Blogeja on kiertänyt haaste, jossa on pyydetty kertomaan, mikä on parasta juuri nyt. Minäkin olen tullut haastetuksi, mutta noh, tää on tätä. Toisaalta, jos kivasta blogipäivästä kirjoittamiseen meni pari viikkoa niin ehkäpä tämä on sitten ihan linjassa näiden muidenkin viiveiden kanssa… Kivoja vastauksia samaan haasteeseen voi päivän piristeeksi käydä lukemassa vaikka meidän Bellojen bloggaajilta Reetalta, Elsalta ja Jonnalta, tai sitten haasteen lähettäneeltä Anskulta.

coffee cup 1

Mutta mikä sitten on minusta parasta juuri nyt?

Voi, vaikka mikä!

Ehdottomasti tämän päivän ihanan rauhallinen aamu ja oikeastaan muutoinkin varsin kiireetön päivä, jollaista ei sitten olekaan edessä ennen sunnuntaita, siksipä olen nauttinut tänään erityisen paljon olostani.

Ihana auringonpaiste! Fiilis on ollut korkealla kun ulkona on paistanut aurinko. Kipakka tuulikaan ei ole haitannut kun on ollut niin kivan kirkasta!

Uusi ihana matkalaukku, jonka juuri hetki sitten kävin hakemassa. Ja tietenkin myös se, että puolentoista kuukauden päästä pääsen sitä pakkamaan! Ai mille reissulle? Äh, sekin on unohtunut kertoa. Mutta huomenna?

Pienet asiat. Hyvä päiväkahvi, postista tipahtanut pakettilappu pitkään odotettuun lähetykseen, jääkaapista löytyneet suklaapalat ja babyporkkanat (kyllä, molemmat herkkuani), verokuoresta paljastunut positiivinen yllätys (ei nyt sentään palautuksia tule, mutta pienemmät mätkyt kuin ehdin jo painajaisissani pelätä – pessimisti ei pety ja näin negatiivinenkin asia saadaan käännettyä positiiviseen, heh) ja tietty bonuksena tynkäviikko.

Ja siten isommat asiat, kuten asioiden eteneminen. ”Piiloprojektini” etenee kovaa vauhtia ja käytännössä tällä hetkellä on monta rautaa tulessa (siksipä blogissakin tällä hetkellä viiveitä vähän kaikessa, pahoittelut siitä!), mutta voi että, ette arvaakaan kuinka odotan, että pääsen paljastamaan mitä olen tässä viime aikoina puuhaillut! Olen niin täpinöissäni, mutta vielä on vähän aikaa maltettava!

coffee cup 2

Ihanaa päivää kaikille!!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.