Saahan lauantain näinkin käytettyä; nukkumalla pitkään, rauhassa aamukahvia juoden ja roikkuen läpi keskipäivän valoisat tunnit ystävän kanssa fb:n chatissä kaikesta kivasta jutellen. Sen jälkeen olikin jo aika iltapäiväkahville ja eipä tässä enää ole kuin muutama tunti ennen kuin suunnataan illallistamaan ystäväpariskunnan kanssa, eli just sopivasti aikaa päivittää blogi ja vetäytyä vaatekaappien äärelle miettimään mitä laittaa päälle. Ai juu, ja kynnetkin voisi lakata. Olen viettänyt kynsilakkavapaata viikkoa, mutta näin lauantai-illan kunniaksi taidan valkata jonkun kivan sävyn kynsiä koristamaan.

Asukuvien suhteen ollaan huonolla tolalla kiitos vielä jatkuvan talven sekä hämärän. Tältä viikolta ei siis (vielä ainakaan) yhtään uusia asukuvia, mutta käytetään näitä viime sunnuntaisia. Asu muodostui puhtaasti kokeilufiiliksellä eikä siinä ole mitään harkittua. Eipä se lemppareihinikaan lukeudu, mutta tulipahan koe ajettua sekä uusi viininpunainen huulipuna että viitta, jota olen hinkunut käyttöön jo tovin, mutta kaikkina muina päivinä on ollut liian kylmä sille sellaisenaan paitsi juuri tuona kyseisenä.

black cape 28black cape 04black cape 29-6Neule: Zara / Viitta: Marks & Spencer, saatu blogin kautta / Käsineet: Ted Baker / Nahkahame: Zara / Nilkkurit: Gaudi / Hattu: H&M

Aivan ihanaa, että olette käyneet aktiivisesti klikkailemassa vastauksia lukijakyselyyn! Vielä on aikaa, joten jos et ole vielä ehtinyt täyttää pientä kyselylomaketta, niin olisi mielettömän upeaa, jos jaksaisit sen tehdä!

Ihanaa lauantaita kaikille! :)

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

14 comments

Vastaa

Näytät kohtalokkaalta naiselta! Upea asu ja hattu on tosi tyylikäs.

Vastaa

Hih, kiitti! Mulle tuli tästä jotenkin dramaattinen olo, vähän ehkä liian dramaattinen omaan makuun, mutta hauska kokeilu :)

Vastaa

On tainnut mennä pullat ja vellit sekaisin!
Juokseppa noin 100 m videolla noilla lääpysköillä ja istu tunti kiviportailla! Et sä missään Pariisissa tms. asu!
Pahoittelen ei voi pitää. <Ja mihin tota lookkia edes tarvii

Vastaa

Whaat? :D Sen ymmärrän, ettei pidä, se on ihan ok! Mutta myönnän, että muita kommentin kohtia en sitten ymmärtänytkään, tai en ainakaan ajatusketjua niiden takana :)

Vastaa

Näitä kommentien ”helmiä” lukiessa ei voi ymmärtää mihin ihminen sanojensa takana oikein pyrkii. Paitsi olemaan ilkeä ja mahdollisesti pahoittamaan mielen. Jos haluaa antaa negatiivista palautetta, niin eikö voisi senkin tehdä asiallisesti. Pienin vaatimus lienee, että edes ymmärrettävästi :) Tuo kommentti kaikessa ihmeellisyydessään on jo lähes huvittava.

Itse asusta. Asu on kyllä aika dramaattinen, mutta tyylikäs. Nyt meni todella kauas omasta perus(juntti)tyylistäni, mutta ei voi kuin ihailla miten osaat ja uskallat yhdistellä eri palasia näyttäväksi kokonaisuudeksi. Vaikkei Pariisissa ollakaan :D

Vastaa

No voi niinpä! Tahallinen ilkeily on jotain mitä en vain millään pysty ymmärtämään ja vaikea kuvitella hyödyttääkö se yhtään ketään, tuleeko jollekin ihan oikeasti parempi olo muille ilkeilystä? Hehe, mulle ainakin tulee maailman hirvein olo, jos edes epäilen sanoneeni vahingossa jotain siten, että olisi tulkittavissa ikävästi, puhumattakaan, että voisin kuvitella olevani tahallisesti asiaton :) Huoh, meitä on moneksi.

Hih, kiitti! En ole vielä päättänyt pidänkö itse asusta vai en :D Juuri tuo pieni dramatiikka ei ihan tunnu omalta, mutta toisaalta on kiva kokeilla erilaisia suuntia ja tyylejä! Elementeistä siis tykkään yksistään, mutta samalla kaipaan kokonaisuuteen vähän pehmeyttä :)

Kiitos ihanasta kommentistasi ja rentouttavaa sunnuntain jatkoa <3

Vastaa

Muahhahhaa tuota yhtä anonyymikommenttia, en ehkä kestä :`D
Asu on aivan upea! Mä haluaisin olla just tuollainen kohtalokas kaunotar, ja niin haluaisin tuollaiset hanskat. Oot upea, puspus <3

Vastaa

Haha, niinpä! Jouduin lukemaan pariin kertaan eikä silti kommentti ihan auennut :D

Kiitos muru <3

Vastaa

Upea olet, kuten aina! Musta on hienoa että uskallat pukeutua persoonallisesti ja kokeilla rohkeasti erilaisia asuja! :) t. Tylsästi ja turvallisesti pukeutuva :D

Vastaa

Oi, kiitos kovasti! Olipa kivasti sanottu <3 Ihanaa sunnuntain jatkoa!! :)

Vastaa

Vau, ei voi kyllä muuta sanoa! Oot upea!:)

Vastaa

Kiitos ihana! <3

Vastaa

Hanskat ovat kiva yksityiskohta asussasi. Jokainen nainen tarvitsee pienen ripauksen pantteria ja glitteriä :)

Vastaa

Kiitos kovasti kivasta kommentistasi!! Ihanaa sunnuntain jatkoa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.