ja tilailla kotiin ”ihan vain sovitettavaksi”! Nyt alennusmyynnit ovat kuitenkin herätelleet jälleen innostusta tarkastella tarjontaa, niinpä matkan jälkeen suuntasin nettikauppojen inspiroivaan maailmaan.

Sehän jo arvataan, mihin se aleselailu johti, tilasin nimittäin muutaman kivan jutun, kuten nämä somat Sofie Schnoorin remmikengät. Olen vastaavan tyylisiä etsinyt jo pidempään, ja yhdet täydellisen näköiset löysinkin jo alkuvuonna, mutta käyttäjäarviot viittailivat niiden olen hirvittävän huonot jalassa, niinpä unohdin koko popot. Vaalea kärki ja musta varsi simppelillä remmillä jäi kuitenkin kummittelemaan mieleen, ja ihastuinkin salamana nämä nähdessäni. Unelmakengissä kärki olisi ollut kokovalkoinen, mutten valita, pilkutettukin on aika soma ja värimaailma kuitenkin tosi helposti yhdisteltävä!

sofie schnoor shoesHauska ylläri tuli eilen vastaan kenkiä ensimäistä kertaa käyttöön ottaessani. Olin kyllä niillä tallustellut hetken kotona ja ihaillut ulkomuotoa, mutta ilmeisesti en kertaakaan tullut katsoneeksi pohjaa, sillä niitä jakoihin ujuttaessani aamuauringon aikaansaama välkähdys sai kurkkaamaan pohjaa, josta paljastui keskipohjan peittävä glitterikuorrutus. En tiedä yksityiskohdan käytännöllisyydestä, mutta ainakin huumaavan soma se on! Heh, nyt niissä on vähän kaikkea; pilkkuja, karvaa, mokkaa ja glitteriä! Siitä huolimatta kuvailisin niitä klassisiksi ja toivon niiden osoittautuvan yhtä monikäyttöisiksi kuin toivon.

sofie schnoor 2-2sofie schnoor 1-2

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Voihan glitteri! Aika yllättävä löytö :-D Ei siinä mitään, kunhan pysyvät kiltisti pohjassa eivätkä jätä perääsi kiiltävää vanaa… No, en usko, että niin käy. Itse ostin joskus pikkujouluihin huokeahkon glitteripuseron ja voi taivas, mua loppuillasta hävetti, sillä joka paikka missä olin kävellyt, oli täynnänsä sitä helskutin punaista kimalletta. Juhlapaikka oli vanha, arvokas kartano, joten tunsin itseni jokseenkin täydelliseksi aasiksi :-D

Vastaa

Voi eikä, voin niin kuvitella tilanteen! :D Todella toivon, etteivät nämä ole sellainen parin käyttökerran glitteri-ihanuus, jonka jälkeen joko kaikki on kadulla vanana perässä tai vaihtoehtoisesti karhea glitteri imaise itseensä kaikkea roskaa ja hiekkaa, mitä nyt kadulla sattuu vastaan tulemaan :)

Vastaa

Upeat! Mistä ostit?

Vastaa

Nämä löytyi Booztin alesta, taitaa vieläkin olla samoja popoja myynnissä! :)

Vastaa

On kyllä hienot, taidan käydä tsekkaamassa. :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.