Jätin Wieniin pakkaamisen ihan viime tippaan, missä sinällään ei ole mitään uutta. Siitä tosin ei voi syyttää vain kiirettä ja saamattamuutta vaan myös tietämättömyyttä, sillä vaikka kuinka kurkin Wienin säätiedotteita eivät ne oikein antaneet selkeää kuvaa tulevista päivistä ja niinpä en oikein tiennyt mitä ottaa mukaan. Viime keväänähän olin Wienissä tismalleen samaan aikaan ja voi että, mitkä kelit silloin olikaan! Kaupungilla pärjäsi t-paidassa ja aurinko lämmitti ihanasti. Nyt säätiedotteet lupailivat kovin liukuvia lämpötiloja ja ennusteetkin elivät melkein päivittäin, niinpä odotin aina viime hetkille asti saadakseni mahdollisimman tarkkoja arvioita, mutta eivätpä ne silti ihan pitäneet paikkaansa.

Vielä viisi minuuttia ennen kentälle lähtöä soitin isäni vaimolle ja yritin saada vastausta kysymykseen, pärjääkö bleiserillä vai pitäisikö kuitenkin ottaa trenssi mukaan. Sain vastauksen, että lämmintä on ollut, niinpä päädyin bleiseriin, mutta ihan varmuuden vuoksi nappasin kuitenkin tekoturkisliivin matkaan. Hyvä niin, sillä säät eivät todellakaan suosineet. Vielä muutamaa päivää aiemmin oli kyllä ollut lämmin, mutta ei enää, päinvastoin, oli kuulemma todella poikkeuksellisen kylmä. Pureva tuuli jäähdytti kaupungin ja vaihtelevasti taivaalta tuli vettä, räntää, rakeita tai pilkahdus aurinkoa. Pääsääntöisesti kuitenkin ensin mainittuja. Ei siis todellakaan imartelevat ilmat. Mutta ne hetket kun aurinko paistoi, oli lämmin, harmi vain, että ne kerrat jäivät vähiin.

Niinpä turkisliiville oli käyttöä, se lämmitti mukavasti ja toimi näppärästi bleiserin päällä. Pelkällä bleiserillä pärjäsi lämpimämmässä ja vähätuulisemmassa Grazissa, mutta Wienin tienoilla liivi oli useimpina päivinä välttämätön. Täytyy siis taas liputtaa kerrostettavien ja monikäyttöisten matkavaatteiden tärkeyttä!

vienna outfit 7vienna outfit 11vienna outfit 32vienna outfitvienna outfit 34vienna outfit 02Bleiseri: Zara / Tekoturksiliivi: Only / Nahkahame: Zara / Pusero: Zara / Nilkkurit: Shoeshibar / Laukku: Marc Jacobs / Vyö: Nini’s / Aurinkolasit: Versace

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Olen menossa ensi viikolla NYCiin ja ihan sama ongelma! Ennusteet lupaavat 6-19 asteen viikkoa, joten en tosiaan tiedä mitä pakkaisin mukaan. Onneksi aikaa on vielä sääennusteen tarkentua.
Sun asu on taas niin kiva, voi kunpa osaisin pukeutua yhtä huolettoman huolellisesti. Toki tarvitsisin myös nuo sääret, että helma voisi lyhentyä :)

Vastaa

Voi eikä, tuo on kyllä ihan valtava heitto – käytännössä siis voi olla tosi lämmin tai tosi kylmä :D Mutta hei, miten ihana reissu edessäsi! NYCi on mulla kestohaavekohteena, aivan ihana kaupunki!! Vähän kades siis olen ;) Nauti matkasta ja toivottavasti säät suosivat!!

Vastaa

Voi muru miten oot kaunis! Upeammaksi tulet aina vaan.
Mä pakkasin jo talvivaatteet pois – optimisti kun olen :D (ja kohta varmaan vilustunut sellainen.)

Vastaa

Voi ihana sinä, kiitos muru!! <3 <3 Hihi, ehkä munkin pitäisi vaan rohkeasti siirtää ne varastoon, tuskinpa tässä nyt enää pahoja (eihän??) takatalvia tulee :D

Vastaa

En tajua miten pärjäsit noissa vaatteissa :o Olin itse nyt samaan aikaan Wienissä, ja siellä oli todella kylmä! Mulla oli villakangastakki, ja harmittelin etten ottanut toppatakkia. Pipo oli myös aivan pakollinen. Hyvältähän tuo asu näyttää, mutta olisin kuollut hypotermiaan :)

Vastaa

Siellä oli kyllä pahimmillaan tosi viimaista! Välillä oli ihan ok, joinain hetkinä jopa lämmin ja toisina jäätävää – ihan älytöntä ailahtelevuutta! Pärjäsin kyllä yllättävän hyvin, mutta ilman karvaliivia (ja lämmintä huivia sekä sormikkaita) olisin kyllä jäätynyt minäkin :D

Vastaa

Superkaunis asu!

Vastaa

Kiitos kovasti!! :)

Vastaa

Ihana asu, passaa ihan täydellisesti sinulle. Varsinkin tuo liivi on ihana… etsin itselleni tuollaista koko talven kokeillen kaikkia vastaantulevia yksilöitä, ja tulin siihen lopputulokseen että näytän kaikissa niissä ihan kamalalta kun olen niin lyhyt ja oikeastaan vyötärö/yläkroppa on minulla se korostettavampi puoli. Sinulle tuo sopii tosi upeasti kun olet niin pitkä ja hoikka! :)

Vastaa

Voi kiitos kovasti!! Tiedätkö, mulla oli ihan sama fiilis kun vastaavia turkisliivejä kokeilin – tunnuin näyttävän suurimmassa osassa ihan tasapaksulle, tai sitten hassun yläpainotteiselta. Tämä oli oikeastaan eka, joka kolahti, mutta silti välillä tulee vähän paksu fiilis tämänkin kanssa kun karva on niin muhkeaa ja linja kuitenkin varsin suora :) Niinpä onkin tosi kiva kuulla, että toimii siitäkin huolimatta, että itsestä välillä tuntuu vähän hassulta :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.