• Naurahdin ironisesti, että puolestani vuosi saisi olla jo pulkassa. Tiedän, vuoden teoriassa hehkuvin aika on vasta aluillaan, mutta oma mieli on laahannut maata niin, että olen pahoitellut varmaan jokaiselle viime päivien aikana tapaamalleni ihmiselle olevani huonoa seuraa.
 • Havahduin siihen, kuinka vähän viikonloppuja näissä kesäkuukausissa onkaan. Apua.
 • Korkkasin museokortin Amos Andersonin taidemuseolla. Ja se on kuulkaas vasta alkua!

red lips 01

 • Ihmettelin, missä on luvattu myrsky. Aamun sadekuuro vaihtui auringonpaisteeksi ja mukana oli vain sadesään asusteet. Metafora elämästäni; kun paistaa, olen varautunut myrskyyn ja kun on aurinkolasit ja kesähame päällä, kylmä tuuli repii ja sade kaatuu niskaan. Haha, tiedän, en ole järin pirteällä tuulella.
 • Olen hämmästellyt kummipojan kasvua. Joka kerta kun nähdään, tyyppi on isompi ja piirteet muotoutuneet. Ihmeellistä.
 • Hymyiltiin toisillemme, minä ja kummipoika. Ihana pieni ihminen!
 • Yritin metsästää museokaupasta kivaa posteria kotini seinälle. En löytänyt. Petyin.

punaiset huulet 001v

 • Kahvittelin ystävän kanssa. Sain energiaa.
 • Lounastin ystävän kanssa. Rentouduin.
 • Mietin, kuinka monta ystävää olenkaan viime päivinä nähnyt. Seura on tehnyt hyvää.
 • Kävin sovittamassa silmälaseja, koska sain päähäni, että haluan sellaiset. Ehdottomasti. Ei en oikeasti tarvitse.
 • Rakastuin Odd Mollyn kesämallistoon. Niissä vaatteissa on jotain, sellaista boheemia rentoutta, joka tekee omankin olon kepeäksi. Haluan olla kuten Odd Molly.

punaiset huulet 1 insta c

 • Viime viikkojen hempeiden ja lempeiden biisien jälkeen olen kuunnellut tänään repeatilla (ja ehdottomasti kovalla), niin kävellessäni keskustassa kuin naapureiden iloksi kotona, Hypnogajan versiota Here comes the rain again -biisistä.
 • Sotkenut, mutten siivonnut. Ehkä joku päivä pitäisi.
 • Unohtanut, että olisi oikeasti pitänyt tehdä pari oikeasti tärkeääkin asiaa. Mutta ehtiihän vielä?

Katso myös nämä

16 comments

Vastaa

Voihan huonot fiilikset ;) Siihen itselläni auttaa juuri nuo asiat mitä olet tehnytkin: Kaverien treffailu, iisisti ottaminen ja mukavien & itselle mieluisten asioiden tekeminen.
Oletko koittanut sitä, että joka ilta ennen nukkumaan menoa kirjaat ylös kolme kivaa asiaa päivästäsi? Tämä saattaisi auttaa kääntämään ajatuksia mukaviin juttuihin, ja jokaisessa päivässähän on aina jotain kivaa (eikö olekin? :).
Parempia tunnelmia ja kaikkea hyvää sinulle :)

Vastaa

Kiitos ihanasta kommentista! Tuo hyvien asioiden listaaminen on kyllä hyvä vinkki :) Aktiivisuus on toiminut hyvin aina siihen asti kun pääsee kotiin ja ajatukset alkavat lipua hiljaisessa kodissa tai just ennen nukkumaanmenoa. Netflix onneksi auttaa vähän, mutta täytyypä tänä iltana raapustaa muistivihkoon myös hyvät asiat – parempi ottaa kaikki keinot käyttöön, ehkä niiden yhteisvaikutus on merkittävä! :)

Vastaa

Oli ihana nähdä! <3

Vastaa

Oi, niin oli <3

Vastaa

Time waits for no one… Kaikki järjestyy kyllä <3

Vastaa

Kiitos ihana <3

Vastaa

Huoh, miten Ihania kuvia <3

Vastaa

Oi kiitos <3

Vastaa

Mitä keljumpi fiilis on, sitä tiiviimmin yritän ajatella: ”This, too, will pass.” Se menee ohi, tulee parempia aikoja ja parempia fiiliksiä, vaikkei siihen just sillä hetkellä yhtään pystyisi uskomaan.
Kivat Marilyn-mutristelukuvat!

Vastaa

Tuo on niin totta! Smaa itsekin yritän ajatella, sitä kokonaiskuvaa, että elämä kulkee aaltoliikkeenä – aina seuraa niitä hyviä huippuja (mutta heh, tällä voi myös masentaa hyvinä hetkinä; aina mennään taas jossain vaiheessa alemmas). Mutta perspektiivi auttaa kummasti :)

Vastaa

Wau! Nyt on kuvissa lookki mun makuun; farkut, ruutupaita ja huulipuna. Erittäin hot!! ☺

Vastaa

Oi ihana, kiitos tuhannesti <3 Kiva kuulla, että toimii!

Vastaa

No nyt on niin kuumaa settiä nää kuvat että WAU!!
Oot niin upea nainen, että se joka sun mielen vetää matalaksi, ei tajua mistään mitään! ;)

Ihanaa viikonloppua kaunotar! <3

Vastaa

Voi kiitoa <3 Ihana olet! Ja kuin myös, mahtavaa viikonloppua! :)

Vastaa

Kyllä alamäestä aina noustaan; näin olen ainakin uskotellut itselleni rankan kevään aikana.

Onko sinulla muuten antaa vinkki kivasta kahvilasta, jossa voisi nauttia arkipäivänä melko aikaisin maukkaan aamiaisen? Jotenkin olen ymmärtänyt, että monessa mainitsemassasi paikassa aamiainen/brunssi tarjoillaan vain viikonloppuna eikä kovin aikaisin (eli noin klo 8-9).

Vastaa

Se on kyllä ihan totta, sen vaan kuin osaisi pitää mielessä niinä haastavampina hetkinä :)

Aika moni brunssipaikka itse asiassa tarjoilee myös aamiaista arkisin, esimerkiksi Fazerilla ja Ekbergillä arkiaamiaiset ovat lähes samat kuin viikonloppubrunssit, mutta merkittävästi edullisemmat ;)

Hmm, mitäs muuta tulisi mieleen? Kruununhaassa ainakin Café Daja tarjoilee aamupalaa aamukasista eteenpäin, sitten tietty valmiita aamiaissettejä löytyy monesta (kuten La Torrefazionesta ja Cafe Engelistä). Töölössä taas Cafe Tin Tin Tangon kokopäivän aamiaissetit ovat kivoja.

Kiilallahan on myös aamiaispöytä katettuna, mutta se on omasta mielestäni vähän tylsä, vaikka moni muu sitä tuntuukin suosivan.

Heittelen tänne lisää jos nyt työpäivän lomassa tulee muita mieleen ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.